J som i jag

Jag är: Johanna
Jag vill: Julbaka
Jag har: jättetråkigt
Jag är rädd för: jaguarer
Jag är inte: jätteliten
Jag sjunger: Jämt
Jag älskar: Julafton

Vilka bekymmer

Vi är i behov av en taklampa, eller egentligen två stycken. En till köket och en till sovrummet, men såklart duger inte vad som helst och jag vill ha nånting annorlunda, nånting som inte alla andra har. Jag har hittat en massa men alla är så fruktansvärt dyra och det är inte så kul grej att lägga ut en massa pengar på, den ska ju ändå bara hänga där i taket och lysa.

Kanske en hattlampa?


Eller en stor glödlampa?

Hemma från tjejkväll

Ja då var jag hemkommen från tjejkvällen, var en riktigt trevlig kväll med Malin.
Hittade mig en ny vinterjacka, vilket jag behövt i flera år för jag har bara haft vår och höstjackor. Och ja det blev en vit, inte så praktiskt men oj så snygg ! Sen blev det inte mycke annat för att jag blev så snål efter jackköpet, köpte mig en tröja och två par örhängen.
jag vet att den inte är vit på bilden, jag var tvungen att göra om det lite för att jacka överhuvudtaget skulle synas.


Imorgon iallafall är det skola på förmiddagen, kändes förjävla jobbigt men sånt är livet. Nu ska jag se någon dålig film och sova!

Torsdag

Då var det torsdag och jag sitter hos Linda & David, lilla Anton sover.. Ska ju som sagt vara barnvakt medans dom hämtar sin nya soffa..

sen blir det att fara hem och duscha och sen fara till piteå med Malin, kommer nog bli himla trevligt, det blir det alltid med Malin :)

Anna videobloggar

Anna hjerta Chips

Men yes !

Goda nyheter! (nej jag inte sover inte än, men skitsammma)

Jag hittade sladden till min videokamera, så nu håller jag på flytta över en massa saker så inom kort kommer det nya videoklipp!

Tills vidare tänkte jag visa lite bilder som jag tagit med videokameran som jag hittade nu när jag började kolla :) Dom är från i sommar.

Här är några bilder från min och Andreas semester

Godnatt världen

Vet ni vad ?! nu orkar jag inte skriva mera, nu orkar jag inte tänka mera för ikväll.
Jag ska krypa ner i soffan, Baltazar sover sedan flera timmar tillbaka. Imorgon blir det barnvakt på dagen och tjejkväll på kvällen. Ska brottas med mitt snor nu och se om jag också ryms i soffan.

Jag måste bara få fråga, vad är kungarna av tylösand för hjärndött program ?
Jag såg det för första gången ikväll, jag förstår inte.. Går det ut på nånting förutom att supa, ha sex med alla och vara dum i tv, jag menar BB och paradise hotell är ju inte heller sådära jätte iq-krävande men där kan man ju ändå vinna nånting, kan man det i kungarna av tylösand?
Jag hoppas då för guds skull att dom spelar att dom är så där korkade.

Sängramar


Jag och Andreas ska köpa en sängram, men som med allting annat finns det tusen stycken jag vill ha men för lite lusören på kontot :)

Jag har iallafall hittat några sängramar som skulle kunna få bo i vårat sovrum.

BARN BARN BARN BARN ÖVERALLT !

Missförstå mig inte, jag älskar barn, jag avgudar barn men det finns en gräns för allting..

Det enda alla pratar om är barn, allting som har med barn att göra och dom flesta föräldrar (märk mina ord, dom flesta, inte alls) pratar fan bara om barn, förlossning, amma, byta dom där illaluktande bajsblöjorna, barnskrik, kolik och tjohejvislutaraldrigprataombarnbarnbarn. Kul att ni har barn, kul att ni lyckades ha sex och bli gravida, kul att ni lyckades trycka ut ungen eller hur ni nu gjorde..

Men vi andra människor som inte har barn, vi bryr sig faktiskt inte så mycke som ni tror om blöjor, bristningar, ersättning, dagisplatser, förlossningar och allting.

Snälla prata om nånting annat också, för jag orkar inte ens lyssna när ni börjar, frågar jag nånting, ja men svara, men stanna där snälla! Ni föräldrar där ute kanske inte förstår att det inte är så jävla intressant för oss andra som inte har barn att alltid lyssna på hur det är att vara mamma, vi har förstått att ni det är underbart, vi har förstått att det är jobbigt när dom är tjuriga och griniga, vi har förstått att blöjor är dyrt, det räcker!

