Tisdag

Tisdag och vi har just kommit hem från mamma, har varit och hämta baltazar. Nu ska vi äta middag och sen städa här hemma för de ser ut som att vi haft krig här efter all tapetsering. När vi sen har städa ska jag visa er vårat nya vardagsrun :)

Knockout

Den här spelas flitigt i våra högtalare !
Andreas börjar nog bli allvarligt less att jag spelar den, men sånt är livet på en pinne.



Förlåt, men hennes rumpa passar inte till hennes kropp..

Glasunderlägg

Dom här och lite annat trillade ner i våran brevlåda idag.
Dom här glasunderläggen passar perfekt till vårat nya vardagsrum♥

Måndag

Igår hann vi bara se till Harry Potter 3, vilket innebär att vi har några filmer kvar att se som vi ska fortsätta med nu.

Idag har vi varit till Haprandra på Ikea och lite överallt, vi köpte dock inte så mycke speciellt, en ny tv-bänk så nu ska vi sälja den gamla som egentligen inte ens är gammal. också köpte vi en ny tavla och en matta, annars bara en massa småsaker hit hem.

Harry potter

Nu ska vi se harry potter, vi får väl se hur många vi hinner titta på innan vi somnar. Tur vi har en granne som har mycke film :) Imorgon ska jag och min snygga karl på äventyr, baltazar ska vara hos världens bästa mamma/ mormor :)

"när ni kommer hem kan vi fylleprata"

Nu är vi hemma, med vi menar jag, Andreas, Anna och såklart mig själv.
Det blev utgång ikväll på röda rummet, röda rummet är väl inte så mycke att hörra över, men det är alltid trevligt att gå ut med sina vänner och träffa lite folk :)

Nu avrundar jag kvällen med att citera min kära vän Anna som ligger i soffan "Dö smack"


- Jåwhäna & Äna tidigare ikväll ♥


___

Än en gång bevisat

Det finns vänner... Också finns det vänner.

Fredag

Det har varit lite dåligt med uppdatering, detta för att det varit fullt upp med att få i ordning här hemma, plugga, skola och allt annat.. Men nu börjar det ta form och inom kort hade jag tänkt visa er bilder på hur det blev.

Men nu ska jag gå och vara trevlig med vårat främmande, har just betalat mina räkningar och det är alltid lika roligt!

Luleå

Nu är vi i luleå, ska köpa klart julklappar och lite småsaker hem nu när vi gjort om.. När ja kommer hem måste jag plugga för ja har en inlämningsuppgift som ska in imorgon, såå kul!

Bara lite playstation först

Nu har vi bäddat ner oss i soffan tillsammans med playstationet, vi ska spela lite Medal of honor innan vi slår igen våra vackra ögon. Imorgon är det mycket som står på schemat, vi måste få till det här hemma så att det går att leva här utan att skämmas.

Den här väggdekoren kommer hem till mig vilken dag som helst, kommer passa perfekt här hemma tror jag.

Äntligen klart!

Nu är har jag äntligen tapetserat klart i vardagsrummet!
Imorgon ska vi städa upp där inne, lite onödigt att börja banka och dammsuga ett på natten när grannarna sover, som tur är har vi ju då bara en granne iallafall. Men ändå.

Jag verkligen älskar våran fondvägg ♥

Håret :)

Hon som klippte mig idag hade lagt upp några före och efter bilder på mig, så jag tänkte visa er så ni får se skillnaden:) Och för övrigt så tyckte jag hon var himla bra på klippa speicellt med tanke på att hon bara går andra året.

Som sagt, jag blev sjukt nöjd!



Hennes blogg hittar ni HÄR !

Twist Again

Den här låten har spelats flitigt här hemma medans jag tapetserar, man kan inte bli annat än glad när man hör den :)
den här är dock i lite dålig kvalitet, på spotify är den mycke bättre.

Klippning

Sådära, nu har jag varit och klippt mig, blev riktigt nöjd faktiskt !
Har även hunnit äta middag och nu ska jag byta om och börja tapetsera i vardagsrummet så att det blir klart nångång, vi var och hämtade ut våran fondvägg för er ett tag sedan.

Världens sämsta sångfåglar ?!

Alltså okej, jag är helt värdelös på sjunga, jag kan inte hålla en ton och är faktiskt så sjukt kass.. Men då sjunger jag ju heller inte och lägger upp det på internet, jag sjunger bara i bilen, hemma och singstar ;)

Men jag undrar om dom här människorna på fullaste allvar tror att dom är bra på sjunga eller vad!?






br />

nu tar jag kväll

Nu slutar vi för ikväll, mer än halva vardagsrummet är tapetserat. Bara hoppas att fondväggen kommer imorgon som dom sagt.

& just det ja, imorgon ska jag klippa mig. Har dock ingen aning om hur men det löser sig alltid!

gonatt !

Köket är klart !

Och nu har vi börjat i vardagsrummet, de är kaos här hemma och vi ska alldeles snart börja att spackla, först ska vi bara äta lite middag.. Prinskorv och potatis !

Såhär ser det ut i köket iallafall, dock lite dåliga bilder när det är taget med mobilen, men det funkar.

Färdigställa köket

Nu har jag just kommit hem från skolan och vi ska färdigställa i köket, hänga upp saker på väggarna och sådant nu när tapeterna har torkat.



Det kommer mer bilder lite senare när alla saker är uppe på väggarna och det inte ser ut som att det varit krig i köket. men iallafall så är vi nöjda med tapeten och det blev faktiskt bättre än förväntat..

Tapetsering

Ikväll har vi spackla, slipa och tapetsera köket. Blev mycke mycke bättre än de var. Imorgon börjar vi med vardagsrummet och bilder kommer senare för just nu bloggar jag från mobilen :)

I wish my lawn were emo so it would cut itself

Det hörs höga vrål från vardagsrummet, Andreas och Joakim sitter och spelar och det låter som att det är på liv och död, kanske är det så?! Baltazar ligger och ser fundersam ut, precis som att "Mamma (?!) vad är det för fel på pappa och alla hans vänner?"

åh jag borde verkligen klippa mig, men det känns som att jag inte riktigt har råd just nu .

Julpynt

JulpJag har julpyntat här hemma :)

Fast det var egentligen ingen ide, för typ imorgon börjar vi riva ner allting här hemma i vardagsrummet för att vi ska tapetsera .

