löshår !

Så var det fredag, händer ingenting och jag har sjukt ont i min skalle, mår illa och vet inte om jag har feber fortfarande men jag har då haft det imorse..
Ikväll händer det väl ingenting skulle jag tro, ta det lugnt och vila sig så man orkar med nästa vecka, det händer mycke saker då, ska jobba en massa och sånt..
Borde också packa lite mera, men just nu orkar jag verkligen inte det..


Just ja, jag har vunnit löshår ! det kommer till veckan, ingen är lyckligare än mig just nu ! :) måste bara färga på mitt egna innan jag sätter i det..


kalla mig stekarn

Ska alldeles snart hoppa in i duschen, har legat ute i tre timmar i solen, otroligt skönt måste jag då säga! 
Få se om det blir nå luleå ikväll, det vore trevligt å spela tv-spel också, kolalde inte mitt konto just, precis som jag trodde, måste ge mamma hennes pengar jag är skydlig henne också, men dom har jag flyttat över på ett annat konto så att jag inte ska kunna förstöra dom..

Imorgon är sista dagen jag jobar i veckan, känns himla skönt !

Varsågoda ;)


steekarn !

Så har man slutat jobba för idag.. Sitter ute med bärbara, hade tänkt lägga mig i solen ett tag, B springer omkring med sin fotboll och är som ett barn..

får se vad som händer ikväll, skulle vara roligt att fara till luleå på rix fm festivalen, åka karusell och sånt dära, sen är det ju gratis också så.. Men det återstår ju fortfarande att se, inget roligt att åka själv, man måste ju fara med nån som är rolig och det är inte alltid det lättaste att hitta..

Men men, nu ska jag lägga mig här i solen innan datorn brinner upp..


the street

Så sitter jag på jobbet, slutar på drygt en timma, har varit en ganska lugn kväll faktiskt, lite tråkigt för då går tiden så himla sakta.. Ska hem och spela 8-bitars när jag slutar ;) fast det vore roligare om man slapp spela själv, men sånt är livet..

på lördag är det exakt en månad tills någon annan flyttar in i min lägenhet, känns sjukt jävla kasst! och som det är just nu vet jag inte vart jag ska ta vägen.. hmpf !
sen blir jag ju arbetslös och har inte råd att bo i en lägenhet så, jaa.. det blir väl gatan !

du försvann innan du sa att du skulle gå..

jag önskar du förstod och jag önskar att jag kunde berätta om alla mina tankar som virvlar runt i min skalle dag ut och dag in dom där tankarna jag än inte har vågat prata med dig om för jag har lärt mig att vara tyst jag vet ju att du inte orkar lyssna.. Du har aldrig lyssnat på vad jag sagt, det har jag fått bevisat nu.. Du har aldrig menat det du sagt och jag vet inte om det är du eller jag som egentligen ska må sämst av det, men jag vet iallafall vem det är som mår sämst av det..


Snygga pojkar ;)

Idag var jag ledig, vilket inebär att jag sov länge! Sen ringde jag Annakå och vi bestämde oss för att fara och bada och sola, vad tror ni händer när vi väl är framme ? Solen går i moln, forever! så vi drog till luleå, gick på stan en sväng, hittade två tröjor och en ny piercing som är rätt längd;) sen drog vi till biltema för jag skulle köpa flyttkartonger iochmed att jag snart flyttar.. och vet ni vad ?! Biltema är en av dom bästa affärerna, sjukt mycke snygga pojkar där ; ) oj oj va vi dreggla och tuta, fast det var dock inte meningen, tuta alltså ;D hahaha, men roligt hade vi och nu ligger jag här i sängen, har packat lite i kartonger, ska väl ut med B en sväng snart och fundera på när jag och anna ska till biltema nästa gång; )

hur som helst, jobb imorgon.. Kväll, vilket innebär att jag börjar halv fyra till halv tio..

Lyckad helg !

Så var det söndag, en mycke trevlig helg har det varit måste jag säga.. blev piteå igår igen, trevligt !
träffade en massa folk, en massa folk jag inte träffat på hur länge som helst..
Hur som helst, en himla trevlig helg med otrolit mycke skratt och mina ben känner av allt dansande ; )

Bilder finns på min pixbox.. http://www.johannaastenvall.pixbox.se


jag har sagt det åt flera ; )

Det blev Piteå ikväll, helt awesome kväll måste jag då säga, sjukt jäkla kul och såklart såg jag Veronica Maggio & dead by april ! oj så jäkla kul det har varit, svammlat på , dansat och bara haft roligt och levt livet ! sen var det ju gratis också för min del sååå;) Sen blev man nerdränk i lera innan man ens kommit in på området, lera jävlat överallt ! jag kan berätta att jag inte var lyckligast i hela världen, men det släppte efter ett tag..

