Husägare i värmen

Ikväll kom beskedet om att vi blivit husägare, direkt vi kommer skriver vi papprena :) så nu ska vi njuta här i Alanya till nästa söndag och ladda batterierna så vi orkar packa, flytta och allt annat :) nu iaf ska vi ut och fira mina vänner :)

Humor



Nattklubb

Hej hopp! Klockan är halv tre på natten här i Alanya, vi kom just till hotellet efter några besök på nattklubbar, dansgolv och några drinkar.. Idag har annars varit en dag full av spring, vi har inte legat på stranden, utan har gått runt här i sju timmar, varit lite överallt och jag har gjort det jag aldrig trodde jag skulle göra, köpt mig en onepiece, självklart till ett bra pris ;) nu ska vi gå upp till hotellrummet, mysa, dricka tre-liters cola för 9kr och se turkisk teve tills vi somnar.. Imorgon väntar nämligen stranden :)

Ett filmtips

Nu är vi som ni säkert vet i Turkiet,
Men jag lämnar inte er utan uppdatering och tänkte tipsa er om
Hur många lingon finns det i världen,
en väldigt söt film som faktiskt visar att bara för att man har ett handikapp eller någon sort sjukdom behöver man inte vara dum i huvudet och förtjänar att bli behandlade som alla andra.

Snabbt

Tänkte ge er en snabb uppdatering, klockan är snart sex, vi är på hotellet och har just duschat. Har badat i havet och legat på stranden, även varit på marknaderna där det är huuur mycke kläder, skor, väskor, smycken och annat gorm. Hur mycket som helst ! Nu ska vi snart ut en sväng och ta en drink :)

Man kanske skulle ha blivit jägare

Jag måste bara visa den här bilden från när jag jagade med mormor & morfar då jag var liten.
Såklart är det inte en riktigt bössa..


Tidsinställt inlägg, just nu är jag i Alanya !

Första dagen

Hej allihopa! Vi är framme i Alanya sedan några timmar tillbaka, vi har hunnit springa runt lite och virrat, blivit intjatade i hundra butiker av galna turkar, köpt frukt, svettats ihjäl och ätit en god middag. Tyvärr så kan jag inte visa er bilder fastän Jag önskar att jag kunde, men blogg.se verkar ju aldrig släppa sin app.. Hur som helst, nu sitter vi på hotellet på deras trådlösa nätverk som är så bra att det bara funkar utanför hotellet.. För övrigt, våra sängar känns som betongblock och imorgon ska vi bada och sola hade vi tänkt. Flygresan gick bra fastän det var en riktigt obehahlig landning och varken jag eller Andreas svimmade på planet, ps. Vi ligger en timma före er där hemma i Sverige och ni som är vän med mig på fb, kan se mobilbilder härifrån, men inte från kamerorna då vi inte har med oss någon dator..

På flyget

Nu mina vänner sitter vi på planet om allt går som det ska, så med andra ord är det här tidsinställt.
Jag har gjort några tidsinställda som kommer dyka upp här medans vi är på resande fot i Alanya.

Hur som helst, klockan tre landar vi i Turkiet (klockan två här hemma i Sverige).. Då väntar en bussresa på dryga två timmar tills vi är framme på hotellet.

Bye bye

Hejdå!

Nu åker vi mot flygplatsen :D

Det här kan beskriva känslan just nu

The only

Tjo hopp och hej, torsdag då och våran hemresa närmar sig med storsteg, bara två nätter kvar innan bussen kommer och hämtar oss för att åka till flygplatsen.. Känns bra att komma hem då det är massor att göra med huset och lägenheten.. Men samtidigt är det väldigt skönt här i värmen och inga krav, men nångång måste man tillbaka till verkligheten. Nåväl, nu ska vi dricka en öl och mysa i värmen..

Lägg ner!

Kul för Victoria och Daniel att dom ska ha barn,
men kan alla jävla tidningar sluta skriva om det.
Dra en gräns och låt dom få andas ett tag.

Jag personligen bryr mig egentligen inte ett skit om att dom ska ha barn.


Snyggt, enkelt och praktiskt

Det här var snyggt, praktiskt och inte så svårt eller dyrt att göra själv.


Källa: klikk.no

Nattprat

Som väntat så sover inte jag, inte Andreas heller som just berättade att han inte kommer sova nått inatt, jobbigt att vara flygrädd, jag vill inte byta med honom. Jag har mest problem med landningen, dock har jag bara flygit två gånger i mitt liv och det är mer än tio år sedan så det kanske visar sig att jag också är flygrädd.

