Brand

Jag har ingen tid att skriva här egentligen, vad som hänt dom senaste dagarna återkommer jag med..
Ikea onsdag med en massa inköp, ni får se bilder och sånt senare, nu måste jag fixa mig för grillfest ikväll!


Det enda jag tänker säga nu är att jag vaknade inte av något trevlig samtal som ni kanske förstår om ni läser artikeln..

Hemligheter

Nu hade jag tänkt krypa ner i soffan och se lite film för att sedan somna, jo jag sover i soffan, vill inte sova själv i våran stora säng.. Sen måste jag vara utvilad och pigg imorgon för då händer det hemligheter, jag vet att ni är nyfikna men sorry suckers!

nåja, nu ska Baltazar få nattpinka sen soffläge ;)

Hade tänkt göra om min bloggdesign, men hade inte photoshop på datorn, ingen som känner sig sugen ? :)


Glöm inte mitt snygga hår ! :)

håret

Tänkte visa lite mera bilder på mitt nya hår som jag är supernöjd med :)

Bilder

Ja och nu har jag städa lite i köket iallafall, det går att gå dära, men imorgon ska jag på jakt efter lister så det kanske blir klart nångång och man kan leva som vanligt hära hemma, alltså allvarligt så blir jag knäpp när det ser ut som att det har varit krig..

Tänkte ni skulle få lite bilder från i lördags när jag och Andreas var barnvakter :)


Jag och Agnes tvättade bilarna :)


Jag och Baltazar


Andreas & Jens


Agnes och Ronja

Mer bilder hittar ni på min pixbox :)

såja såja

Då var man hemma, har varit med anna en sväng till boden, gick på stan och tog en fika i brist på annat :)
Nu ska jag städa lite här hemma, det ser ut som att fan har varit här och haft fest eller nånting, sen blir det nog att lägga sig i soffan och bara ta det lugnt och sakna Andreas..

här får ni iallafall se hur det ser ut med löshår, dock dålig bild men sånt är livet..

hemkommen

Då har jag varit och tatuera mig, nu är det mest troligt bara en sittning kvar, känns skönt att den äntligen börjar bli klar :) Sen kom Malin förbi och vi for till Veronica där hon satte i mitt löshår, blev jättenöjd, tack så jättemycke!:)

Sen på torsdag ska jag på tjejkväll med Anna, inte helt fel!

Ni ska få se bildresultat senare, nu ska jag äta varmamackor!

ursäkta röran, vi bygger om (eller Jag bygger om)

Nu jäklar är fogen på plats, ska vänta på att den ska torka ytterligare så jag kan torka plattorna mera, tänkte iallafall visa lite hur det ser ut just nu..
& nu ska jag och tatuera mig, fick ett sms att jag kunde komma tidigare :)

Här är fondväggen jag satte upp förra veckan i köket, egentligen ska ränderna vara åt andra hållet, men det såg så trist ut så jag vände på tapeten :)


& här är mitt omtalade kakel, ni får ursäkta röran, nångång i veckan blir det att köpa lister som ska vara ovanför och under kaklet, men nu är då kakler på plats iallafall :)


Sen när det är klart ska ni få se före och efterbilder hade jag tänkt, men det får vänta några dagar..

måndag

Ja då var det måndag, skola på en timma och jag måste plugga när jag kommer hem insåg jag just..
sen borde jag foga kaklet men är inte alls på humör, så vi får väl se när det blir av..
nu måste jag iallafall ut med baltazar innan jag ska traska iväg..

sen ikväll blir det tatuering, ska börja färga och skugga nu, känns som att den aldrig kommer bli klar, men men..

finfrämmande

Och så har man haft finbesök av Anna och Martina :)
Nu blir det att äta maaat och sen är det inte länge innan min karl ska vinkas av, jag blir så förbannad när jag tänker på att han ska vara borta så länge.. Det där förtaget kan dra åt helvete!