& jo just ja, ja har ju satt in min piercing igen, Jim berättade att jag såg ut som en fjortonåring, det kändes bra :) då kan jag ju vara fjortis och töntig utan att skämmas!


Jag tror alla pojkar ja var med ikväll är gode less att jag går omkring och sjunger ; )
här får ni kvällens plåga som sjöngs heeela kvällen !





Some pictures from the night !





Veronica Maggio ;)


Dead by april


En lerig Johanna ;)

__

vissa verkar inte förstå vad "lämna mig ifred, ring mig aldrig, skriv aldrig, tänk inte ens tanken vad jag gör.." hälsa inte, titta inte, låtsas som att jag inte finns, det blir enklast så.. För hur ska jag annars lyckas få bort dig från hjärtat ?

pdol

Sitter på jobbet, slutar på ett litet tag :D då är det helg för min del, men ja vet inte vad man sku ha gjort.. vill fara på PDOL , bead by april, veronica maggio och alla spelar ju : )
men det finns inte rikigt pengar till det.. tyvärr.

men men, nu ska jag lyssna på linnea som sitter och tränar in Veronica Maggio låtar så hon kan dom ikväll ; )

in for the kill

Så var klockan efter midnatt som vanligt, men idag har jag ju faktiskt sovit middag för jag var så otroligt trött när jag kom hem från jobbet, jag trodde ärligt talat att jag skulle somna idag när jag jobbade, men som tur var så gjorde jag inte det..

Klockan tickar och tiden springer iväg, snart är jag bostadslös, funderar på att höra om mitt erbjudande står kvar angående gävle, vad har jag kvar här ? och om två veckor har jag inte ens ett jobb hära så varför inte passa på och flytta nu då ? innan jag fastnar igen..
Det blev ju inte så att jag for i våras för att jag hade hela sommaren säkrad här hemma med jobb och för att jag träffade A, men nu är det slut (vilket ni säkert förstått).. Så varför inte vidga sina vyer?



på jobbet

så sitter man på jobbet, har snart lunch.. slutar klockan fyra och sen så blir det att fara och grilla med mormor och alla dom dära , ska bli roligt att träffa dom från Californien, två år sen jag träffade dom sist..

hur svårt ska det vara att va ärlig mot den man säger sig tycka om ? varför lova saker som man ändå inte kan hålla ?
hur trög är du egentligen ? jag förstår inte vad du håller på med, jag vet inte om du gör det själv...
men nu är jag less och du har lärt mig att det spelar ingen roll hur många chanser endel än får, dom blir fan i mig inget bättre..






-jagsaknardig

Pucko, ta bollen dååå ; )

så var det söndagkväll då och det händer inte mycke, ska spela lite playsstation tror jag..
Idag har det ändå hänt lite saker, var upp till mamma, tvättade bilen in och utvändig, åt mat dära och for ner på byn, gick och plockade blommor och gav dom till mormor och satt där ett tag, släktforskade och sånt där man gör med sin mormor..
Sen blev det att fara till stugan, spela lite badminton och bli idiotförklarad;), hoppa studsmatta och ta sig ett dopp i det lite för kalla vattnet.. Men trevligt var det och nu ligger jag här i en källare och skriver sms med Annakå som är påväg hem <3

Jaja, nu ska jag göra nånting vettigt av mitt liv
typ !

Allvarligt, vem av oss mår sämst av det här idag? jag tror det är du!

Ja igår blev det så nyktert som det bara kan bli, svammlade på lite och tog det allmänt lugnt, var ute på byn en sväng och kollade läget och träffade lite folk, några bättre än andra..

Har ingen aning faktiskt  vad som händer idag, kände inte för att göra nånting speciellt, vill iof spela volleyboll men jag har ingen volleyboll eller nog med folk så det barkar nog..




jag trodde vi skulle kunna bete oss vuxet, men istället blev det här någon lek "vem sårar vem först" och allvarligt, vem fösökte du såra igår ? vem försökte du göra svartsjukt ?

yesterday

Lördag då, lite sliten känner jag. Blev att bege sig in i dimman igår, var här hemma med lite folk och grannarna stod för musiken ;) trevligt var det iallafall, trist bara att den här helgen bara blir sämre och sämre för varje år som går..

