Playstation Move

Så var det kväll, Linda var förbi en sväng lite tidigare ikväll och jag har just pratat med Andreas ♥
Nu ska jag äntligen prova playstation move och se om det är nånting att hurra för, vi köpte ju resident evil till det så nu jäklar ska här spelas !

Resident Evils huvudperson Chris Redfield leder dig in i den stekheta afrikanska miljön i Resident Evil 5: Gold Edition på PlayStation 3. Du spelar agenten som tidigare tillhörde STARS (Special Tactics And Rescue Service), men som nu har gått över till BSAA (Bio-terrorism Security Assessment Alliance). Och här utreder du de märkliga tilldragelserna i det fiktiva landet Kijuju i Afrika.

I din på jakt på en vapenhandlare med inriktning på biologiska vapen som gömmer sig i området får du hjälp av en av traktens BSAA-agenter, Sheva Alomar. Snart upptäcker du att Kijuju har drabbats av en fasansfull – och dessvärre inte helt obekant – virusstam som förvandlar de drabbade till skräckinjagande och fientliga varelser.

Ikläd dig rollen som Redfield och uppdaga hemligheten som lurar bakom Kijujus infektion. Det dröjer inte länge förrän ni möts av välbekanta ansikten och spöken från det förflutna.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0