The ponani;s firar jul :)

Andra sagan om The Ponani Land !


Snön faller tyst ute och the lööve ponani och the darkness ponani sitter och spekularar vad som är relevant, vad är relevant i livet och vad betyder egentligen ens relevant ?!?!?!
så knackar det på dörren och det är en fula prinsessan med högt hårfäste som står där utanför, hon har tappat bort kungen och kan inte hitta honom, hon provar ringa hans mobil med han svara inte, detta för att han anser att det inte är relevant för prinsessan att veta vart han är..

the lööve ponani och the darkness ponani tar deras flygande drake och far och letar efter kungen, men kommer till insikt
löve ponani; det känns som att det är nåntign som fattas, vi hittar aldrig den där idioten själva, vi är inte tillräckligt relevanta..
darkness ponani; jag tror jag vet vad vi behöver, vi behöver några som hjälper oss spåra upp honom, någon med ultrasuperduper bra luktsinne..

så dom ropar dom magiska orden
`ponani-bääääliiieee, vars är kungen ?!`
det schvisar bara i skogen och så står han där , med sitt megadeluxe lurv och tungan hängandes utanför, han har hittat ponanikungen, han sitter nere i en gaskammare och spelar lite playstation och drar i snorren..

löve och darkness ponani går dit och hittar honom i en icke-relevant tillställning, dom tar honom i den flygande draken och flyger hem honom till prinsessan..
Sen lever dom cpstörda ponani kungafamljen lyckliga i några timmar och the lööve ponani och the darkness ponani går hem för att fira en underbar jul med cigg, kir och nostalgiminnen
<3


Kommentarer
Ponani

GOD JÄVLA JUL. Mycket relevant saga må jag säga ;) hoppas att du får en sjukt bra kväll idag, imorrn och i övermorrn! Du får ringa sen ikväll :D POWS!

2009-12-23 @ 18:56:12


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0