Knäck

Har ni tänkt på att det snart är första advent, då är det skyltsöndag och såklart ska vi dit, trist bara att det blivit så tråkigt dom senaste åren och bara blir mindre och mindre för varje år.
Igår gjorde jag knäck, bakade även lite annat smått och gott :)



2 DL sirap
2 DL Socker
2 DL grädde

koka ihop allting och gör sedan ett kulprov för att få den så mjuk/hård som ni vill ha den.

Lördagkväll

Då var det lördagkväll och tidigare idag har vi bjudit på mat, riktigt gott var det :) Dock har jag inge bilder på det, heller inget recept när jag bara gjorde som jag kände för..

Nu iallafall så sitter Andreas med två vänner i vardagsrummet och spelar NHL, vilket innebär att det låter "helvete, jävla skit, turjävel" och liknande. Man hör ganska tydligt vem det går bra för och vem det går sämre för ;)

Menskoppar ?!

Fredagkväll och jag har just bakat lite här hemma, väntar på att det ska kallna och sen ska det in i frysen, måste ha fika till imorgon när vi ska bjuda några på middag :)


Jag och Andreas sitter i soffan här hemma och disskuterar mens, eller rättare sagt så trillade vi över en sida där dom säljer menskoppar, alltså allvarligt talat, det låter bara helt sjukt. någon som provat ?

tandvärk

Då var det fredag och jag har just varit en sväng på skolan, nu sitter jag i soffan och beklagar mig för att jag har sån himla tandvärk, den där jäkla visdomstanden håller på att komma och det känns verkligen att man lever och inte gick det att sova inatt med tandvärk..

Nu iallafall ska jag äta lunch, lasange

Kan man tapetsera med varandra, så kan man dela hela sitt liv med varandra

Tidigare idag har jag och Andreas valt tapeter till vardagsrummet, betydligt enklare sagt än gjort då både har målat upp en bild på det ska se ut och den andra inte alls tycker om det..

Så i flera timmar idag har vi varit ärkefiender som har slagits för hur vi vill att det ska se ut och nu är det då tapeter som vi inte alls skulle ha från början. Vi får väl se hur det slutar för nästa vecka kommer dom och jag antar att det är jag som åker på att tapetsera väggarna..

Sen händer det inte mycke, jag ska lägga mig och sova nu så jag orkar fara på skolan imorgon.

Dålig uppdatering

Det är dåligt med uppdatering, detta för att jag har så många andra saker som ska göras hela tiden :)

Söndag

visning klar, visningar återstår idag .

Vi hörs

Tidsinställt inlägg

När detta publiceras är klockan halv tio och jag befinner mig på en visning, jag kan lova er att jag haft en kass morgon och är på dåligt humör men står med ett stort leende hemma hos någon och säger "när den står på det här läget fungerar den som luftrenare"..

Hur som helst, jag kommer väl hem sent ikväll så vi hörs.

"it was only just a dream"

Nu går jag och Baltazar ut och kastar lite boll innan sovdags:)




Har kvar lite här hemma att göra, men jag tror inte jag orkar göra det och jag måste tänka på att jag ska orka vara låtsastrevlig hela dagen imorgon också så det blir nog sängen strax.

Hallen

Har flyttat om lite i hallen. (ursäkta kvaliten, men det funkar)


"Pick the world up and I’ma drop it on your fuckin’ head"

Nu har jag städat lite här hemma, även möblerat om lite så vi får väl se om Andreas godkänner det imorgon när han kommer hem :) Åh som jag saknar honom, är ju två veckor sedan vi träffades.

Jag undrar om dom på bokningen har varit fulla när dom bokade för morgondagen, för mitt schema stämmer inte en enda sekund..

1. jag fick ingen sovmorgon som jag skulle ha.
2. Jag hinner inte hämta Andreas på flyger som jag bad om och skulle hinna
3. Dom har bokat in ett besök som jag gjorde i torsdags ?!
Inte konstigt man blir förvirrad när man läser mejlet med bokningar.

För jag blir riktigt jävla arg

Det är lördagkväll och jag städar lägenheten, hur tragiskt låter inte det och framförallt hur tragiskt är det inte? Och sen blir jag faktiskt arg över att förra helgen jobbade jag, i helgen jobbar jag och nästa helg jobbar jag.. Faktiskt så blir jag riktigt arg när jag tänker på det och egentligen var lovad ledighet.. Och sen att jobbet sa att jag skulle få sovmorgon imorgon visade sig vara skitsnack det med, inte fick jag någon sovmorgon och inte är jag det minsta glad, INTE DET MINSTA !

Ikväll är jag jävligt arg, för att jag jobbar varje jävla helg och jag kanske vill vara ledig nångång, men icket. Jag ska vara glad om jag får träffa Andreas innan jag går och lägger mig på kvällarna..

Lördag

Idag har det varit fullt upp med jobb och liknande.. Nu ligger jag iallafall på sängen och väntar på att klockan ska slå sju, då ska jag skjutsa min kära far och sen hem och städa. Andreas kommer ju hem imorgon ! Som jag längtar efter honom.

Imorgon är det också jobb som gäller, börja känna att jag behöver vara ledig, men icket.

Min snygga kille ;)

Jag ligger i sängen och ser OTH, så kommer Baltazar och lägger sig bredvid mig och ligger och tittar på det tillsammans med mig, hur snygg är inte min lilla lurviga kille ;)



Pensionsval hit och dit, är jag så gammal ?

Nu är jag hemma från jobbet, ska skriva in lite leads och sen göra mig nånting att äta. Är bara så jäkla tråkigt att äta själv hela tiden, men men ..
sen blir det att hålla igång här hemma och fixa och dona ;)


Och kolla vafasiken jag fick i brevlådan idag, jag är bara 21 men dom fick de att kännas som 45.
hur jag vill placera mina jäkla pensionspengar, JA HUR FAN SKA JAG VETA DET ?!
Alla papper och skit står ju jämt på grekiska så man fattar ingenting, jag får väl fråga någon av mina föräldrar hur jag ska göra, dom brukar veta sånt här bättre än mig .

up and away

Snart måste jag börja packa in alla mina saker i bilen för att fara och jobba.. Jag som låg så skönt här nerbäddad, men icket, bara fara fixa skatt till folket!

