Full fart

Det är full fart i butiken och nu har även packat upp julen. Ja också började vi ha öppet måndagar här för någon vecka sedan, så nu är det bara söndagar jag är ledig.  (null)

(null)

(null)

(null)

Molly

(null)

Ja då var det november, vilket innebär att Molly är 16 månader. Hon har börjat ta några steg när man håller henne i händer, dock är det inget som intresserar henne så hon har ingen brådska med det där att börja gå. 

Prata gör hon gärna, på sitt eget språk, lite svårt att förstå för oss andra men det bryr hon sig inte om. För får hon inte sin vilja igenom, ja då ungår det ingen. 

Ska bli intressant att se hur denna lilla dam kommer att bli, helt olik sin storasyster är jag helt övertygad om. Förutom till utseende, dom är läskigt lika varandra och endel bilder från när dom var i samma ålder vet man inte vem som är vem. 

Fem år!

Så var dagen här, Lillys födelsedag! Fem år och man blir som lite sentimental. Att det redan gått fem år sedan den där dagen då hon kom, med akutsnitt och en vikt på 1710gram. 

Idag är hon en tjej som börjat utforska världen och bli sin egen individ. Hon älskar alla omkring sig, men gör någon något som man inte får, då är hon snabb på berätta det och vad man som är rätt. Hon städar sitt rum dagligen då hon inte gillar att ha stökigt. Otroligt omtänksam med sin lillasyster och ser efter henne hela tiden, fastän hon får utstå endel hårda tag av en svartsjuk lillasyster så skulle hon aldrig göra henne illa. 

En liten förståndig tjej, som är väldigt noga med att regler följs och älskar när folk hälsar på så hon får visa sitt rum. 

(null)

RSS 2.0