Hur som helst är jag rastlös, går omkring här hemma och plockar i saker och kan inte sitta still, är svårt att förstå att imorgon kring fem/sex är vi i Alanya där det för tillfället är 26grader varmt (i skrivandes stund). På dagarna är det kring 30 i skuggan.

Jag är riktigt nervös för resan, jag vet inte varför men det känns så overkligen att vi äntligen tar oss iväg och är borta två veckor. Jag har surrat ihjäl Andreas hela veckan om resan.

Har legat och tittat på bilder på olika sidor,
så jag tänkte dela med mig av bilder som jag hittat på google.


Packat och klart

Nu är väskorna packade,
Andreas snusar och i Turkiet finns det inte snus att köpa så han har köpt på sig så han ska klara sig i fjorton dagar..
Enda problemet är att när man läser om att ta in snus i andra länder är det väldigt olika från land till land hur mycket man får ta in och om man ens får ta in. För på exempelvis på Island får man inte ta med sig snus, då blir det böter. (tur vi inte ska dit, är ingen lek att vara med någon som inte får i sig sitt nikotin)
Till Turkiet får man ta med sig 200gram, vilket innebär att jag måste ta endel av Andreas snus i min väska.


Min väska är packad och står i hallen
Men ni får nöja er med mobilbilder då båda kamerorna är nerpackade..

Det värmer lite extra

Yngsta och mellersta lillasyster (8 och 9½år) ringde för ett tag sedan, sa gonatt och berättade att dom kommer sakna mig/oss när vi är utomlands. Sånna saker värmer faktiskt sådär lite extra i hjärtat.

Så därför får ni lite bilder av oss tre från förra hösten ♥
Vi tar ju höstbilder varje år, så snart är det dags igen.








what the hell, is going on

Det var längesen jag la upp några bra låtar,
självklart måste jag ju göra det :)

Så idag blir det lite lugnare låtar.

Det närmar sig

Nu är det lördag och mindre än tolv timmar innan söta Linda kommer och hämtar oss och kör oss till flygplatsen. Jag har gått igenom resväskan sju gånger, packat upp, packat ner, tagit bort, lagt till..
Jag ska väga väskan ikväll bara för att veta vad den väger, nu kommer det verkligen inte vara övervikt, men hemresan tror jag väskan kommer väga för mycket. Men det problemet får jag ta då.

Känns som att jag glömt något, både att packa ner och gör här hemma. Men J klarar sig bra här hemma och han vet det viktigaste och har mat. Nu måste jag iallafall dammsuga och sånt så J inte behöver börja med att städa när han ska bo här.
J är för övrigt min yngsta lillebror som egentligen inte är så liten.

Fullt upp

Idag, eller igår (fredag) var det mycket att göra, var in till Piteå och köpte resväska, hälsade även på farfar på sjukhuset. Sen väl hemma så hämtade vi saker till J som ska bo här när vi är borta, packade lite och sen på kvällen fixade jag Annas naglar..

Imorgon står det mycket på schemat, packa, städa och gör allting klart för på söndag klockan 06.00 åker vi mot flygplatsen. Helt fruktansvärt sjukt hur mycket jag längtar, två hela veckor!
Jag har bara varit utomlands en gång i mitt liv och det är elva eller tolv år sedan, jag minns inte exakt.

En bild på mina naglar, en dålig bild men en bild iallafall..

Några filmtips

Tänkte ge er några filmtips innan jag kryper ner i sängen med hjärtat.



Jag vet egentligen inte om jag ska säga att svinalängorna är bra eller dålig.
Den är bra fast ändå dålig och man får en tankeställare..
det förekommer faktiskt överallt

Roliga saker idag, idag, idag..

Idag har det hänt många roliga saker!

Först ut är att vi bokade våran resa idag, så på söndag halv tio lyfter vi från Luleå mot varmare breddgrader, rättare sagt Alanya! I två veckor kommer vi att befinna oss där, däremot så insåg min lite flygrädda sambo att vi åker hem när det är tio år sedan world trade center rasade, alltså den 11;e september. Det är inte så bra med tanke på hans flygrädsla.

Sen har vi tittat på hus, samma hus två gånger idag. Vilker betyder att vi gillade det, bara hoppas att ingen annan gillar det så vi får vara ifred och slipper slåss om en budgivning. Men jag är så van att inte få husen vi vill ha eller att dom är för dyra, så jag tror inte vi kommer få det här huset heller, men hoppas kan man alltid :)

Sen har jag även fått mina efterlängtade saker så att jag äntligen kan göra gele-naglar!