Får se vad som händer ikväll, det känns som att det blir att ta det lugnt.. Men men, nu ska jag gå ut och städa upp här ute och äta lite maat : )

Finns lite bilder på min pixbox..
http://www.johannaastenvall.pixbox.se

Det var inte det här jag önskade mig

Så var klockan drygt tre, har varit med Ullis ikväll, härjat runt lite på byn och sånt, blev trött i ögat och for hem, eller kanske bara mest less mig själv att jag inte tillåter mig själv att ha roligt..
Nu spelas Nomy i mina högtalare och jag hade en tanke på att somna, känns väldigt lockande..

Det har varit mycke djupa samtal denna vecka, många funderingar och tankar, även saknad på en väldigt hög grad.. I korta drag så har den här veckan varit väldigt känsloladdad och omtumlande.. Sånna hära gånger önskar jag att ingen tyckte om mig och jag tyckte inte om någon, hade varit mycke enklare så ..
Men nu vet vi ju alla att livet inte är enkelt,
inte det minsta..


gonatt !

det är lätt att ge bort sitt hjärta.

Godmorgon, godmorgon !

Jag har just beställt mig en tröja som jag nu har funderat på länge, så nu slutade jag fundera och beställde den : )
Får se vad som händer idag, hade en tanke på att färga håret, var när eller hur har jag absolut ingen aning om, jag tänkte bara göra det..
Var till Boden med Anna inatt, trevligt att bara svammla och var nånting hemligt, nått så hemligt så jag inte kan berätta det för er.. Vi såg solen gå upp tillsammans och det var sååå romantiskt !

Jag tror jag ska skriva en bok om mitt liv, jag tror det skulle bli en rolig men samtidigt en smärtsam historia,.. Den skulle bli som min blogg ocensurerad och omskriven, kritikern skulle nog älska den..



Det handlar inte om kärlek, det handlar om rädsla
 rädslan att chansa och förlora
rädslan att ge allt till någon som inte tar emot det
rädslan att ta risken för att kanske inte hitta sitt hjärta igen

det handlar om fel val
ligga vaken på nätterna
ha magont på dagarna

det handlar om tusen tankar
- ett hjärta
- miljoner frågor
- inga svar


men mest så handlar det om mig.

...Och så levde vi inte lyckliga i alla våra dagar

Det känns som att det inte var såhär det skulle bli,
det var mitt fel,
för att jag inte visste..

Det är så mycket jag tappat och förlorat det här året, ändå har bara halva året gått..
kommer det nånsin börja vända ?
Kommer jag någonsin sluta tvivla på mig själv och sluta vara så rädd.. Jag är så jäkla rädd för verkligheten och ska det alltid vara såhär jävla tragiskt livet?!
vad man än gör för val så krossar man någons hjärta, just nu har jag mest bara krossat mitt eget, jag är så jävla kluven så nu går jag och sover, hade tänkt vakna upp till vintern, då ska jag gräva ner alla känslor i snön för att låta dom tina fram till sommaren och hoppas på bättre tider..













jag skulle kunna ge dig hela världen och visst är det sjukt?

Förlåt Älskling !

Jag trodde att du & jag skulle hålla ihop hela livet,
jag trodde på en framtid med dig,
men jag gjorde bort mig
nått så in i helvete
vilket jag ångrar nu

Hur kunde jag förstöra nånting som betydde så mycke för mig
hur kunde jag klanta mig såå..
Det är inte förens nu jag förstår
att jag var beroende av dig

men
vissa stunder kändes det verkligen att du var äldre än mig,
mer trasig
mer begagnad

Men jag älskade dig
det gjorde jag
&
det gör jag..

Jag visste att du alltid fanns där,
i ur & skur
vi hade våra tjorv,
jag var arg
du var mest bara tjurig

men med lite kärlek så mjuknade även du upp

Det spelade ingen roll om jag var ledsen
eller glad
du fanns alltid där..

Vi hann inte ha så mycke tid tillsammans,
vi var även ifrån varandra där ett tag
när du tjorvade som mest..
men vi hittade tillbaka till varandra

& nu står vi här,
du står där du står,
jag ligger här


och jag saknar dig
fastän jag knappt hunnit känna efter
så saknar jag dig

Du var det där jag alltid velat ha,
kanske bara lite för gammal egentligen
lite för sliten

Du har gått igenom mycke,.
det vet jag..

kanske var det därför jag tyckte om dig så mycke..