Ikväll har jaga verkligen bestämt att jag måste ta tag i vårat hem, det ser ut som ett slagfält här och på söndag kommer Andreas hem och det vore ju trevligt och det var städat när han kommer..

Blir intressant att se hur jag jobbar imorgon när det är lördag och hela köret, hur jag jobbar får jag inte veta förrens ikväll kring tio.

Baltazars Önskelista

Såklart önskar sig Baltazar också saker till jul




♥ Hundben (vita annars får det vara)

Grisöron

♥ Leksaker, alla former, alla färger


♥ Hundmat (axess)

♥ Skallhalsband som sprutar citron (okej de är nog mamma och pappa som önskar sig det)

Johannas Önskelista

Såklart önskar jag mig saker nu sådära lagomt till jul,
såklart önskar jag mig hundra tusen saker också :)


♥ Strykbräda

♥ Annorlunda whiteboard

Finns hos http://www.butikstylish.se

♥ Presentkort

♥ Hårfön

♥ Sodastreamer


♥Våningskakfat


♥ Rektangulära tallrikar (svarta)

♥ Objektiv till min Olympus E400 (macro, vidvinkel, fisheye m.m)

♥ Medicinlåda


♥ Köksknivar

♥ Stekpanna

♥ Snygga gryunderlägg

♥  Doftljus



♥ Snap fotoramar

Finns hos Bluebox.se

♥ Stora badlakan

♥ Bed head schampoo / Balsam

♥ Sängkläder till ett dubbeltäcke

♥ Plåtburk till hundmat, diskmedel, tvättmedel


♥ Överkast (svart, grått)

♥ sällskapsspel (med vilda gester, med andra ord m.m)


Jag önskar mig även lite andra saker, men fler saker jag önskar mig / Vill ha ligger i kategorin All i want fot christmas is this ♥

På en skala

Hur coolt är inte det här på en skala 1-10 ?


Bild från flickr

Fredag

Hej världen!

Idag är det fredag och många där ute jublar för att det är helg, jag kommer inte jubla över en fredag på väldigt länge då jag jobbar hela den här helgen, så även nästa. Jag är sjukt trött, inte bara i huvudet så även i kroppen.

Iallafall hade jag tänkt försöka göra nånting åt vårat hem idag efter jobbet, kanske städa lite. Det känns som att det skulle behövas.

Idag har jag lagt schema för nästa vecka, blir väl kanske ingen drömvecka men så är det när man måste jobba för att tjäna pengar, varför är inte mina föräldrar miljonärer och varför är inte jag jättebortskämd så jag slipper jobba? Haha, de är många frågor och väldigt få svar.

Ikväll skulle jag också borda göra nånting åt mitt hår, men som sagt, den som lever får se.

För jag har varit snäll i år !

Åh vad jag skulle vlija tapetsera om här hemma, men...
Jag orkar verkligen inte plocka ner allting från väggarna och sedan ställa mig och tapetsera, hade varit så mycke enklare om någon hade gjort det åt mig.

åh vad jag längtar till den dagen vi flyttar i hus, det är så himla mycket saker vi vill göra och köpa som inte går att göra när man bor i lägenhet.



här är några saker som jag inte skulle tacka nej till att ha i våran lägenhet.

Skitcool design och smart

Häng din bok på färgglada Bookrest och du behöver inte leta efter den, du vet var du skall fortsätta läsa samtidigt som boken blir ett grafiskt blickfång i rummet!


Den vägghängda Contactboxen samlar ihop och döljer dina sladdar och laddare. Under dörrens elastiskt band fäster du mobilen eller mp3-spelaren på utsidan och sladdarna på insidan.
Enkelt, snyggt, kul och praktiskt!
Ni hittar dom HÄR !




klädhängare från Swedese

Ni hittar dom HÄR !




Klocka ♥


sjukt cool hylla


sängram

Ni hittar dom här

Klockan tre på natten

Nu är läxor och arbeten gjorda och inskickade, nu är det bara kvar att plugga på provet som jag egentligen inte riktigt vet vad det kommer handla om, men jag gör så gott jag kan och med andra ord kanske jag kommer kunna sova inatt, om jag inte gör läxor och tränar till prov får jag ångest och klarar inte av att sova förrens jag har gjort det, har ni samma problem eller kan ni sova utan problem om ni inte gjort det som "måste" göras ?!

Klockan är tre på natten och jag kommer väl somna kring fyra efter lite pluggande, sen är det bara stiga upp så man är på skolan klockan åtta, HELT UNDERBART! (eller nej!)

Jag tackar gudarna;

Idag tackar jag gudarna för;

- Att sängen finns (dock kan jag inte sova i den om inte en pro aqua rengjort den, arbetsskada, jag vet!)
- Att jag bara har ett enda besök imorgon, tänk imorgonkväll kommer jag få ligga hemma och bara njuta över att jag fortfarande lever.
- Att Andreas fick ledigt


♥ ♥ ♥

Idag ber jag gudarna att dra åt helvete för;

- Skitvädret som är utomhus, snörök, underkylt, regn och allt på samma gång och det är ingen lek att vara en resande säljare sådana här dagar.
- Det är alldeles för länge innan lönen trillar in och jag kan fylla på kylskåp och bensintank.
- Man måste jobba arslet av sig för att ens fundera över att överleva.
- Bittra människor som godkänner att man kommer hem och gör en visning och bara hänger läpp vad man än säger. har ni fått för lite stock eller vad är det frågan om?
♥ ♥ ♥

Jag kanske bara skulla lägga mig ner och gråta

hej älskade bloggläsare!

Jag önskar att jag kunde beskriva med ord hur slut jag är i kropp, själ och sinne.. Just nu skulle jag vilja lägga mig ner och dö lite, kanske gråta en skvätt för att jag är överbelastad för tillfället.. Det är jobbigt att tio timmar om dagen hålla humöret på topp, vad folk än säger och vad dom än påpekar ska du vara den glada och possitiva säljaren. Det är jobbigt att alltid vara på topp när man egentligen känner att "men snälla någon, kan du hålla käften nångång!". Det är ingen lek att vara säljare, det hade jag iof inte förväntat mig heller men det tar verkligen mycke på en att vad folk än säger och vad som än händer ska man bara le och vara glad. Sen när man kommer hem möts man av en hund som verkligen behöver kärlek och motion och efter tio timmar ute på jobb är man inte sådära jättesugen att gå ut och gå, men har inget val..