Helt awesome dag och imorgon trillar lönen in

Det sitter i håret

Jag fick ett önskemål om att visa mina hårfärger jag haft.
Jag orkar verkligen inte visa alla med tanke på att jag kan inte komma på en jag aldrig haft.
Men några kan jag visa också finns det en mapp som heter Hår & Naglar där alla bilder på frisyrer, hårfärger och liknande hamnar.







Jag har haft: alla nyanser brunt, alla nyanser blont, svart, vitt, rosa, blått, lila, rött, grön, orange och i alla möjliga kombinationer.. (jag vet inte om jag glömt någon färg)

Pyssel - Förvaring

Jag hittade en annorlunad och billig lösning på förvaring och på samma gång faktiskt är rätt söt.
Passar perfekt i exempelvis ett barnrum :)




Undrar ni hur man gör ?!
Förklaring hittar ni här :)

Snart händer det

Ikväll har Johan och Paulina varit här och ätit kräftor med oss, faktiskt första gången jag åt det dock inte sista.
Vi spelade även lite spel och hade det trevligt..

Imorgon händer det grejer, (eller ska jag säga idag, torsdag hur som helst). Då bokar vi våran resa, som kommer att gå av färden på söndag. Jag har förresten redan gjort klart allt, packat handbagaget och lagt alla saker i en hög som jag ska sätta i resväskan direkt jag får tag i en :)

Annorlunda Hus

Black

Glöm vad jag sa angående blont hår,
det är för mycke jobb att hålla efter löshåret och utväxten,
bättre med svart då :)

Höst

Visst vet ni att det är höst alldeles snart..

Lack-hyllor

Lack-hyllor från ikea kan kännas lite tråkiga, speciellt med tanke på att var och varannan har sådana nu för tiden. Men jag hittade på designholeonline.com ett lite annorlunda sätt att hänga upp dom på väggen.

Tisdag

Nu är vi hemma efter en dag där det varit ganska fullt upp..
Vi har blandannat tittat på hus idag, två hus men ett är inte värt att nämnas, så vi säger bara ett hus.
Hur vi känner inför det huset vet vi inte riktigt, fint men det är många saker man ska tänka på..

Nu iallafall ligger vi på sängen, drömmer oss bort till annat land och längtar till vi åker :)

Bästa vänner VS Vänner

Några skillnader på vänner och bästa vänner

Vän: Tröstar dig när du får nobben
Bästa vän: Går dit och frågar "är det för att du är gay?"

Vän: Tröstar dig när han gör slut och hittar en ny
Bästa vän: Ringer upp honom och säger “you will die in Seven days…”

Vän: Frågar aldrig om något att äta eller dricka
Bästa vänner: Gräver ut halva kylen och frysen utan att fråga

Vän: Måste man be att inte berätta det vidare
Bästa vän: håller tyst utan att man behöver säga något

Vän: Säger när man druckit tillräcklig och tar glaset ifrån en
Bästa vän: Beställer in en till drink

Vän: Betalar borgen åt en men vill ha tillbaka pengarna
Bästa vän: Sitter bredvid en i cellen och vrålar "awesome, vad gör vi nu?"

Jag måste bara..

Jag måste bara få tipsa om en kille vid namn Edin som målar tavlor.
Han är duktig, alltså riktigt riktigt duktig och jag älskar verkligen hans tavlor!




För att se fler tavlor kan ni gå in på Minkreativa.blogg.se

Sleep well

Jag och Andreas ligger med varsin dator och tittar runt på internet..
Jag ligger och tittar på heminredning och drömmer mig bort till vårat hus som vi förhoppningsvis kommer att hitta snart. Finns verkligen hur mycket fint som helst att göra och det behöver inte alltid vara så dyrt.

Ska alldeles snart krypa ner i sängen och sova,
en stor dag imorgon ;)

i miss it

En frisyr/hårfärg som jag faktiskt kan sakna och trivdes väldigt bra i
var när jag var blond i våras..

ZlideOn

Visst är det irriterande när dragkedjan går sönder på favoritjackan och man är för lat för att lära sig att byta dragkedja och man tar sig aldrig till mormor för att fråga om hon kan hjälpa en?! Nu har jag hittat en sak som gör att man inte längre behöver kasta jackan, fråga mormor eller lära sig sy dit en ny dragkedja (du hemska tanke).

Zlideon

Mer info zipclip.se

Snart är det dags..

En av dom värsta sakerna som finns är vintern,
(detta är nu min åsikt)
Jag hatar kyla, mörker, snö och allt som har med det här årstiden att göra..