R.I.P MUM 516 "den flygande draken"

Nyckeln gick av och jag antar att mamma inte har någon reserv,
jag hoppas, jag hoppas..



Erkänn, ni trodde det handlade om någon annan ; )

vinkväll

Så var klockan drygt tre och jag kom just hem, har varit med Anna ikväll, varit ute. grillat och druckit lite vin och bara haft det trevligt, pratat om livet och saker som hör där till .. Hände en väldigt tråkig sak idag, ska skriva om det snart men det ska få ett eget blogginlägg..

I veckan var det så mycke som skulle hända, men jag sabbade det..

Förlåt..

Förlåt att jag inte var bättre än såhär, förlåt att mina svar inte räcker till .. Men när man inte vet, hur ska man då veta ?
När ingenting är nånting och nånting ingenting, hur ska man veta vad som rätt ?

Jag räcker inte till, jag vet det, jag vet att ibland satsar jag för lite, ibland för mycke.. jag har bara inte lärt mig när man ska satsa på rätt sätt, jag vet inte om vi hade kunnat bli lyckliga, jag vet inte om vi hade kunnat lycktas, jag kommer nog aldrig få veta..



Så många frågar,
så lite svar

äntligen !

Så var det tisdag och nu är jag ledig ett tag, otroligt skönt, det behöver jag verkligen kan jag berätta, det är så mycke som händer i mitt liv så jag känner att jag behöver ett break från jobbet några dagar..

Ska ta och städa lite här hemma och ta en dusch, sen skulle nog några komma hit och grilla, mina grannar ska också grilla verkar det som, får se om det är glada eller sura miner idag..


jag vet precis vad många av er tycker om mina val jag nog kommer göra, vill göra eller funderar på.. Allting handlar om förtroende, man ska kunna lita på människor man ska ha i sitt liv och just nu vet jag inte vem eller vilka jag kan lita på ..
Det finns många jag skulle vilja kunna lita på, men hemskt få jag kan lita på ..
Det är jävligt tråkigt, men jag kan inte göra nånting åt det för det är dom själva som gjort så jag inte längre kan lita på dom..







- jag vet inte om ja vågar älska..

När alla du kände blivit någon du kände

Så var det måndagkväll, jag har sovit middag (som vanligt), jag är så himla trött hela tiden.. Det ska bli otroligt skönt när man slutar imorgon och veta att man är ledig och får vila upp sig ett tag..

& jag känner mig sjukt kluven känslomässigt och jag vet att vilka val jag än gör så blir någon arg, ledsen & besviken. Men det handlar ju faktiskt i slutändan om att jag ska vara lycklig, inte vad alla andra tycker..
Jag vet att det finns dom som aldrig skulle se mig i ögonen igen, men vissa saker man kanske måste offra för att få bli lycklig..

Det förflutna övervinner ibland framtiden...

jag vill bara spola tillbaka tiden, eller spola förbi den nått år..

Tillåt mig le !

Snart slutar jag jobba :)
Då blir det att fara hem och hämta B och sen fara ut en sväng så motionera honom..
Ska även göra mig nån matlåda när jag kommer hem så jag har lunch tills imorgon..





för övrigt anonyma mupp som inte vågar skriva vem den är, jag hänger inte ut namn på min blogg, förutom människor som jag vet inte har nånting emot det.. Är det aggressioner eller påpkeande hänger jag inte ut namn, då är det upp till var och en om dom vill ta åt sig eller inte.. Vilket dom oftast gör : )

work

Så sitter man på jobbet, det är lugna kvällar för tillfället men jag lovar att snart kommer det igång igen med en massa stress.. hur som haver, slutar halv tio ikväll och börjar sju imorgon, men sen är det bara tisdag också är man ledig ;) ska bli himla skönt ! tur Elina är så snäll ;)

Men men, jobbet kallar !

Hellre chubby än monkeyfejs!