Nåja, nu ska jag klä på Baltazar hans snygga skor och gå ut :)

söndag

Hej!

idag är det söndag, en sorgensdag. För idag far Andreas bort i två veckor, jag kan inte ens förklara med ord så tråkigt det kommer bli.

Själv hade jag väl tänkt försöka fixa klart här hemma innan han kommer hem igen, ska bara foga det där jäkla kakelt, tänkte göra det idag men jag får se, vill samtidigt vara med Andreas så det kanske blir imorgon, men imorgon är det skola och tatuering som står på schemat..
Ja den som lever får se, måste då fixa nya lister till köket också, tur jag är bra på det dära eller nå..

jagälskardig*

svar på tal

Svar på tal ang kakel på plats; Händig du verkar vara :) En jättenyfiken fråga bara. Hur mkt är hyran på eran lägenhet? Är ungefär något sånt som du har som jag är ute efter, så tänkte bara vad de ligger i för prisklass:) Tack för en underbar blogg

Svar; Tack så mycke! Hyran på våran lägenhet är ca 2750:-, helt klart billigt om du frågar mig med tanke på att den är kanske lite speciell i planlösningen men den är ganska stor och vi ryms båda två utan problem :)

Bilstädardag!

Japp då var det lördag, jag och min lilla familj ska snart bege oss till mamma för att vara barnvakt, hade även tänkt städa min bil både utvändig och invändig, det behövs verkligen kan jag lova, just nu har jag allt man kan tänka sig i bilen, en gummmibåt, krukor, skoterkläder, volleyboll och ja ni kanske förstår ?!

Imorgon blir det att sätta fogen på plats i köket, hinner inte göra det idag och imorgon åker Andreas bort, mest troligt i två veckor och fyfan så jävla tråkigt !!

kakel på plats

Ja och så har jag kaklat i köket, nu ska det bara få torka sen blir det dit med fogen, till veckan måste jag även köpa lister också när jag var tvungen att ta bort dom gamla.. Dock bestämde jag mig idag för att detta mest troligt var första och sista gången jag kaklade, om det blir någon nästa gång ska det vara i ett hem där väggarna är raka! oj så arg jag varit på denna jävla lägenheten både när jag har tapetserat och kaklat, i och med att det är ett gammalt hus så är ju väggarna och liknande oftast inte helt raka, vilket man märker när man börjar renovera..

Nu ligger jag och andreas i soffan med varsin dator, han ligger med en miller i handen, jag var faktiskt så snäll idag så jag köpte honom några pistonhead och miller :)

Ikväll händer det inte mkt, jag orkar it göra nånting av värde, är trött och less.. Det tar på krafterna att renovera hemma.

kakla

Japp, då har jag ringt och ikväll får jag sakerna så jag kan börja kakla..
Ska fixa till i köket så man kanske ryms att hålla på därinne, men just blev jag så jäkla trött så jag tror jag ska ligga här i våran nya snygga soffa ett tag till :)

Ska även visa senare vad jag köpte idag!

nu var det helg

Och så var man hemma från skolan, nu ska jag ringa och se om jag får tag i sakerna så jag kan börja kakla i köket..
Ska även upp på gårdings och inhandla lite saker som behövs..
Ska också ringa mamma och fråga hur det  blir med barnvaktandet i helgen och om jag ska komma upp redan imorgon eller om det blir från lördag..

nåja, nu ut med hunden och ringa samtal.

Tapeklister ända upp i ...

Nu mina vänner har jag varit och tatuerat mig och efter det blev det att tapesera klart i köket :)
Så nu är det gjort, imorgon ska jag ringa angående saker till mitt kakel och gå och köpa det sista, sen blir det kakel i köket, kommer bli så jäkla snyggt tror jag:)

Ni ska få se en bild på tapeten i köket imorgon, just nu är det bara stökigt och jävligt där inne..


Jag köpte dom här tre ljushållarna idag, hur söta som helst om du frågar mig och billiga! alla tre för 89kr!