Det får gärna vara vinter i november och december,
men inte mer än halva året !
Jag vill ha en vit jul, men det räcker..

Hur som helst, så är det inte alls länge kvar nu.
Det är kallt på kvällarna, endel nätter har det bara varit några ynkliga grader.
Så snart mina vänner,
snart är vintern här och den kommer för att stanna..
länge, länge..


Vad tycker ni om vintern?

Som jag längtar !

ååhh jag kan inte sova,
jag ligger bara och fantiserar om när vi åker iväg.
Tänk..
Två veckor, bara jag och Andreas, sol, bad värme och bara en massa mys!
och shopping såklart ;)

Fullt upp

Idag har det varit fullt upp, haft besök mest hela dagen och senare på kvällen åkte vi och grillade :)
Nu har vi bäddat ner oss i sängen och jag ska kolla på lite utlandsresor,
åh vad jag längtar till vi åker ! :)

Ni får en gammal bild på mig och SnyggBasse

jagälskardig

Tidigare idag kom Andreas hem och nu ska han vara hemma i fyra hela veckor :)

Men förhoppningsvis kommer vi att spendera två av dom veckorna utomlands,
till veckan ska vi gå på resebyrån och se vad som finns och boka..
Kommer bli perfekt !

Ett litet tips

Jag tänkte tipsa om en tjej som säljer smycken,
snygga och billiga!
Bättre kan det väl inte bli?

Det finns till både tjejer och killar.
Ringar, halsband, armband, klockor, ear cuffs, fotlänkar, örhängen..
you name it!




Juveliasmycken.se

Kasettband

Jag har helt glömt bort att visa mitt nya skin till telefonen :)
Har ett skal som liknar ett kasettband också som jag visade för inte så längesedan,
men det här är så bra för att det bara är klistermärke, som täcker hela telefonen (även kanterna), då blir telefonen inte repig och ful. Den blir heller inte klumpig och sånt som den lätt blir med ett skal.

iheartyouguys

Världens bästa killar ♥
och dom är mina

Väldigt trevligt

För ett tag sedan kom jag hem från Piteå,
hade det väldigt trevligt ikväll måste jag säga.


Men nu ska jag bädda ner mig i sängen och se en film,
Baltazar ligger och brottas med ett mjukisdjur ;)
Här får ni en bild från tidigare idag när han låg och tjurade
för att hundbenen låg under soffan och han fick inte fram dom.



Imorgon kommer mitt stora hjärta hem :)

"Det är som att lägga pussel och veta att det saknas en bit.."

Jag kan lite problem med att göra ingenting när jag är hemma själv,
antingen städär jag, pysslar eller något annat, ibland sover jag i ren tristess..

Men nu har jag hittat ett bra tidsfördriv.
Bygga pussel,
det är perfekt då det tar tid, kräver tålamod och faktiskt är roligt

Upp och iväg

Ikväll åker jag till Piteå och umgås med några av dom jag jobbade med i sommar i Öjebyn.
Kommer nog att bli himla trevligt, det låter som att det bli Nodo, but i´m not sure.

Grattis söta du :)

Idag fyller världens sötaste Ella ett helt år :)
Jag var och uppvaktade henne tidigare i veckan.
jag hade kunnat länka till hennes mamma..
Men hon har lösenordsskyddad blogg.

Så ni får en bild på presenterna istället..

Blir vi som våra föräldrar?

Har ni funderat på en sak nångång ?!

Pappor dom kan det mesta, som bygga och göra "pappasaker", mammor dom kan "mammasaker" sy, vara kreativa och allt sånt.. Kommer jag också bli så?
Jag brukar fundera över det, kommer jag att bli som en typisk mamma, kunna dom där sakerna ens föräldrar kan. Kommer Andreas kunna bygga en koja till våra barn, eller kanske ett bytt badrum ?!

För när man tänker efter,
föräldrar kan typ allt.

So what


Linne 129:- Ginatricot.se

Riktigt snyggt linne!

Tänk att jag lyckades

Nu har jag städat hela lägenheten, förutom min garderob..
Jag har till och med knäskurat i köket och i toaletten, lite överambitiöst men det blev då rent iallafall.

Och vet ni vad ?!
Jag lyckades så gurka, tomat och chili.
Det trodde jag verkligen inte att jag skulla lyckas med,
med tanke på att det är första gången jag försöker..

Humor

Det här är kvällshumor när den är som bäst !

Skittles

Jag har glömt att visa vad Anna hade köpt till mig,
världens godaste godisar :)
Hon vet precis vad jag vill ha!