När man väl varit ute med hunden, hunnit ventilera bort lite ilska från endel mindre trevliga kunder, då ska dessa leads skrivas in så jobbet får dom och ikväll måste jag plugga, detta är inget jag kan skjuta på längre med tanke på att ett rätt så stort arbete ska vara inlämnat imorgon + prov.

Jag undrar bara hur jävla svårt vuxenlivet egentligen är?

Som tur så är jag klar med alla kurser i skolan till jul (om jag klarar dom vill säga), då blir det att bara jobba och jag får räkna bort nästan två heltider från skolan..
Jag undrar hur jag egentligen får ihop mina vardagar, helt sjukt när man tänker att det bara är 24timmar på ett dygn och jag pluggar mer än en och en halv heltid och jobbar en heltid. Lite duktigt är jag faktiskt, så det så!

jag önskar att jag hade ett val, det har jag i och för sig, jag kan vara arbetslös och inte ha råd att betala mina räkningar eller jobba samtidigt som jag går skola så jag har råd med mina räkningar, fuck vuxenlivet!

så jävla sjukt !


Alltså hur jävla sjukt är inte det här ?


endel människor ska verkligen inte ha nånting med djur att göra och gör vad som helst för att tjäna pengar.. jag blir riktigt arg när jag ser hur endel människor behandlar sina djur!

snart är det söndag !

Nu är jag hemma från jobbet en sväng, hinner vara hemma en halvtimma sedan bär det iväg igen. Har just ätit lite middag och varit ute med Baltazar..

Borde verkligen göra sakerna som ska in imorgon men nej jag orkar inte. Fattar knappt vad jag egentligen ska göra och vet inte alls hur jag sa få ihop en fallbeskrivning som ska låta normal och okej.


& som jag längtar till söndag då världens bästa kommer hem ♥
Ska bli så kul att ha honom hemma ett tag, han har nämligen tagit ledigt så vi ska hinna träffas och umgås för nu när jag fått jobb och pluggar på samma gång så kommer vi inte träffas lika mycke med tanke på att jag är borta i princip hela dagarna :)

working nine to fine

Nu är jag och jobbar, jag kommer hem sent ikväll nångång så vi hörs då :)

Torsdag

Hejhopp!

Ska jag vara helt ärlig hade jag inte den blekaste aning om vad det var för dag idag förrens jag kollade upp det, torsdag fick jag veta om det är några dagar kvar innan jag får en ledig dag..

Känner mig lite nervös inför jobbet idag, börjar ett och slutar väl kring elva eller nånting ikväll. Men det känns nervöst och det borde det väl inte göra för igår gick ju bra.

Hur som helst, nu måste jag ta tag i mig själv och göra lite nytta innan jag far på jobbet om ungefär en timma :)

Morgondagen

Jag har just sett morgondagens schema och jag kommer jobba hela långa dagen. Så med andra ord kanske jag borde gå och sova alldels snart då så jag orkar vara pigg och glad imorgon.

Baltazar sover sedan ett tag tillbaka och jag väntar egentligen bara på lilla lillebror som skulle sova hära, känns bäst om han kommer hem innan jag somnar så jag vet att han kommer hem :)

Hårfärg

Nu har jag köpt hårfärg. Får väl se hur detta slutar, skulle dock haft lite hjälp men det är ganska svårt att få hjäälp i dagens samhälle.

nåja, nu prata med ponani

jag borde, men gör jag det ?

Då var jag hemma från visningen och det gick bra, över förväntat faktiskt.. Känns himla bra och nu ska jag skriva in mina leads och sen hålla på här hemma och göra läxa, denna jäkla läxa !

Borde egentligen fara och köpa härfärg också för jag ser ut som en död skabbräv i håret och alltmänt. Men det kändes jobbigt att fara i detta snöoväder igen, det blåser så mycke så man blir blind direkt man går ut.. Kan vara jobbigt att vara säljare och blind på samma gång.

Nu iallafall sitter jag vid köksbordet och väntar på att min mat ska bli klar;)

Såhär ser en död skabbräv ut om ni undrar ;)

Tidsinställt inlägg

Nu är jag och jobbar, bara hoppas att det går bra och jag inte snubblade över kablar, haha!

Vi hörs ikväll när jag är tillbaka från jobbet, har ingen aning om när jag slutar men kring tio/elva nångång skulle jag tro om allting går som det ska.

mot ändligheten och vidare

Ja då har jag gjort lite nytta här hemma och nu ska jag snart bege mig, väntar på att lilla lillebror ska komma förbi först. Ska även ut med Baltazar innan jag beger mig vidare mot nya äventyr..



här är Baltazar när han var liten och alltid låg i fönstret :)

Onsdag

Då var det onsdag och ikväll har jag första besöket hos någon jag själv inte bokat in.

Fram tills dess tänker jag inte göra mycke, jag borde plugga men det får jag fortsätta med ikväll för jag orkar inte göra det nu.. Jag borde egentligen göra en massa saker men det orkar jag inte heller..

Baltazar hatar mitt jobb, han hatar att jag lämnar han själv när jag far på en visning och han hatar att jag inte orkar kasta boll med honom när jag kommer hem, jag förstår honom.. Blir bättre nu när Andreas kommer hem så Baltazar får sig lite kärlek.