Vardagsrummet

Tänkte ni skulle få se hur det ser i vårat vardagsrum sedan vi fått en ny soffa och tapet :)


Här är våran nya soffa, fläcken som syns är bara från kameran


Här är våran nya fondvägg


Soffan!
& mina nya kuddar jag beställde för ett tag sen



Vårat nya väggord :)


Ni får ursäkta det rosa ni ser bakom draperiet, det är ett lakan jag hängt för så att det inte ska damma in från köket när jag slipar & sen har jag inte hunnit ta bort påskriset ;)



Ryktborstar ?!

Ska strax börja slipa tapeten i köket så jag får upp den nya tapeten ;)
Halv sex blir det tatuering och efter det ska jag väl försöka tapetsera i köket, imorgon ska jag ringa och se om jag får tag i någon kakelskärare så jag kan börja kakla här hemma också, tror det kommer bli skitfint! Ja iof så kan det inte bli fulare än vad det är just nu så. .
Sen köpte jag ett par "skor" till baltazar idag, ser jättegulligt ut och är frutansvärt bra, då tar man bara av han skorna när man varit ute och det blir inge sand eller liknande på mina mattor!

Idag står sill och potatis på matsedeln, mums!

Då vaknade jag

Klockan åtta imorse kom våran soffan, dock hade dom glömt att skicka med alla skruvar vi behövde, jävligt dåligt. Om man går och köper en soffa för flera tusen ska man väl kunna få med skruvarna, nåväl, ni ska få se bilder senare hur det ser ut numera i vardagsrummet sedan tapetseringen och den nya soffan..
Lite senare i veckan blir det att börja med köket, jag köpte kakel igår så att det ska jag försöka mig på att sätta upp, har dock aldrig riktigt gjort det men man får väl lära sig :)

Idag blev det piteå en sväng, Andreas skulle göra lite saker angående hans nya jobb så jag passade på att gå på stan, hittade inget speciellt, lite småsaker till vardagsrummet och köket bara..

Nu ska jag nog krypa ner till sängs, imorgon står det tatuering på schemat ! :)

klick klick klick

Tittade runt lite på RoligaPrylar och hittade massor av saker jag vill ha och då menar jag massor!

Här är några sakerna jag klickade hem :)


Två läppbalsom, ice crem och en i form av en handväska, hur sött som helst!


Soffköp

Ja då var det måndag, idag gick jag skola på förmiddagen sedan blev det att åka till luleå.
vi tänkte fara och bara titta om det fanns några soffor vi var intresserad av, men det slutade med att vi köpte en soffa (skitsnygg om du frågar mig) och andreas köpte en stor sittpuff, vi köpte även tapet och kakel till köket så det ska jag väl ordna nångång i veckan eller nästa, kommer bli som ett nytt kök ! :)

Nu håller jag på färga håret och filura lite..

kläder

Hittade några snygga kläder jag är sugen på att klicka hem!

bye bye soffor

Ja då var det söndag, imorgon är det skola och om jag inte minns helt fel ska jag göra ett prov också, som vanligt ..
Nu ligger kycklingen i ungen, det blev en sen middag idag.. Men det är för att jag just fått mina soffor sålda, jäkla skönt!
Nu ska bara jag och andreas bråka om vilken soffa vi vill ha, andreas verkar ibland tro att vi är miljonärer, men sist jag kollade kontot så stämde då inte det..

Best of

Jag antar att det inte bara var jag som såg Eva och Adam när jag var liten, alltså Evas bror Tobbe är den härligaste människan som finns, här är ett klipp med en massa saker han säger och gör !



- Eva nu har du duscha i 47minuter, vet du vad som händer då? då trillar huden av, det är inte så snyggt.. och vet du vad som händer sen, då lossnar hjärnan och rinner ner i avloppet, om man har nån vill säga, du har tur eva.

"ful baddräkt föresten. Passar dig perfekt!"