Gonatt min skatt

Nu ska jag krypa ner i vårat nystädade sovrum och sova.
Baltazar ligger redan och snarkar bredvid min sida av sängen.


Turkiet ♥

Som jag berättat tidigare så ska vi åka utomlands.
Nu har vi lite mer klart för oss vart det blir,
nästa söndag åker vi mest troligt och vi åker till Turkiet.
Två hela veckor!



Men jag vet inget om Turkiet,
så självklart har jag läst på lite..

Huvudstad: Ankara
Folkmängd: 70 Miljoner
BNP: 237 miljoner
Språk: Turkiska
Valuta: Turkisk Lira
Statskick: Republik
Största städer:
1. Istanbul
2. Ankara
3. Ismir
Lokal tid: Svensk tid + 1 tim
Flygtid fr. Sverige: ca 4 tim
1 TRY motsvarar ungefär 5 SEK

I snitt ligger temperaturen på 30grader i september på eftermiddag,
Förstår ni hur underbart det är?!
Speciellt med tanke på att vi mest bara haft regn dom senaste dagarna och för någon natt sedan hade 2 grader..



Efter att ha läst på lite om landet
så finns det några saker som vi verkligen måste göra när vi är där,
så jag tänkte tipsa om några av dom saker :)

Pröva på ett turkiskt bad eller Haman som dom kallar det.
Här får du en ordentlig rengöring, bastu, massage och en noggrann skrubbning.

Besöka Yerebatan Sarnici.
Fakta:
Basilikacisternen (Yerebatan Sarnici) är ett palats som är byggt under jorden. Cisternen byggdes från början att ha som ett tempel men gjordes om under bysantinska eran på 500-talet till en gigantisk vattencistern. Statyer och pelare är välbevarade och här finns bl.a. 2 st. stora avbilder på Medusa (gudinnan med ormar som hår).  Den här platsen glömdes bort under många år tills man hittade den under ett bostadshus av en slump.
Idag är Basilikacisternen ett museum för turister som är intresserade av forntidens teknik. Man går omkring på små broar som sträcker ut sig över vattnet, vattnet är grunt nu för tiden, men man kan verkligen förstå hur det måste ha sett ut förr. Känslan är obeskrivlig, det känns ungefär som att gå ned i en underjordisk grotta + alla fiskar som simmar runt i vattnet bidrar till en ganska gåtfull stämning. Här nere har bl.a. Bond-filmen "From Russia with love" inspelats.




Besöka Kunga gravarna
Fakta:
I byn Dalyan ligger några av Turkiets mäktigaste klippgravar och de anses vara de mest vackraste och välbevarade gravmonumenten i Turkiet. Om man åker fram längs med floden så ser man de mystiska och mäktiga gravarna som ligger längs med en bergskant som stupar rätt ner.De här gravarna är minnesmärken från kungar som regerade i landet under den lyiska tiden och det finns 2 st. olika typer av gravar här. En sort är enkla hålrum i berget och andra är otroligt vackert utsmyckade med pelare och dekorationer. En del utav gravarna har så kallade ”falska väggar” och det för att lura plundrare från att hitta de riktiga skatterna som las ner i graven till kungens ära.


I Dalyan finns också det berömda lerbadet och de heta källorna, som under 1000-tals år lockat besökare som av en eller annan anledning behöver hjälp med hälsan. Nuförtiden åker nog människor hit för att det är en oförglömlig upplevelse att få rulla in sig i lera och sedan bada i de svavelrika baden.




Besöka Staden Troja
Fakta:
Troja är en stad i det antika Grekland, nuvarande Turkiet och blev berömt genom Iliaden. Utgrävningar som gjorts här har visat att det funnits 9 olika städer på samma plats. Troja sägs vara den mest utgrävda arkeologiska plasten i hela Turkiet.Troja ligger 32 mil norr om Izmir.

I 1000tals år trodde de flesta människorna att Troja var ett påhitt av Homeros, en dikt eller en saga. Men den tyske amatörarkeolog Heinrich Schliemann, var däremot övertygad om att staden Troja fanns. Så på 1860-talet började han gräva och hittade då staden. Nuförtiden löper en tät trafik av turistbussar hit.


