Svensk sommar

Svensk sommar, den här bilden speglar den ganska bra. Lilly på en strand, mitt i sommaren... med mössa. Ja det var mössväder på riktigt. 

fullt upp

Det är fullt upp här hemma, det är jobb, familjen, uppbyggnad av ny webbshop, kundjobb och sen vilja hinna göra lite annat. Ja också har jag gått och blivit distributör för Agama, beta och pirahna. Vilket innebär att det är jag som tar in märket i landet och är ensam om att ha det. Ja sålänge jag inte väljer att låta någon butik sälja det också. Så ja, det är full fart med tanke på att det är ganska mycket jobb innan man är igång med allting och fått ordning på det. 


Dessutom bygger jag en ny webbshop, just i detta nu. Har lagt in några hundra produkter, men det är måååånga kvar. Förhoppningsvis så blir den bättre och dessutom kommer man kunna betala med klarna :) 


Fick min press förra veckan, så nu kan jag pressa fast mina textiltryck och dom ska sitta. Är verkligen supernöjd, tyvärr har dygnet haft för få timmar senaste tiden så jag har inte hunnit testa den så mycket som jag hade velat. Men några saker har jag hunnit med och här är två av dom. 

Bvc

Förra veckan var Molly på bvc. Vågen visade 13640gram och 72cm. Även vaccin stod på agendan. 

Pyssel

Lilly ville nu ha denna enhörning, såklart fixade jag det på en t-shirt. Önskemålet var regnbågens färger. Så detta blev resultatet

Förkylning

Molly har åkt på en förkylning... igen... från ingenstans så vaknade hon natten till igår och var supersnorig. Som tur är så har A semester och kan vara hemma med henne medans jag jobbar i butiken. 

Nu har hon även fått hosta, som såklart är värst på nätterna och hostmedicin är väl inget som jag vill påstå är superenkelt att få i henne. 

Lilly har som tur är inte åkt dit, än iaf. Men det kommer väl snart. 

Nästa vecka är det dags för Mollys 1års kontroll. Ska bli intressant att se. 

Flickorna

Igår var vi till stugan, blev bjudna på middag och Lilly badade med moster Emma och morfar. Väl hemma slocknade dom båda ganska snabbt. 

RSS 2.0