"GÅ! dom kommer om 20 min då e du INTE kvar!" "om 20 min, då e ja nog kvar ska du se"




bättre sent än aldrig

Nu är vi hemma, har varit med några av Andreas kompisar hela kvällen och grillat, riktigt trevligt faktiskt :)

Har även flyttat över bilderna från förra helgen till datorn, så jag tänkte dela mig mig av någon bild sen vi var i kobban!


Tony & Malin


Jag & Malin


Jag & Andreas

Lördag

Då var det lördag, jag ska snart hoppa in i duschen och sen kommer det några kompisar till Andreas hit..

VIlken syn imorse när jag vaknade, stora snöflingor som faller från himlen, jag som trodde att det var slut med snö men ack så fel jag hade..


Ganska tragiskt att man såg Joelbitar när man var liten, varför gör dom ett barnprogram om en som har downs.. fruktansvärt dålig låt som intro kan jag lova !

minns ni ?

i och med att min sambo sitter och spelar på sitt playstation har jag inte så mycke annat för mig den här tiden på dygnet..
så jag har kollat runt på youtube hela kvällen och hittade några gamla reklamer som jag helt hade glömt bort, haha !:)




Varsågoda !

Några gamla urusla hits vi alla (nästan) en gång i tiden lyssnade på :)

Så kom ihåg, jag varnade att dom var dåliga, men dom ger många många minnen..







När jag hör den här låten tänker jag bara på Nicklas och när han jämt körde omkring i sin 740 och vi småfjortisar tyckte vi var fruktansvärt coola :)




Hej det är Jonas, jag vill vara anonym ! :)

Ja och så var klockan natt!
har pratat med Anna i nästan två timmar i telefon, vi hade mycke att prata om och vad det ska ni skita i, det var inget barnvänligt :)

hur som haver så sitter andreas och spelar och baltazar ligger bredvid honom med en boll, ser ganska gulligt ut faktiskt..

New hair



Till veckan blir det stor ändring av mitt hår ! :)
Ska bli jäkla najs, vill inte vara blond längre, det suger & dom flesta har ju blivit det och nej tack för att se ut som alla andra!


Lite senare i år ska jag ha som jag hade i höstas med svart och rosa, men det får vänta nån månad :) först det hära, sen det dära..

Simpor & grodfötter

jag har letat i flera år och äntligen har jag hittat det :)
jag såg alltid det här programmet när jag var liten, men när jag ser det i efterhand kan jag verkligen inte förstå varför jag ens ville se det..

Var det någon mera som såg det?





Här har jag hittat lite andra barnprogram jag jämt såg, helt sjukt att man var så lättroad:)










är det bara jag ?

Var det bara jag som var rädd för skrotnisse när man var liten ?
Han och hans kompisar såg ju så himla läskiga ut..

Vad heter landet där man böjer bananerna ?

Nu har jag suttit och kollat runt på youtube och lyssnat på en massa musik och kommit fram till att man behöver inte kunna sjunga bra eller ha en bra text för att folk ska tycka att det är bra.. Egentligen är det ju helt hjärndöd musik, men det passar perfekt till mig:)

& det är helt sjukt hur många olika versioner av olika låtar det finns, ni minns kanske låten `Fågel Roger`som alla lyssnade på 2007, hur många olika versioner finns det inte av den ?

Tänk om jag och Josefin hade släppt våra låtar som vi gjorde, då kanske vi hade varit skitkända vid det här laget :)

Sommarplåga

Jag kom och tänka på en sak, jag har inte direkt hört några sommarplågor ännu, brukar inte dom börja spelas snart?!
Har ni ?


Hittade lite låtar som lätt skulle kunna bli sommarplågor, dom är ju aldrig bra men man lyssnar ändå på dom för att dom fastnar på hjärnan, eller hur ? :)
Sommarplågor består ofta av en sjukt enkel text och mycke upprepning, som `hej hej monica` och liknande..










Sol, vind och vatten

Ja fredagkväll och vi kom hem från stugan för någon timma sedan, har varit där idag och grillat och bara haft det skönt, Baltazar har sprungit runt som en tok så nu ligger han utslagen på golvet bredvid Andreas som sitter och spelar:)

Kom på att jag har inte tömt kameran sedan vi var i kobban hos malin och tony, ska göra det lite senare när jag letat reda på min kabel..