Har ni några tips på saker att göra/se?
Vore verkligen jättekul om ni som varit där kan berätta vad ni tyckte var bäst och vart ni bodde :)

Faktan hämtad från Destinationturkiet.se

Självklart kommer jag blogga från utlandsresan ;)

Så länge det finns internet på hotellet, vilket det gör på dom flesta hotell

Riktigt chockad

Ikväll var jag och Linda på bilbingo :)
Dock vann vi inget, men spelar man aldrig så vinner man aldrig har jag hört ;)


Vet ni hur chockad jag blev när jag loggade in här ?!
Jag hade visst vunnit en tävling,
Jag har ganska tur när det gäller bloggtävlingar (har varit med i sju stycken och vunnit i tre), så kanske borde jag börja vara med i fler.
Brukar bara vara med ibland när jag har sjukt lite att göra.


Långt halsband med svarta fjädrar, kedjor och en berlock i form av en ving + ett par matchande fjäderörhängen..

Magnum Double

Jag och Anna var på shell och vet ni vad som fanns där i glassdisken ?!
Jo en av världens godaste glassar som jag älskade när jag var yngre (där har vi kanske svaret till min kroppsform).

Jag blev så himla lycklig så jag tillochmed bjöd Anna på en glass :)

Vi söker...

Nu mina vänner är klockan över två, jag ligger i sängen och här bredvid mig har jag sovfrämmande. Anna sover över här inatt med mig och Baltazar :)

Ikväll har vi inte gjort många knop alls,
vi har mest bara suttit ute och eldat, löst världsproblem och haft det trevligt.



Förövrigt, Anna söker karl och jag söker hus. Så vi vore tacksamma för lite hjälp, kanske finns det någon som vill bli av med båda(?!), då tar Anna karln och jag huset.

Det sitter i håret

Hur snygg var inte den här frisyren ?!


Tonight

Ikväll åkte jag till Linda och Anton, grillade och bara hade det mysigt.. Senare på kvällen när lilla Anton gått och sova så gjorde jag och Linda upp eld ute och satt bara och mös, pratade strunt och hade det trevligt :)

Riktigt mysigt att sitta ute vid elden nu när det börjat bli mörkt på kvällarna.

Glasögon i parti och minut

Mina glasögon som jag oftast har på mig dag ut och dag in har fått några kompisar ;)
Både halsband och örhängen.

Saker som stör

När håret vägrar ligga på plats
och man känner sig som Alfalfa från busungarna.

Måndag

Idag är det måndag, vilket innebär min första dag som arbetslös. Ska ta mitt pick och pack och bege mig till arbetsförmedlingen lite senare idag, ska även hämta ut mit pass så jag tar mig utomlands :)

Men först av allt ska jag städa lite och ta Baltazar på en promenad.

Jag hatar


När man skrattar tills man gråter
och folk tror man är ledsen



Köksö

Hur häftigt vore det inte att äga den här köksön ?

Gonatt världen

Jag tänkte bara meddela att klockan är efter ett och jag ska sova,
A kom hem ikväll men åker imorgon så jag ska kryper ner bredvid honom :)

Suzza

Det finns verkligen allting där ute i världen..
Det här är en sak till alla småbarnsföräldrar som har ett barn som gillar att sova i vagnen, men bara om det guppar och skumpar..



Vägrar babyn sova utan att först skumpa runt i vagnen? Klagar grannen för att du använder tröskeln som hjälp eller har du tröttnat att stå isolerad i hallen med babyn där hemmets enda tröskel råkar vara placerad? Suzza är din räddning!
Suzza är ett tillbehör för barnvagnar, som enkelt monteras på det ena framhjulet. Tillbehöret används för att få rätt guppeffekt i samband med att barnet ska sova i vagnen inomhus. Du behöver inte rulla vagnen över trösklar eller andra föremål för att barnet ska somna, utan kan gå runt med vagnen, stå framför TV:n och rulla, använda Suzza på köpcentrumet eller ta med den på resan.


199kr på smartasaker.se

Fyra färgglada vänner

Gormorgon!

Nu åker jag snart och jobbar, näst sista dagen på schemat. känns skumt!

Tre nya nagellack till samlingen ;)
Väntar bara på några saker så jag kan börja göra mina egna gelenaglar,
har fått hem lampan och lite annat, men det saknas fortfarande några saker.


Tre nya vänner :)

Jag tänkte bara meddela att jag är hemma från Umeå..

Idag var vi på Nolia en sväng, tittade och drömde oss bort tills när vi är miljonärer.. Var även på stan idag igen och letade en present till pappa som fyller år, men dom hade den inte inne nånstans, så jag måste beställa den. Det blir en försenad present, men bättre det än ingen alls..

Ska gå och sova så jag orkar jobba imorgon,
tänkte bara visa min tre nya halsband först..
Resten av shoppingen får ni se senare.