Så var man hemma på en rast, börjar om igen halv fyra och efter det, ja då vet man aldrig vad som händer;)
Ska duscha alldels snart och ta ut B på en promenad iochmed att han ska vara själv ikväll när jag jobbar, tror nästan jag ska ta mina inlines så han får lite motion, så även jag..
Måste även plocka ihop lite här hemma och B har slaktat ett mjukisdjur i vardagsrummet, så nu är det bomull överallt..

jag vill också ha palt ;)



lite tråkigt att endel människor inte ens kan läsa, trist att dom har så stora lässvårigheter att dom inte ens ser vad som står på ett sms.. skrattretande, inte är du väl svartsjuk ?
nä det kan du ju inte vara för verkar ju ha varken hjärta eller hjärna... jag trodde faktiskt så jävla mycke bättre om dig än det här, du vet precis vem du är !
bry dig inte om mitt liv, du verkar ha nog med att hålla reda på ditt eget och på din egen "pojkvän", vad han gör, vad han skriver och vem han är med..
 jag vet så jävla mycke mer än vad ni tror..

in the bed

Så var det lördagkväll och jag ligger i sängen (as usual), idag har jag inte gjort mycke av värde, jobbade till fyra, skjutsade sen hem Ronja & Agnes, åt hos mamma, kom hem och sov middag, vaknade, for och hälsade på Linda & snyggAnton och nu är jag hära..

Nu har jag inte tänkt göra mycke, ligga här och bara slappa för att slutligen somna..

här har ni mig, i sängen som vanligt ; )




Vad har du på dig idag: Tunika, bälte & leggins (också underkläder of course)
Vad använder du just nu för skor: just nu har jag inte skor alls på mig, men jag använder alla mina skor, beror på väder, vind & klädsel
Favoritfärg på kläder: Beror på humör
Senaste person som Sov i din säng: Linda ; )
Senaste du pratade med: Andreas!
Du delade en drink med: ja oj, vem var det ? :o
Du gick på bio med: Andreas, vi såg terminator ^^
Du gick på stan med: Stan ?
Skällde på dig: Det var en vårdtagare idag ^^ haha

Senaste
Låt du hörde: Kings of leon - use somebody
Film du såg: Bra fråga! ta nästa, jag minns inte
Mat du åt: Jag åt nyss en macka, om det räknas som mat?!
Kram: Mamma !
Puss: Baltazar, men i människoform så var det Andreas..
Fest: Mitt maskeradkalas
Känslan: Trötthet
Ilska: hur folk beter sig mot människor dom säger sig vara kära i, inga mera detaljer får ni ikväll..
Resa: utomlands är typ tio år sen, inom kommunen så var det till Linda och inom sverige var det till Andreas
Glädje: öhm..
Dröm: haha, inga detaljer
Boken du läste: Blodspår
Personen du träffade: Linda !
Personen du pratade i telefon med:  hjärtat mitt !
du fick sms av: en fd vänskap
Gången du var utomhus: Fem minuter sedan med Baltazar
Gången du sov: för någon timma sedan
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Idag..

Om dig
Namn: Johanna
Ålder: 20
Smeknamn: - , det var tider det ;)
Syskon: två yngre bröder, tre yngre syskon och två bonusbröder och en bonussyter
Sysselsättning: jobbar
Bra egenskaper: ärlig, vissa kanske inte gillar det men that´s life
Dåliga egenskaper: långsint, tjurig..
Linje/klass: jag har faktiskt gått ut skolan
Hårfärg: askblond, som Anna så vackert berättade för mig : )
Ögonfärg: Bruna
Skostorlek: 39/40

Gonatt !

Sov gott världen, för det har jag tänkt göra.. Tills klockan ringer 06:15, Roligt! jaja, man är bara ung en gång !

jag glömde bara bort vad vi lekte..

Ja och så var man hemma från jobbet, sitter ute med datorn och baltazar leker med en pipande banan, jätteroligt, iallafall för honom.. Jag hör även att min granne jocke har fest, han spelar musik för hans grannar, vare sig dom vill det eller inte.. det är ganska skönt väder ute, inte kallt, inte varmt utan mittemellan och det är fort man blir nostalgisk sånna hära kvällar.. Det är nu man skulle suttit vid en eld några stycken, inlindad i en vamr filt tillsammans med den man älskars armar runt om en, men man kan ju drömma.. Istället sitter man här och funderar på vad man ska göra av sitt liv medans det piper en banan bredvid..

Ska till piteå och hämta Malin & dom lite senare.. Får väl se hur fulla och glada dom är ; )

Sen är ju äckelAnnakå i bredsel, vem fan vill ens vara i bredsel?!


Jag får väl bo på gatan ..