Nu blir det iallafall att städa, var tänkt att vi skulle göra det direkt vi kom hem men då fick vi främmande :)

full dag

ja och så var det torsdag kväll, har haft fullt upp hela dagen..
Dagen började med att vi hade HLR i tre timmar på skolan, betydligt drygare än vad det låter, sen blev det prov och sen social omsorg i tre timmar.. Kom hem, lämnade skolböckerna, for och jobbade och vände hamburgare, sedan direkt upp till mamma för att hämta baltazar och vi blev kvar där till halv elva..

Nu ligger lillebror ett och två i varsin soffa, andres sitter klistrad vid sitt playstation och Baltazar sover, vilket jag också hade tänkt göra snart :)

Onsdag

då var jag hemma från jobbet, ska tillbaka dit halv fem igen och fortsätta arbeta.. Nu borde jag verkligen träna inför provet jag har imorgon och göra klart uppgifterna som jag ska lämna in..

Sen är det många som mejlar mig angående Baltazar och jag känner mig fruktansvärt kluven, helst av allt vill jag verkligen inte sälja honom. Han är ju faktiskt mitt lilla barn, men samtidigt så känner jag ibland att jag inte har den tid han behöver.. Ja det är svårt det hära, men har jag kvar honom så kommer han bo hära i tio år till ..

jäkla snyggsara

Och nu var jag hemma från jobbet, ska dock tillbaka och jobba klockan fem.
nu hade jag tänkt gå ut och gå en sväng i det vackra vädret, en liten promenad sitter aldrig fel, men först borde jag egentligen städa här hemma men det överlåtar jag till någon annan, kanske min sambo som faktiskt är arbetslös just nu..

Sen vara SnyggSara förbi på jobbet, fick en sjukt snygg tröja av henne! precis en sån som jag velat ha också! jäkla gullunge:) ni ska få se senare hur den ser ut, jag är helnöjd :)

en liten ängel

Blev inte sängen när jag hade tänkt det, fastande på internet och med en massa läxor..

Just det ja! idag kände jag mig som en extra snäll flickvän så jag köpte toning till Andreas bil, han har pratat så länge om att han vill ha det så då gick jag och köpte det :) så snällt gjort av mig!

& sen har vi bestämt att till hösten blir det att fara utomlands för oss, jag skulle så gärna vilja åka till New york, japan eller nånting annat häftigt ställe. inte nånstans där man bara solar och dricker drinkar nog för att det kan också vara trevligt, men inte i år !
vi får väl se hur långt pengarna kommer räcka :)

Hittade den här söta pyjamasen tidigare ikväll :)

Tips på Söta Nikeskor :)

hittade några riktigt söta och coola skor som Nike har designat :)
skulle lätt vilja ha dom i min ägo !

Gonatt

Ja mina älskade läsare, Andreas och Jens sitter och spelar playstation och surrar som om dom inte kunde göra annat.. Själv hade jag tänkt gå och sova så jag orkar gå skola och jobba på Frasses imorgon :)
Var ett tag sedan jag jobbade dära och det känns himla kul faktiskt, det enda som känns lite tråkigt är att endel av dom jag jobbar med har lite svårt för dom språken som jag kan !

Nåja, idag har det varit skola och sen for jag och tatuerade mig, ont gjorde det, nått så in i helsike och till veckan ska jag tillbaka och fortsätta så att den kanske hinner bli klar innan sommaren:)

endel människor måste ju fan vara dum i huvudet,
det har dom ju bevisat efter helgen som varit !
usch säger jag då bara..
jag tänker inte säga namn eller vad som hänt, men man ska väl fan kunna bete sig om man ska kalla sig vuxen, speicellt om man för fasiken har barn !

tatuering

Ja då var det måndag, ska snart bege mig till skolan för att ha två prov.. Sen blir det att fara och fortsätta på tatueringen..

