suckers *

Det är sjukt roligt med människor som ska attackera mig med en massa meningslösa ord som dom inte vet betydelsen av och kommentera mitt liv, hur jag lever, hur jag tänker och att jag tycker synd om mig själv..
Jag tycker synd om mig själv när jag anser att jag är värd det, när någon som jag älskar svikit mig tillexempel, jag försår inte hur det kan störa er. ni behöver ju inte läsa mina ord, rader och tankar, men ändå gör ni det..

Hur som helst era suckers som inte har något liv och måste läsa min blogg i hopp om skvaller eller nånting att irritera er på, jag ligger i soffan, sängen är för stor för en ensam människa, sängen är för stor när jag inte har honom bredvid, så därför ligger jag här.. Anna var hit en sväng, jag bjöd henne på mat och vi pratade om allt, som vanligt och jag gillar det.. jag gillar att prata om saker som händer i vardagen, saker som stör en och livet i allmänhet. finns det nånting bättre ?

Imorgon är det jobb, jag känner mig inte pepp till någon procent alls, för är det något jag hatar så är det att stiga upp på morgonen, jag skulle kunna döda den som väcker mig, men som tur är så är min mobiltelefon inte ett levande ting och än har den inte dött pågrund av mitt morgonhumör..

Men.. Jag ska slå igång nån kass film, lägga mig och se den och bara vara besviken på att det är så jävla länge kvar tills Andreas kommer hem hit igen..

Jo just ja, jag gjorde ett test på facebook och tydligen så ska jag bli gravid nu i december, haha !


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0