mannen i mitt liv ♥

Vad heter ni? Johanna & Andreas
Hur träffades ni? Ja det var ju den där systemparkeringen i maj 2009
Hur länge har ni varit tillsammans? 1år, 5månader & 23 dagar
När blev ni tillsammans?
18maj 2009, typ
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? 140mil
Är ni förlovade? Inte än, men förhoppningsvis så kommer det att ske nångång
Bor ni ihop? Japp! i ett parhus
Har ni barn? Nej, men lilla B. Det räcker för ett tag
Har båda körkort? Jadå
Isåfall, vem kör bäst? Vi är bra båda två :)
Kommer du ihåg er första kyss? Klart jag gör, det var i halmstad
Vem skrattar mest? Beror på, Andreas tycker jag har världelös humor ;) haha
Vem sa "Jag älskar dig" först? Det gjorde Andreas
Vem är äldst? Andreas är sju år äldre än mig
Vem är längst? Andreas är ungefär 2cm längre än mig
Vem sjunger bäst? Ingen!
Håller ni i handen på stan? Oftast
Kände ni varann innan ni blev ihop? Kan jag inte påstå
Har ni någon speciell låt? nej ja tror inte det, ja vill inte ha nån heller, de finns så många som väcker så många olika minnen
Har ni stora framtidsplaner? det har vi verkligen
Har ni gråtit i varandras armar? Ja
Har ni varit utomlands tillsammans? Nej inte än, eller jo till finland om de räknas ;) Men till våren ska vi till New York
Vilket är ert bästa minne? Oj de är många
Vem lagar bäst mat? Beror på vem av oss man frågar ;)
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Myser, spelar tv-spel och pratar om allt möjligt, umgås med vänner
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Joo i princip jämt
Ringer eller SMS:ar ni mest? Ringer
Brukar nån av er prata i sömnen? ibland kan vi båda göra det, men inte allt för ofta
Tror du att ni kommer leva resten av ert liv med varann? Klart jag gör !

och jag ska hålla i dig, men bara om du vill

jag behöver inte nån som visar vägen för jag tänker inte gå den



gammal bild, sådär fem år..

Minns ni?

Att förra året den här tiden var jag rödhårig ;)
det hade iallafall jag glömt bort..

baby ♥

vi är verkligheten,
du är min verklighet nu ♥

Godnatt ♥

Nu har jag pratat med Andreas♥ och ska slå på One three hill och sova hade jag tänkt, imorgon är jag ledig på dagen och då ska jag plugga, men måste ringa jobbet och fråga om dom är full eller jag som är trög för enligt mitt schema så går inte riktigt besöken ihop.
Det är också då jag börjar gå till okända människor, dom här dagarna som jag har jobbat har jag haft "count down" som det så fint heter och det innebär att jag har bokat besöken själv och varit hos dom jag känner. Nu blir det okända och vi får väl se hur det går, jag tror det kommer gå bra men man kan aldrig vara för säker :)

(älskling jag saknar dig och det ska bli så jäkla kul nu när du äntligen kommer hem och stannar hemma längre!
)

Jag bjuder på denna vackra bild på oss från Halloweenfesten hos Malin och Tony

Bilden tillhör Isabell :)

överdimensionerade skruvar och muttrar

Åh dom här krokarna vill jag, jag kan inte göra annat än älska dom ! ♥

Ni har väl inte missat?

Ni har väl inte missat Nellys hemliga höstrea ?



Såklart gäller rean även för er grabbar!


Och självklart finns det kläder för dom allra minsta också!


För att komma till Nellys hemsida kan ni klicka HÄR!

Det sexigaste !

Jag är så fruktansvärt trött efter den här veckan som verkligen har varit fullspäckad, förra veckan var jag i sundsvall på kurs från tisdag-torsdag, natten mot fredag kom jag hem och började jobba och har jobbat från fredag fram till idag tisdag, ska jobba hela den här veckan också, så även helgen. Sen måste jag ha iallafall en dag ledigt känner jag.. Måste hinna plugga som ett svin också, har hur mycke som helst som verkligen måste göras..

och mitt hår. Egentligen vill jag inte ens prata om det för jag blir bara arg för att det hänger där så fult och jag har en massa löshår här hemma, men nej jag orkar inte göra nånting åt det.. när skolan är klar så jag bara kan fokusera på jobbet, då kanske jag orkar.
För det är så mycket jag vill, jag vill vara blond, rödhårig, brunhårig samtidigt som jag vill vara svarthårig, korthårig, långhårig, ha löshår och ja det finns mycke jag vill göra. Men jag kan inte bestämma mig för vad och när jag frågar Andreas vad han tycker så svarar han nånting i stil med "men älskling du är fin i allt, gör det som känns bäst". Men det hjälper inte mitt I-landproblem !

En sak är säker iallafall, det finns inget sexigare och snyggare än lång, lockigt hår, bara sådära lite lockigt. åh vad jag älskar det, hollywoodlockar ♥
Men.. (såklart finns det alltid ett men) det är jävligt snyggt ibland med kort hår också och fasiken också jag vet inte vad jag ska göra..

Tips någon ? :)





det finns så det räcker till

Nu har jag gjort mina besök för idag, men tro inte att jag sitter utan jobb för det.. Ska nu skriva in alla leads och sen packa upp mina nya maskiner som jag fick idag och sen måste jag plugga, går ju nämligen skola samtidigt som jag jobbar en heltid, är inte sådära jättekul måste jag säga. Speciellt när jag jobbar heltid och pluggar mer än en heltid.. Man har iallafall det man gör.

Hur som helst måste jag gå ut med baltazar på en långpromenad också så han får fara ut och röra på sig, så även jag .

Stay cool

Imorgon är det prov på schemat. Egentligen vet jag inte vad provet handlar om men de lär jag ju märka imorgon när jag ska göra det, haha!

Nu ligger jag och Baltazar och myser och ska se en film snart hade jag tänkt, Baltazar är nog inte så intresserad av filmen men ändå, den här ska jag se iallafall, säkert skitdålig men det går nog bra ändå.

Stay Cool



Mark, skolans största nörd återvänder flera år senare som världsberömd författare för att hålla ett högtidstal på skolavslutningen. Ett perfekt tillfälle för revansch! Och kanske kan han kamma hem den stora kärleken, cheeleader-tjejen Scarlet, samtidigt? Men för Mark att lämna den gamla nötta skolbänken visar sig vara betydligt lättare sagt än gjort!

julpyntet fortsätter

Precis när allting var inpackat i bilen så fick jag återbud. så nu ligger i sängen, ska väl städa antar jag.
Nu ska mitt hem bli rent och fiiiint ♥
& julpyntet fortsätter jag såklart med, HÖR NI DET TRÅKMÅNSAR? ;) haha

adjö!

Googla upp det

För det första brukar jag inte svara på anonyma kommentarer för att jag tycker mest bara att det är meningslöst, klart man har ett namn på andra änden, har man inte en blogg har man iallafall en E-mail. Hur som helst, vill du veta vad det är så låt mig komma hem på en visning ;)
Eller så googlar du produkten.