Sitter på jobbet, det är en ganska lugnt kväll ikväll, vilket är rätt så ovanligt men skönt !
jobbar hela långa helgen och måndag, tisdag så man kommer väl inte få mycke gjort eller vara särskilt social, nog för att som det är nu känner jag mig inte det minsta social, jag är så less på att inte veta vad som kommer hända till hösten och jag kan inte bara stoppa huvudet i sanden och hoppas på att det löser sig..

Sen så har jag sökt jobb, inga märkvärdiga men jag har sökt iallafall och man får väl bara hoppas på det bästa, för mitt vikariat som jag har här på hemtjänsten kan jag inte försörja mig på som det är nu..

sen är jag så jävla less på att höra "det löser sig", vem fan hjälper det ?
Det löser sig ju inte om man inte försöker och när man inte vet hur man ska försöka, hur fan ska de då kunna lösa sig ? jag ska vara ute ur min lägenhet i september, jag kan ju inte flytta till en ny lägenhet om jag inte har ett jobb för då har jag inte råd att betala hyran och hem flyttar jag inte, kommer aldrig på fråga !

Usch! nä jag är bara bitter och nu tänker jag göra nånting annat och fortsätta vara bitter...

-jag är så jävla less dig, vem är du egentligen ?

Jag tänkte bara berätta: FYFAN VAD BESVIKEN JAG ÄR PÅ ENDEL AV MINA "VÄNNER"

Nu har jag tänkt skriva om det här länge men det har aldrig blivit av, så därför gör jag det nu.. Jag skiter i om ni blir arga, sura eller bara bittra, såhär känner jag och då skriver jag det..

som dom flesta av er vet så fyllde jag 20 för inte allt för längesen, vilket innebar att jag skulle ha ett maskeradkalas, jag bjöd dom människor jag tyckte om och ansåg var mina vänner, några kom, några skulle jobba, Men dom flesta som inte kom sa till att dom inte kunde, vilket jag hade begärt att dom skulle göra för att jag skulle veta vilka som skulle komma och inte komma.. det är inte det att jag inte accepterar att mina vänner inte vill komma på mitt kalas, det jag inte accepterar är att endel (inga namn för ni vet vilka ni är), sa att dom skulle komma, men gjorde inte det..
Endel av dessa människor har jag varit vän med i flera års tid och umgåtts med mycke från och till, Jag fick fan inte ens ett grattis av dom !
& kom inte och säg att jag inte grattade er, för ni bjöd fan aldrig mig..
& det sägs att äkta vänskap aldrig rostar, men då hade vi inte äkta vänskap för den har fan rostat sönder..

Memorybox

såja, nu är klockan snart ett, har hållt på att städa och fixa här hemma och även pysslat ihop en låda ; ) fast den är inte klar men färgen måste torka..

En memorybox :)



just nu springer Baltazar omkring och jagar sin boll som jag fyllt med godis så det låter som att det är ett tåg eller nånting i vardagsrummet, men men, så länge han har roligt och grannarna inte klagar är jag nöjd ..

Just ja, ja köpte mig ett par nya skor, igen, jäklar vad jag köper skor hela tiden man jag tycker om det såå : ) också var dom billiga och sköna :)



Men men, nu ska jag sova, gonatt !

Piteå en ride

Ja och så var man hemma, har skjutsas stora lillebror till piteå en sväng och själv hann jag köpa mig en sopkorg till toan och ett par sockar, eller tre par faktiskt, inte dumt !

Nu har jag inte tänkt göra mycke, Linda, David och lillAnton är påväg ner på byn så man kanske hinner träffa dom ikväll om dom inte är trötta när dom kommer hit eller jag själv sover...

sen håller jag fortfarande på med min storstädning, det är faktiskt ganska roligt att städa åt sig själv måste jag då säga, man hittar alla möjliga saker och det blir fint ! har även städat ur min garderob och flytta kläder hit och dit så jag kan kunna rymma allting så Andreas ska kunna rymma nå kläder hära nu när han kommer upp, han får ha sina kläder och sånt här tills han får sin jäkla lägenhet i piteå ..


Och äntligen har jag kunnat tömma systemkameran så jag tänkte ni skulle få lite bilder av mig ; )
har även lagt upp  bilder på pixbox och bilddagboken, länkarna finns såklart här på sidan bland länkar ;)




Här är bilder från när vi var i Jävre och fiskade !