Sanning


Det spelar ingen roll vad det är
lyser det i mörkret är det coolt!

I love you


Saker jag gör



Ibland sitter jag och skriver min egen namnteckning, mest bara i ren tristess.
Men det är bra att kunna skriva den också för den dagen jag blir känd ;)


När jag blir arg på dator brukar jag slå den,
som att det skulle hjälpa ?!

Shopping

Idag var vi på stan, tanken var först att åka på Nolia men vi sov lite väl länge då Andreas jobbade länge inatt.. Så Nolia får bli imorgon. På stan hittade jag iallafall mig ett par nya skor, man kan aldrig få för många skor har jag hört.



Hittade även ett nytt mobilskal, man kan väl aldrig få för många sånna heller har jag hört ?!
Har letat det här skalet länge, men det har alltid varit så dyrt. Men nu hittade jag ett för 80kr, passar min börs perfekt;)



Umeå

Just nu befinner jag mig i Umeå hos Andreas, ligger på hotellrummet och ska alldeles snart gå och äta.
Jag kom hit igårkväll och hade tänkt stanna till imorgonkväll, jobbar ju nämligen lördag och söndag..

Igår när jag kom hit var Andreas och jobbade,
så jag spenderade kvällen och natten själv här..
Men han hade lämnat en liten present på sängen till mig :)


En kortlek som är hur som helst ♥

Märkligt

Det känns ganska konstigt att jag nu bara har två arbetspass kvar på mitt sommarjobb, sedan är det slut. Jag har aldrig varit med om att sommaren någonsin har gått såhär fort, känns som att jag bara varit där max tre veckor..

Så på måndag är jag arbetssökande igen, känns verkligen hur värdelöst som helst att vara tvungen att beblanda sig med arbetsförmedligen igen..

Olagligt ?!

Godmorgon!

För ovanlighetensskull är jag dödligt trött (borde det inte vara olagligt att stiga upp såhär tidigt?!) Hur som helst så åker jag snart på jobbet, slutar kring fem och sen är jag ledig två dagar :)

 

M U M ♥

Älskade Mum;en ♥


Ponanibilen :)

High as hell



Den lila och gula ser ut att vara höga as hell

Tisdag

Ja då var det tisdagkväll och jag kom hem från jobbet för bara ett litet tag sedan.. Ska lägga mig och sova så jag orkar upp och jobbar imorgon. Hade även en tanke på att kanske åka till umeå då jag är ledig både torsdag och fredag, men jag får se hur jag gör med den saken, har ju Baltazar och han kan ju inte vara ensam hemma i två dagar..


Igår mina vänner, hände det som jag aldrig trodde skulle hända. Jag hade migrän, jag har haft små känningar av det tidigare men igår trodde jag att jag på riktigt skulle dö, eller kanske döda någon. Det började med lite flimmer för ögonen på jobbet och en sjukt jobbigt huvudvärk på vänster sida, som jag trodde skulle gå över efter lite värktabletter, ack så fel jag hade..
När jag kom hem gick jag raka vägen in i sovrummet, utan att ens hälsa på hunden, la mig ner i sängen, släckte lamporna och tänka sova.. Men det hela slutade med att jag spydde, hade ont i huvudet så jag skulle kunna gråta och det svartnade för ögonen..
Så jag sov från halv sex på kvällen till tio dagen efter och kände mig lite bättre när jag vaknade..

Saker som stör


I skräckfilmer när tjejen blir jagad och börjar springa uppför en trappa,
varför springer hon inte bara ut ?!

Relatera till:


- Vad hände?
- Det är en lång historia
- Jag har tid
- (FAN! jag behöver en ny ursäkt.)

Belysning

Jag köpte några lampor i Luleå som vi hängde ute i träden :)
Faktiskt riktigt mysigt nu när det börjar bli mörkt på kvällarna..


Dock är det en dålig bild,
men nångång kommer det kanske en bättre

Only one week

Idag är det söndag.

Den här helgen har verkligen bara sprungit förbi, i fredags var vi till Luleå på Luleåkalaset, såg Håkan Hellström och hade det trevligt. Igår var vi mest bara hemma, tog det lugnt, åkte till stugan med Baltazar en sväng och idag har jag jobbat på miniracingbanan.



Ikväll ska vi bara vara hemma, imorgon är det jobb som står på schemat både för mig och Andreas. Jag börjar min sista vecka på sommarjobbet så nästa måndag är jag arbetslös igen, eller mellan två jobb ;) (för visst låter det bättre?)

Den där känslan:

Den där känslan då man minns något,
men man vet inte om det hänt eller var en dröm..

