Stora Stjärna

Min stora Stjärna⭐️
Tänk att i år blir du 8år. Ja herregud vad tiden går. När jag startade butiken var du bara 1.5år och du har vuxit upp därnere, i källaren på Hem & Hobby, som du chefar i när det passar dig.

Vi är så himla lika du och jag, det är väl vårat största problem ibland. Vi är lika tjuriga, har lika lång (kort) stubin oh har lika lätt mellan skratt & gråt.

Min bästa Lilly, som skulle bo hos mormor om hon fick, hatar att prova nya saker för varför byta ut ett vinnande koncept och skulle äta munkar till frukost varje dag om hon fick bestämma. Våran stora lilla tjuriga, envisa, fantastiska tjej. Ibland driver du mig till total förintelse för att du vet exakt hur du ska göra för att väcka den björn som sover, du kan trycka på varenda en av mina knappar för att sedan krypa upp och somna bredvid mig i sängen.

Vad var livet innan dig? ❣️

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

April

så var det mitten av April. Tiden går så fort men samtidigt så sakta, Corona är nog en av orsakerna till att tiden känns att gå väldigt sakta just nu. Jag jobbar på i butiken, även natt inom hemtjänsten hoppar jag in och jobbar då och då, i Mars blev det 112timmar.. just nu är vi uppe i 89 i April. Alltså betydligt mer än vad jag brukar, det känns i huvudet ibland. Men så kan det vara. 

Annars rullar allting på, Molly ska få en cykel av Habiliteringen så hon kanske lär sig cykla. En speciellt anpassad. Vi började få blöjor här för någon vecka sedan, blöjorna som säljs på affären är nämligen för små och efter lite tjorv så lyckades vi få tag i blöjor i större storlek.  Annars är det som vanligt med Molly, hon lär sig nya ord hela tiden. Förra veckan vaknade hon upp en dag och hade börjat stamma, nu är det lite mindre med det men det är fortfarande kvar. 

Vi väntar fortfarande på genetilproven som jag och A lämnade i höstas, helt otroligt vilken tid det tar. 7 månader har vi väntat på dom provsvaren nu. Molkys genetikprov tog nio eller om det var tio månader att få svar på, tydligen slarvade dom bort dom där några månader. 


Röntgen

Förra veckan var vi med Molly på röntgen. Det var hennes höfter som skulle kollas upp, så nu väntar vi på svar från läkaren för att höra hur det ser ut. Förhoppningsvis visar det ingenting, men om det skulle göra det så känns det bra att det upptäcks nu och inte när hon är 16år och växt färdigt. 

Påsken firades hemma i år, då det är flera i våran omgivning som är i riskgrupp pga Covid-19 så valde vi alla att stanna hemma och inte vara i stugan/husvagnen som vi brukar. Det är första året sedan jag och A träffades som vi inte var i stugan över påsken. 
Lördag åkte vi till stugan en sväng på dagen, grillade, barnen fick påskpresent och vi lekte en stund i det fina vädret. Så härligt nu när solen tittar fram! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

RSS 2.0