Igår kom vi hem efter tre nångång från kobban, hade jäkla trevligt dära må jag då säga och det borde vi verkligen göra om:)

Nu ska jag läsa igenom mina papper en gång till innan jag går till skolan..

hundvakt

Ja mina vänner, så sitter jag på jobbet..
Slutar klockan fyra och då hade jag tänkte få i mig mat och försöka få tag i hundvakt, vilket verkar vara helt lönslöst..

Jag & min älskade sambo hade ju tänkt fara upp till kobban och sova dära för Malin&Tony har hyrt stuga, men det blir lite svårt att fara när man har hund, då måste han ju såklart ha nånstans att vara när man själv är på roligheter.. Så det blir nog att vara hemma ikväll iallafall..

voddler

Nu har vi varit och handlat mat, vi hade en tanke på att äta fläskfile men det visade sig att det inte blev inhandlat för att jag trodde Andreas hade köpt det igår..
så nu sitter jag här och tjurar för att jag inte orkar göra mat för det är så jävla tråkigt och jag är så less på samma mat varje dag, köttbullar, bacon eller köttförssås..

iallafall, jag har gått och skaffat mig voddler, funkar helt perfekt och nu kan jag se massor av filmer helt gratis:)

det är rart med hund

då var det fredag, andreas borde komma hem snart för dom har kortdag idag..
Har just varit ut med Baltazar i detta underbara väder, eller hur det nu var, regn och snö är ingen bra kombination kan jag lova..

Ska ta och städa här hemma, Baltazar har börjat tappa en massa päls som han inte behöver nu när det börjat bli vår, ni kan ju tänka er hur det ser ut hemma hos oss nu ?! hundhår och sand överallt tack vare Baltazar..

& just det ja, imorgon ska jag jobba från halv åtta till fyra, dom ringde från jobbet nyss och såklart tackar man inte nej.

on work

Ja och så sitter man på jobbet, ska alldeles snart få fara hem och det ska bli gudomlig skönt, har varit trött och haft ont i skallen jäklat hela dagen, detta enbart för att jag började ett, vaknade halv tolv och fick panik, var ut med hunden och sen var det dags för jobb..

Nåja, ett är då säkert att när jag kommer hem ska jag sätta mig vid datorn och spela sims 3, så det så:)

ett helt år

imorgon är det ett år,
ett helt jävla år...

& jag saknar fortfarande..

lurivga tassar

Ja då var det onsdag, har just varit ut med vvärldens lurvigaste Baltazar och strax ska jag gå och duscha. Den här årstiden måste vara den värsta när det gäller att ha en långhårig hund, hela hunden ser ut som ett sandtag, så även våran lägenhet, usch så less jag är denna slask !

halv fyra blir det jobb, till halv tio.

Fick ett glatt sms nyss av min älskade sambo, vi har tydligen fått vårat modem idag så nu kanske vårat vanliga intenret funkar, det tog bara en livstid för telia att fixa det, bara hoppas på att det funkar ikväll när Andreas ska koppla in det..

tjohopp

Ja och så var snart den här jobbkvällen slut, på bara några minuter så far jag hemmåt !
idag har det inte hänt mycket av värde, varit och handlat lite, skaffa mig telefonbanken, handlat en munkorg till Baltazar som vi nu ska prova på att använda i samband med bilåkande för det fugnerar inte som det är nu, det är nära att jag skickar han på avlivning när vi åker bil tillsammans..

Imorgonkväll blir det också jobb för min del, på dagen hade jag väl tänkt försöka plugga lite så jag hinner med det också i veckan..

när jag blickar tillbaka

Satt just och läste igenom vad som hände i mitt liv för ett år sedan, alltså april 20009..
Det är riktigt oebhagligt att läsa, jag minns hur det kändes, jag minns klumpen som alltid låg i bröstkorgen, jag minns alla känslor och jag minns vårkänslorna som kom, jag minns så många mil jag gick med Baltazar..