Iallafall så är jag just hemkommen från en visning, ska alldeles strax, eller med andra ord kvart över åtta på nästa visning.. Börjar känna mig lite trött och sliten, men sånt är livet.

i love you ♥

Ni vet att jag skrev att jag hade fått blombud, det knackade just på dörren och jag fick en stor bukett. Av min älskade sambo som befinner sig på Gotland för tillfället. Så jäkla söt ! ♥

PISSDATOR!

Jag blir knäpp, jag blir rent ut sagt förbannad! Den här datorn är skräp, ingenting funkar och den vägrar starta rätt program så jag kan skriva in min demorapport, jag blir knäpp och snart åker den genom fönstret!

Jag hatar när datorer och liknande inte fungerar som dom ska, för jag är sämst på sådana saker och blir bara arg när jag inte kan fixa det.

Skit!

Måndag

Då var det måndag, har just varit på två återbesök och lärt dom maskinen så dom förstår den.. Om ett litet tag ska jag fara på nästa visning.

För övrigt ringde just min mobil och jag fick veta att jag får ett blombud klockan fyra, andra gången i år jag får det och vem är den skyldiga ?! Jag blir ju nervös vem det kan vara, jag som aldrig får blommor.

jag ska nu med gott samvete sova

Nu mina vänner är klockan nästan halv tre på natten, har gjort klart allting för morgondagens visningar och fixat klart papper.. Blir att sova några timmar sedan upp och jobba klockan nio, eller upp klockan åtta och börja jobba nio, slutar väl kring elva imorgonkväll.. Men det gör mig ingenting faktiskt, älskar mitt jobb så jag kan med gott samvete jobba.

Dock tror jag Andreas öron blöder, oj vad jag surrar ihjäl honom, mer än vanligt faktiskt.. pratar bara om mitt jobb hela tiden och ikväll när jag fick sälja en maskin var jag i extas och jag tror inte Andreas riktigt förstår hur sjukt bra det känns.. Stackarn som måste stå ut med mig:)



Är ni intresserad av en visning som är helt och hållet gratis och inget köptvång så är det bara kontakt mig på min mejl, mobil eller här på bloggen, så kommer jag hem till dig/er..

[email protected]

Ett leende på läpparna

Ja mina vänner, klockan ett inatt slutade jag jobba, jobbade några timmar idag med andra ord för att jag började ju jobba klockan ett på dagen..

nu ska jag sova med ett leende på läpparna och drömma mig bort att jag själv äger en aqua pro, vilket jag kommer göra inom en snar framtid :)

ps, idag genomförda jag mitt första sälj på egen hand, känns sjukt bra!

Söndag

Nu är det strax dags för jobb, wish me luck!

välkommen till sverige !

Hej och välkommen till Sverige där vi äter tacos minst en gång i veckan, påpekar första snön som att det vore någon nyhet att den kommer att komma och bara älskar att berätta för folk vad vi äter till frukost, lunch, middag, vad man önskar att få äta och allting handlar om mat.

snart kommer julpolisen och tar mig

Nu ska jag nog gå  och sova, har städat här hemma fram till nu. Jo visst är det normalt att storstäda klockan halv ett på natten?! Det enda jag inte gjort är dammsuga, men detta för att jag helt slutat dammsuga fram tills jag själv äger en aqua pro, jag sopar bara nu för tiden ;)

ÅH NEEEEJ! STÄM MIG! jag har börjat julpynta ikväll, dock är duken inte struken så ni behöver inte slänga en kommentar om att den är skrynklig för det vet jag redan om suckers.

Får väl se om julpolisen kommer och tar mig inatt när jag börjat julpynta innan första advent.

Julklappar

Har jag förresten berättat att jag vet vad Andreas ska få i julklapp ?!
klart jag inte har för han läser min blogg.

Men när jag var påväg hem från sundsvall så satt jag och funderade vad jag skulle ge honom, för man vill ju ändå ge mannen i ens liv nånting fint, nånting han vill ha och nånting lite dyrare.. Jo jag funkar så att jag vill ge nånting dyrare till Andreas, mycke för att han hjälp mig när jag haft dåligt med pengar då jag var arbetslös, han har köpt mat fastän jag egentligen skulle gjort det, han har alltid sett till att jag inte behöver sälja mig på gatan och nu när jag fått jobb känner jag att jag vill ge honom nånting som han verkligen vill ha..

Jag har två saker jag vet att han skulle vilja ha/behöver, två saker han själv inte har sagt att han önskat sig men många gånger förr påpekat att han skulle vilja ha eller kanske till och med behöver. Han kommer inte ens på själv vad det är i nuläget:)

Vilken av sakerna jag köper beror helt och hållet på hur stor och tjock lön jag får.

Men nånting bra ska han få, nånting som han verkligen vill ha (vare sig han vet det eller inte).

jag älskar att köpa julklappar när det är nånting dom verkligen vill ha som dom inte ens tänkt på, som dom glömt bort att skriva på sin önskelista för att det var för dyrt och det kommer man aldrig att få. Jag älskar att se människor bli överlyckliga över saker dom får..

Dock går jag inte och köper dyra presenter/julklappar till alla, mina syskon får nånting dom vill ha som är lite dyrare och mina "vänner och annat löst folk inräknat" får nånting mest bara för att visa att jo jag tänkte faktiskt på dig med i jul..

Jag tycker inte det är nånting fel i det heller,
tycker ni?

Kolla in tavlan!

Alltså kolla in den här tavlan:)
hur cool som helst och om ni bläddrar längre ner får ni se av vad och hur den är gjord, riktigt coolt!












dödar dom mig ?

Tror ni mina grannar dödar mig och jag slår igång musik i vardagsrummet med vårat nya soround system? Det är ju faktiskt lördag?! dom borde med andra ord inte döda mig, speciellt inte om jag inte spelar sådära jättehögt, bara lite högt så jag blir peppad att städa här hemma..