Städning (ovanligt ens)

Så var det onsdag, slutade klockan tolv idag, for hem och städade här hemma som en tok, i alla lådor och vrår som jag bara kunde komma på,  så nu ser det ut för nånting, eller jag är inte rikigt klar än men iallafall.. Mamma var och hälsade på en sväng, mycke trevligt : ) också handlade hon lite åt mig också, tur jag har henne så man har mat på bordet .. Har även hunnit ut på byn en sväng och träffat annakå och blivit bjuden på mat och sprungit in på systemet och köpt mig en vinare ifall jag skulle vilja dricka det nångång, typ ikväll med Anna kanske för jag är ju nämligen LEDIG(!) imorgon ;)

Men men, nu ska jag fortsätta pyssla på här hemma och sen ringa annakå sku jag tro..

johanna<3andreas

- & jag saknar dig hjärtat !

städning !

Så var det tisdag, jobbade till fyra idag sen tog jag min lite mera håriga karl och for upp till mamma där mamma inte ens var hemma till en början, bara lillebror 1 & 2, så jag tog mig friheten att tömma diskmaskinen och plocka ihop i flickornas rum så hon skulle slippa göra det, hon har ändå nog med saker att göra..

Nu iallafall är jag hemma, ska städa i vardagsrummet för det är en fyrbent hjälte som har haft fest där med mjukisdjur, vilket innebär att det är fullt med bomull överallt! det är ingen ide att plocka bort dammsugare fastän vi bara är två som bor i min lägenhet, jag och Baltazar..

sen händer det nog inte så mycke, ska försöka bli en tidigt kväll så man orkar jobba imorgon, men imorgon jobbar jag bara till tolv och är ledig torsdag, ska bli himla skönt..

Men men, nu ska jag gå och göra nytta och sakna Andreas !

GE MIG BARA TYP 2 MILJONER TACK !

Jag vill ha ett hus ! jäkla typiskt att det inte är fullt med miljoner i madrassen för då hade jag köpt mig ett halvstort gulligt (helst timrat, eller hur de nu stavas) hus en bit lite utanför med stor tomt.. Men det kommer väl en dag för mig med då jag ska ha råd med ett hus..
En stor tomt ska det vara och inte grannarna bredvid fönstret, jag ska kunna ha Baltaazar lös och mina barn ska kunna vara ute och leka utan att jag ska vara rädd för att dom är utmed vägen eller vatten.. Jag har så många ideer och planer för hur det ska se ut så jag tror inte att jag skulle låta någon annan vara med och bestämma, kanske därför det är bäst att jag köper mig ett eget hus så jag får göra som jag vill ; )

Jag börjar känna mig så himla gammal, fastän jag bara är 20år, alla runt omkring mig har barn eller väntar barn, själv står jag här och stampar i min tvåa som jag snart måste flytta ur för att ekonomin inte tillåter denna sjuka hyra.
allt det här med vuxenlivet och snart bostadslös och jobblös får mig att känna mig enormt vilsen i livet, vad händer egentligen till hösten ?
Jag måste flytta, jag slutar sommarjobbet och blir arbetslös.. Jaa om då ändå visste nånting, men nej! och det är inte gott om jobb i dagens läge, eller iallafall inte gott om jobb som jag kan få eller hittar, man hittar ju lättast jobb genom kontakter men man ska ha otroligt mycke tur också. jaa det blir intressant att se vad jag gör av mitt liv till hösten och vart jag bor, för hem tänker jag inte flytta, finns inte ens i min vildaste fantasi, jag flyttar inte från ett, till hus, till tvåa och sen hem, ALDRIG! jag skulle bli galen och gå i taket om jag inte fick leva själv eller med pojkvän, jag skulle inte klara av att bo med min familj och inte leva självständigt..

jobbjobbjobb

ja och så var det måndag och jag sitter på jobbet och Emma här bredvid, slutar på mindre än två timmar, himla skönt må jag då säga !
pratade med Ullis och ikväll ska vi på bilbingo, bara hoppas malin kan hålla tårarna tillbaka ikväll ;) haha
annars händer det ingenting vettigt, gör det någonsin det egentligen ?
andreas är framme i halmstad, han kom fram typ fyra inatt och det är länge kvar tills han kommer hem, typ en vecka, vilket är alldeles för länge om man frågar mig iallafall..