För ett år sedan fick jag min första egna lägenhet, jag jag gjorde saker jag inte är det minsta stolt över och jag älskade livet samtidigt som jag hatade det..

Det är en obehaglig känsla som kommer när jag tänker tillbaka, jag minns allting, även dom små små detaljerna och om mindre än en månad är det ett år sedan jag träffade Andreas.
Jag vet inte vart tiden tog vägen för allting har gått så otroligt fort, fruktansvärt fort och jag börjar bli rädd..

Våren 2009 var ingen lek, samtidigt som det var en stor jäkla lek av allting..

älskling

& nu har jag och Baltazar varit i stugan en sväng, men där var det ingen hemma så vi gick ett varv i skoterspåret sen for vi hem igen..
Var och handlade lite mat så man kan göra matlådor till karln som ska jobba i veckan, hade faktiskt tänkt baka också men jag vet bara inte vad, mjuk pepparkaka var längesen och känns ganska lockande ;)


Korv med mos

Hello!

Då var det måndag men inge skola, har ju faktiskt `påsklov` eller hemstudier..
Andreas är i Umeå och hälsar på en kompis så jag och B är helst själva här hemma, vi hade tänkt att kanske fara till stugan en sväng så han får springa lite :)

Själv ska jag jobba tisdag, onsdag och torsdag i veckan, blir perfekt med pengar! Sen måste jag plugga ockspå för på måndag är det två prov och ett läxförhör..

Igår var himla trevligt med mat, alkohol för en del och en massa surr :)

underbar dag

Då var det söndag och underbart väder ute, har varit i kanis och grillat med stora & lilla hjärtat, Linda, David, Anton och Mlii :)
Igår blev det lugnt här hemma, lite folk som var här och vi drack någon cider och bara mös..

Nu ska jag torka håret sen blir det att hälsa på Andreas moster och släkt :)

Skål era små rövhål :)

Nu tänker jag öppna mina cider och se vad kvällen bjuder på :)




ciao !

hjärtat

här får ni en bild från igår på världens bästa Baltazar !

Hemma då

Ja och så var det lördag då, vi kom just hem och Andreas for iväg och skulle hälsa på Linda, David och Anton tror jag.. själv ska jag städa här hemma, packa upp väskorna, duscha och duscha Baltazar..

Igår begav vi oss till stugan där pappa med familj och farmor och farfar var, blev så att vi sov där till idag, har varit mycke mysigt och Baltazar har sprungit som aldrig förr :)
det kommer lite bilder senare idag när jag packat upp kameran och kablarna..

Nu blir det att städa här hemma, vi hann som inte städa efter tapetseringen ..

Lite tips

Ja och så har man legat och vilat middag ett bra tag, har sån himla mensvärk så det känns som att jag snart ska explodera..

Emelie, Per & Andreas sitter och ser på film, jag hör hur dom skrattar glatt så det verkar vara en komedi:)
Ska plocka ihop lite här hemma så det ser ut för nånting och man vågar ha främmande..

Hittade lite söta saker jag tänkte jag skulle dela med mig av.


nonstop hörlurar 69:-
Jättesöta och finns i en massa färger, jag skulle haft mig ett par till min ipod !


Ask att ha medicin & piller i, hur söt som helst ! 32.50:-



Anteckningsblock i form av en chokladkaka som doftar himmelskt. 59:-

så vare klart

Ja och nu har man tapetserat klart, ni ska få se bild senare när jag städat upp så det går att gå i vardagsrummet.
Bröderna Lundberg sitter vid tv;n och playstation-nördar som aldrig förr och Baltazar är trött och less på att vara instängd i halva lägenheten.

ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, blir väl att vara hemma och fixa hära, imorgon blir det nog stugan hos pappa skulle jag tro, bara det kan sluta vara så jäkla dåligt väder !

and after all, youre my wonderwall

jag hoppar fortfarande på alla A-brunnar
& hoppas världen ska explodera
RSS 2.0