Sen.. vet ni vad det värsta är med mitt nya jobb ?
Jag var ju i sundsvall i tre dagar och börjar prata som dom!!! Alla människor påpekar det hela tiden och jag märker det själv också, helt sjukt.. tänk om jag skulle flytta ner bara någon månad, då skulle jag prata exakt som dom, jag tar efter dialekter så himla fort.. Och jag som kommer vara ofta i sundsvall hädanefter, hur kommer inte jag låta? Andreas kommer spränga mig tillslut, haha

första besöket på egen hand

Så var jag hemma efter dagens två visningar. första visningen hade jag handledare, andra gick jag helt själv och ja hur det gick orkar jag inte gå in på.. Mycke svårare än det ser ut, att minnas allting och sen få panik med jämna mellanrum, men jag lever och är hemma nu iallafall..

"öhm, nu ska vi se, jag minns inte riktigt men jag tror det är såhära" precis som en säljare ska låta eller nånting. Jag måste fan träna på det här ikväll/inatt, nästa visning imorgon är inte förrens ett så jag kan ju vara vaken ett tag inatt.

Imorgon är det tre besök, ett med handledare och två utan, vi får väl se hur detta går, förhoppningsvis bra.

dags för jobb

Nu drar jag iväg på jobb, får väl se hur det går idag.. Två visningar, det är bara hoppas på det bästa.


Och det snöar ute, den enda som är glad här hemma över det är väl Baltazar som älskar vinter och snö, konstig prick det där..


Direkt jag blir ledig några timmar ska jag städa här hemma och börja julpynta, kommer att bli ovanilgt sent i år för att vara mig.. Men kartongerna står redan klara i lägenheten och bara väntar på att jag ska packa upp dom ..

Lördag

Lördag då, dock känns det inte som lördag med tanke på att jag jobbade ganska sent igår och jobbar nästan hela dagen idag och hela dagen imorgon..

Jag har inte orkat stiga upp än, känns som att jag blivit överkörd av ett tåg men snart ska jag väl ta mig upp och dra mig till duchen och sen fara på en visning..

just nu ser mina säljsiffror himla bra ut, 100%, haha!

i miss you, i really do

Morgon, mittpådagen gryning. Det spelar ingen roll, man vet inte för man vaknar utan att öppna ögonen. Det är så tyst så man sträcker ut armen och det är tomt åt alla håll. Man är ensam när man somnar och dubbelt så ensam när man vaknar, för man somnar med hoppet om att någon ska ligga bredvid och andas tungt och lukta sådär, kroppshud, kanske morgonstånd eller bara dålig andedräkt.

det är tomt här hemma, jag har börjat vänja mig men det är tomt..
ensamt
ensamhet
tomhet
saknad

jag undrar hur länge det ska vara såhär
hur många 14 dagaråtgången jag ska stå ut med

jag är så less på höra
"snart kommer han hem"
snart är inte två veckor,
snart är två minuter
max
två timmar

man sover på sängen
bara för att bevara hans lukt i sängen

man vaknar upp, tittar sig omkring och det är tomt
ensamhet
det står några kartonger vid fönstret, hans tröja ligger där, död och kall och den har snart tappat hans lukt..

punkt.


i miss you, i really do

såja såja

Nu ringde hjärtat och berättade att han kommit fram, så nu kan jag äntligen sova och känna mig trygg.




bild från höga kusten bron när jag var påväg hem för drygt 24 timmar sedan

paranormal activity 2

Nej det blev inte att sova, Andreas ringde och behövde vägbeskrivning, efter ett långt långt samtal hade han fortfarande inte hittat, väldigt svårt att ge vägbeskrivning när vägarna går om vartannat. Jag kommer heller inte kunna sova förrens han ringer och säger att han kommit fram till hotellet, då kan jag sova säkert..

Iallafall, jag hoppas att alla har sett paranormal activity, sjukt bra film, en av dom bästa skräckfilmerna jag någonsin sett faktiskt. nu är det så att det har släppts en uppföljare, som jag såklart ska se. Vill helst se den nu men den finns inte ute ännu i och med att den nyss var på bio, men när Andreas kommer hem ska jag försöka få tag i den så vi kan se den.

Ska jag vara ärlig har jag inte ens vågat se trailern själv än , haha !

G´natt !

Nu mina vänner ska jag göra mig lite mat, jag vet att det är superbra att äta den här tiden på dygnet men håller man på dö i hunger har man faktiskt inget val, eller jo. Att dö eller äta.
Efter maten blir det att skicka in mina referenser och sen mysa med min fyrbenta lurviga kille innan jag ska sova så jag orkar med två besök imorgon.

Men yes !

Första besöket avklarat, så även mitt första sälj, känns sjukt jävla bra!
Nu jävlar ska detta rulla, tror det kommer gå skitbra:)

ni förstår inte min lycka, tyvärr men den går inte beskriva i ord.

Min handledare är en tjej i min ålder, sjukt trevlig och en bra säljare så jag tror den här helgen kommer gå great! och jag hade nog inte kunnat få en bättre handledare:)

Tidsinställt inlägg

När detta publiceras är jag på min första visning, sitter i soffan och försöker lära mig av min handledare som kommer gå igenom tusen saker och jag ska försöka memorera sju av dom iallafall, haha.

wish me luck!

Okej då

Okej jag har inte städat, jag har inte gjort nånting i princip, är lite trött efter dom här dagarna i sundsvall då man inte sovit sådär jättebra när man inte fått sova i sin egen säng och det har varit tusen miljoner saker att lära sig..

Men nu ska jag iallafall packa upp mina produkter från jobbet så det är klart när min handledare kommer hit.

Sen måste jag dela med mig av denna låt, hundra år efter alla andra men iallafall.

Nu börjar allvaret

Då var det fredag, har plockat ihop lite här hemma och ska packa upp mina saker från jobbet.. Idag kvart i fem är mitt första besök, som tur är kommer jag ha en "handledare" eller vad man då vill kalla det, med mig hela helgen så hon kommer att lära upp mig. känns tryggt och bra!

Gjorde även mitt schema för nästa vecka nyss, känns bra att man själv får bestämma lite hur man ska jobba. om man ska jobba sent eller tidigt, speciellt när jag har skola också..

Jag pluggar ju nämligen mer än en heltid och har ett jobb som är på heltid, så med andra ord har jag det jag gör..


Jag & min snygga karl förra helgen!

Spykalas

Okej de gick inte att sova, som att jag hade förväntat mig det, direkt jag la igen mina vackra bruna ögon hör jag hur någon spyr i hallen! oj vad trevligt sådära två på natten, har just kört mer än 50mil. Men inte spelade det någon roll omän jag hade kört en miljon mil, jag hade ändå varit tvungen att gå upp och torka upp det och skura, underbart !

nu till nånting coolare, jag sov i ett runt rum i sundsvall :)

Hemma !