Men men..

suckers *

Det är sjukt roligt med människor som ska attackera mig med en massa meningslösa ord som dom inte vet betydelsen av och kommentera mitt liv, hur jag lever, hur jag tänker och att jag tycker synd om mig själv..
Jag tycker synd om mig själv när jag anser att jag är värd det, när någon som jag älskar svikit mig tillexempel, jag försår inte hur det kan störa er. ni behöver ju inte läsa mina ord, rader och tankar, men ändå gör ni det..

Hur som helst era suckers som inte har något liv och måste läsa min blogg i hopp om skvaller eller nånting att irritera er på, jag ligger i soffan, sängen är för stor för en ensam människa, sängen är för stor när jag inte har honom bredvid, så därför ligger jag här.. Anna var hit en sväng, jag bjöd henne på mat och vi pratade om allt, som vanligt och jag gillar det.. jag gillar att prata om saker som händer i vardagen, saker som stör en och livet i allmänhet. finns det nånting bättre ?

Imorgon är det jobb, jag känner mig inte pepp till någon procent alls, för är det något jag hatar så är det att stiga upp på morgonen, jag skulle kunna döda den som väcker mig, men som tur är så är min mobiltelefon inte ett levande ting och än har den inte dött pågrund av mitt morgonhumör..

Men.. Jag ska slå igång nån kass film, lägga mig och se den och bara vara besviken på att det är så jävla länge kvar tills Andreas kommer hem hit igen..

Jo just ja, jag gjorde ett test på facebook och tydligen så ska jag bli gravid nu i december, haha !

Söndag

Så var det söndag då, igen,.. Det är söndag tre dagar i veckan känns det som.. Har just städat lite här hemma och slagit igång en tvätt&diskmaskin, har även varit en sväng till stugan men såklart var inte Pappa dära, utan han var hemma..

Sen har A farit tillbaka till halmstad så är jag själv igen..

jag har också tömt en av mina kameror, inte systemkameran för som vanligt ska den bara vara allmänt dum i huvudet och vägra föra över bilderna.. jag blir så less..










och sen, ska man nu kommentera min blogg kan man väl ändå skriva vem man är, eller är du för feg för det ?

jag blir så irriterad

så var det lördagkväll, vi har varit i piteå ikväll hos några av Andreas kompisar, men det blev inte så sent för A ska upp tidigt imorgon för att han ska fara tillbaka till Halmstad, sista svängen (tack gode gud för det)..
Men det är tråkigt, nått så in i helvete tråkigt.. jag blir så irristerad på världen för att han ska vara tvungen att fara ner till det dära jäkla skithalmstad, jag tycker han ska vara här uppe med mig ! jag blir så arg och ledsen när han ska fara dit ner så jag vet inte, jag skulle lätt kunna gråta över det..
men men, det är inte mycke att göra åt, bara vara glad åt skiten. .
sen till veckan jobbar jag sex dagar, shit så roligt alltså, jobbar måndag, tisdag, torsdag, fredag, lördag, söndag och sen veckan efter jobbar jag måndag och tisdag sen är jag ledig onsdag torsdag.. ja livet är inte alltid roligt måste jag då säga.. Det visst jag ju iof redan, jag har fått det bevisat ganska många gånger i mitt liv.

Hur som helst, andreas ligger här brevid och sover, eller det tror jag då iallafall för han andas sådära tugnt som man gör när man sover.. Det är helt sjukt hur oskyldig och söt man kan se ut när man sover..


- jag önskar att du tyckte om mig sådära mycke som jag tycker om dig, jag önskar du kunde sakna mig sådära mycke som jag saknar dig och helst av allt önskar jag att du skulle förstå..

GRATTIS !

Grattis Linda & David till LillPojken ! :)

tack så jävla mycket, världen

Det var ett tag sedan jag skrev hära, detta för att jag inte haft tiden att blogga nånting, det har hänt så mycke annat både roligt och mindre roligt.. har iaf varit och fiskat ikväll, fick såklart flest fiskar, iof så fick inte dom andra några ^^ har även hälsat på mamma förut idag, sov mest bara när jag var dära, är så himla trött när man jobbar och inte är van vid det..
Men iallafall, imorgon är det sista jobbdagen för den här veckan, skönt att vara ledig lördag och söndag.. Ska väl gå en sväng på knalledagen imorgon och sen vet jag då inte och lördag blir det storforsen tydligen.,.



det är bara dom fula människorna som bestämt att skönhet sitter på insidan

RSS 2.0