Några sanningar

Livet är kort

FEL!
Livet är fan det längsta vi är med om..

Love is all you need

FEL!
Vatten, syre, näring och sådana saker är allt vi egentligen behöver


Home is were the heart is
FEL!
Hjärtat ligger i bröstkorgen

Saker som stör


När man ligger i sängen och sms;ar och tappar telefon
rätt i ansiktet.


Lule-yow

Då var det fredag än en gång, ikväll ska vi till Luleå på Luleåkalaset. Jag har just beställt förköp och sparat 160 kr, så jag känner mig ganska nöjd hittils.

( Ikväll spelar älskade Håkan Hellström ♥ )

Den där känslan:

Den där känslan när någon ringer dig,
pratar bara strunt och du inte orkar lyssna men du är för snäll för att lägga på..


Förstår ni ?!

Förstår ni hur tragiskt det verkligen är, det är Augusti nu..
Jag blir knäpp av bara tanken att det snart är vinter, tio meter snö (okejdå, nästan), iskallt och bara mörkt mörkt mörkt mörkt.. Det är inte konstigt att vi blev som vi blev när det är minus 35grader på vintern och plus 35grader på sommaren, det kan inte vara hälsosamt ?!


Det är inte så enkelt jämt

En sak som verkligen är en gåta för mig är människor som aldrig kan ta ett nej, ett nej jag orkar inte idag eller ett nej jag tycker inte det. Egentligen vilket nej som helst..
Är det svårt att acceptera att vi är olika, att vi tycker olika, känner olika och vill olika ?!



If you belive it
you can achieve it

Source Code

Nu är jag hemma från jobbet, har just varit ut med den stora lurviga (det vill säga Baltazar). Jag hade en plan på att bädda ner mig i sängen, slå på en film och förhoppningsvis somna.

Min förkylning ger inte med sig, utan kämpar tappert kvar, men som tur är jobbar jag bara imorgon för att sedan ha tre dagars ledigt, första gången i sommar! och enda..

Igår såg vi filmen Source Code
En helt okej film,
en film som man ser en gång men inte två.



handlar om en amerikansk soldat Colter Stevens som blir rekryterad till ett projekt som låter honom leva de sista åtta minuterna av en annan människas liv om och om igen. Hans första uppdrag blir att ta reda på vem som placerat ut en bomb på ett pendeltåg.

Britney Spears


Upp och iväg!


Nu åker jag iväg på jobbet..
Lite skrämmande att det är mindre än två veckor kvar av det här sommarjobbet. Jag har aldrig trivs så bra nånstans som här faktiskt. Bara tre arbetspass den här veckan och sedan är jag ledig hela helgen, sen nästa vecka är det bara fyra pass kvar..

Och just ja, jag har färgat håret..
Bättre bild kan jag visa senare.

Självbiografier

Idag har det varit fullt upp, det brukar vara så när jag är ledig..
Vi har varit till luleå, fixat oss pass och gått på stan en sväng.

Tanken slog mig och nästa gång Andreas kommer hem är det tänkt att vi ska åka utomlands,
det närmar sig med stormsteg med andra ord..

Jag köpte mig två böcker idag, Paris Hiltons bok fick bara följa med som en bonus i och med att den bara kostade 19kr, betvivlar att den är bra då jag anser att hon är hjärndöd, men jag får väl ge den en chans..
Bingo Rimers bok har jag hört mycket bra om, har ikväll läst halva och måste säga att den är lästvärd, den går inte på djupet men är bra ändå..
Jag gillar självbiografier.


Ni får ursäkta att bilden är helt världelös,
jag orkar inte leta fram någon av mina vanliga kameror.

Världens bästa !

När jag var i Abisko och hälsade på Anna så hittade jag världens godaste godisar där ,
som jag aldrig förr hittat i sverige..
Jag blev så glad att jag trodde jag skulle börja gråta :)

En fråga..

Säger ni ostkrokar eller ostbågar ?

Vattenmelon

Det har varit rätt så dåligt med uppdatering från min sida..
Har varit fullt upp med en massa andra saker.

tog nytt rekord inatt med att sova 21h, dock är det för att jag är sjuk..
somnade kring sex igårkväll när jag kom hem från jobbet och sov till kring fyra på eftermiddagen idag..
Men nu känns det som att förkylningen håller på att försvinna,
bråkar bara med hostan och håller på att hosta upp mina lungor, men sånt är livet..

Nu är hela familjen Stenvall/Lundberg samlade och äter vattenmelon.


RSS 2.0