Nu är jag hemma efter mer än femtio mil, tur och retur så blev det 117mil och bra gick det att köra, speciellt påvägen hem. Behöver inte stanna att vila eller nånting..


Iallafall så har jag just packa ur bilen på alla saker, nu ska jag och Baltazar sova.

Tror ni det var fullt i bilen? Det var lika mycke saker i baksätet.

Hemfärd

idag är de torsdag, vilket innebär att jag just packat ihop mina saker och far snart och har min sista kursdag och sen ikväll far jag hemmåt och imorgon börjar allvaret . Förhoppningsvis kommer det att gå bra :)

Tillbaka

Nu är jag tillbaka i lägenheten, har just duschat och ligger på sängen och pluggar för de måste också göras :) iallafall så ska jag ju fara hem inrgon, Men de är kurs först på dagen och sen vila..

Kurs hela dagen

Och vi håller på med kursen ännu, jag vann en tävling som den vinnarskalle jag är.. Jag älskar att de ofta är tävlingar i det hä jobbet med en massa härliga priser man inte tackar nej till.. Imorgon så kommer jag iallafall vara klar här i sundsvall för den här gången, så då blir det hem och börja med mina träningsbesök..

Jag kan bevisa det

Nu är denna dag över, har varit kurs fram till nu och nu ör jag där vi ska sova. Lägenheten där vi bor är helt sjuk, högt till tak och riktigt gammaldags. Skulle inte tacka nej till den. Iallafall så verkar jobbet intressant, så även pengarna. Produkten är helt sjuk och jag måste bara ha en! Då vill ni se produkten är det bara höra av er så kommer jag hem till er och visar den helt gratis och renar eran luft, rengör en matta precis som på kemtvätten, alltså den här produkten kan allt känns det som och om ni bara visste hur skitigt erat hem är fastän ni inte tror det. Jag kan bevisa det för er!

Framme

Då var jag framme! Vi får väl se hur det går ;)

Snart mina vänner

Nu är det bara drygt fyra mil kvar, jag är på en rastplats och sträcker på benen och känner lugnet.. Resan har gått bra, speciellt med tanke på att de här är första gången jag kör så här långt själv, jag har just nu kört 54 mil.. Däreemot gick de inge vidare att sova i bilen, de blev fort kallt och jag hade fåglar på taket som skrämde skiten ur mig. Men otroligt nog är jag inte trött dastän jag barar har som en och en halv timma inatt sammanlagt.. Nu ska jag se om jag förstår vägbeskrivningen till kontoret och sen köra vidare:)

Baksätet

Nu ligger jag nerbäddad i baksätet på min bil på en parkering någonstans i svearike. Ska försöka siva ett tag så jag orkar köra mina drygt 27resterande mil..

Tidsinställt inlägg

När ni läser det här är jag påväg mot sundsvall, det här inlägget kommer publiceras klockan ett och då har jag mest troligt börjat att rulla så jag vet med säkerhet att jag hinner fram, hinner vila på vägen och inte behöver stressa i denna halka och mörker..

Jag håller er uppdaterade hur det går, hur jobbet verkar och vad som händer.

Väskan är packad och jag är påväg!


Och jaa, jag har med mig skolböcker så jag ska kunna plugga också.

Gick inge vidare

Det gick inge vidare att sova, sov drygt tre timmar sen var jag pigg, så nu ligger jag och halvtittar på tv och bloggar från mobilen för datorn är nerpackad. Tråkigt bara attjag imte lyckas lägga upp bilder här på bloggen från telefonen, de blir mycke roligare då..

Gonatt

Nu har jag packa allting tror jag, ska lägga mig och sova nu så jag orkar köra bil inatt!

mina 53 mil

Ja som sagt så fick jag jobbet, vilket innebär att nu håller jag på packa för att inatt tar jag min bil och kör mot sundsvall för tre dagars utbildning. Sen ska jag och lämna Baltazar hos mamma som är så snäll och har honom nu när jag ska bort.

Kommer nog inte bli någon mer uppdatering idag för att jag har fullt upp och måste lägga mig och sova kring sex ikväll så jag orkar köra min 52mil inatt..

men nu vet ni hur det ligger till iallafall . men såklart kommer jag bligga där nere så ni får följa min resa :)

Yes

Jag fick jobbet så inatt åker jag till sundsvall och kommer hem på fredag!

Godmorgon typ

Ja då var det bara rulla mot kallax, fyfan vad jag hatar att stiga upp tidigt. Jag riktigt hatar det och när jag kommer hem ska jag sooova!

änglavakt

nu kryper vi ner till sängs och ser denna film. jag tror den är dålig, sverige är inte så bra på det där med film.. Men vi får väl se.



Ernst och Cecilia lever ett synnerligen lyckligt familjeliv i villaförorten. När deras nioårige son Alexander råkar ut för en olycka och hamnar i koma ställs allt upp och ner och deras relation knakar i fogarna. Då dyker Walter, en mystisk fransktalande man upp med ett erbjudande om hjälp. Han vet mer om de båda än vad de själva gör man framför allt Ernst har svårt att lita på hans goda avsikter.

jag måste vara lite bra iallafall

Ja inte sover vi ännu, vi har främmande och sitter och pratar strunt. Alltså händer inget vettigt, jag vet inte om jag kommer kunna sova inatt, med tanke på att imorgon får jag veta om jobbet och jag känner mig ganska kluven, jag tror egentligen inte jag vill ha jobbet.. Men samtidigt vill jag ha det, mest bara för att bevisa att "kolla, då jävla dum kan jag inte vara som lyckas få jobb". Nog för att jag har lyckats få jobb en andra massa gånger när jag sökt jobb, men såklart blir man glad över att man får ett jobb, det ger några pluspoäng till självfötroendet för jag kan inte vara hur dum som helst med tanke på att jag ändå haft några jobb i mitt liv och jag har även tacka nej till några jobb i mitt liv som jag blivit erbjuden..

nåja, nog med detta filosoferande.

För övrigt, titta vilket sött väggord jag köpt!
RSS 2.0