Jag kan prata om barn, amning, förlossning och allt det där den dagen jag ska ha barn, tills dess så klarar jag med mig ett, "hej hur har ni det, sover hon bra på nätterna?" "Mår hon/han bra" och liknande, men snälla, besparar mig flera timmar av mamma/pappa-snack !

Jag skriver inte det här för att jag har stört mig på en speciell människa, jag skriver det här för att det har varit såhär i mer än ett år i den här byn och jag orkar inte lyssna längre.. Allting man pratade om förr, alltså saker mellan himmel och jord, det verkar ha försvunnit och helt plöstligt ska alla vilja prata om barn och allting som hör till..
Alla kanske vill det, ALLA FLICKOR UTOM JAAAAG ! för jag vill prata om roliga saker, intressanta saker, skvaller, bekymmer, pojkvänner och ni vet det där :)

PonaniSkratt !

Jag pratade just med Anna i telefonen och vi kom fram till nånting skrämmande, sjukt och faktiskt jävligt komiskt. jag kan inte berätta vad här för ni skulle bara tycka vi är cp, men iallafall, HAHAHAHA!


jag och mitt älskade snor

Då var det kväll, än en gång. Idag har jag ändå fått lite gjort, jag har varit på byn och sprungit runt, köpt mig ett dyrt doftljus, jag minns inte vad det heter för det var nått nytt så ni får se bild senare när jag har packat upp det..
Sen var jag hos mamma, lämnade tillbaka knut och hjälpte lilla lillebror med matte, han är dock inte så liten, han är faktiskt 15år och hans matte är nog svår för mig :) haha
Sen for jag och handlade lite köttfärs och juice och förbi Linda, David och Anton en snabbis innan jag for hem, ska nämligen ha Anton imorgon när hans mamma och pappa hämtar deras nya soffa..

(Jag måste bara lägga in en vacker bild känner jag)



Nu ska jag bädda ner mig i soffan tillsammans med min förkylning och se på tv hela kvällen lång !
Godis skulle jag vilja ha men jag orkar inte fara och köpa det .

Alltså jag undrar hur mycke snor man egentligen rymmer i en näsa och hur jäkla fort det produceras nytt?

Olympus E 400

Någon som är intresserad av min Olympus E 400 ?
Det är en bra nybörjarkamera, men jag känner att jag vill ha förnelse.
När jag köpte den här kameran var det då, världens minsta systemkamera.



Älskade Malin ♥

Jag ska ta och ringa min kära vän Malin, höra angående imorgon då vi ska fara på tjejkvällen :) Helt otroligt att både jag och hon är ledig samtidigt och kan göra nånting, annars är det alltid någon av oss som är upptagna..

detta firar jag med att visa några gamla bilder, det hinner bli lite bilder på sju års vänskap









Onsdag

Ja då var det onsdag och jag har just varit ute med hundarna, nu sitter knut och gnäller nedanför mina fötter och det bara skriker "ge mig uppmärksamhet för helvete", baltazar blir less att han piper och börjar disskutera med honom, ja med andra ord är det som att ha två små barn på golvet.

Idag ska jag gå ut på byn en sväng, måste göra lite ärenden och se om mitt linsskydd har kommit till kameran, vilket det inte förmodligen har för att i älvsbyn tar det ett halvt liv att få det man beställt.

LÖSHÅR ♥


Det är samma visa varje gång, så jag säger det igen..
Jag vill ha tillbaka mitt löshår !






(alla bilder är orginal, inte det minsta redigerade)

En tanke slog mig

Min värld är liten, oftast känns det som att den är allra allra minst. En tanke slog mig just när jag satt här i soffan och tittade runt på kort på lilla Tindra som är det senaste tillskottet i Andreas släkt.
Andreas är ju morbror åt Tindra, men.. Jim som då är min föredetta pojkvän är ju för i helvete farbror åt honom, alltså det låter lite inavel, eller lite sjukt helt enkelt... Världen är himla liten och det är ganska lejt att jag hittade Andreas och Emelie hittade Per, i och för sig är ju inte älvsbyn så stort, men ändå :)
Jag vet att sådana saker inte bara händer mig, men det händer heller inte många människor, det är helt sjukt och hela den här soppan gör mig nervös.

Hur som helst, det är ännu tisdag, när jag snart slår igen mina ögon och vaknar upp är det onsdag och vet ni vad ?!
då är det bara torsdag och fredag kvar sen kommer mitt hjärta hem :)
Det tycker jag låter hur bra som helst!

Heavy Rain


Såg nu på internet att det ska finnas Heavy Rain till playstation move, själva spelet heavy rain är sjukt bra och roligt, riktigt bra gjort och jag funderar om det nästan inte är värt att köpa till playstation move.
Har ni inte spelat heavy rain så borde ni verkligen göra det, det spelet är riktigt bra gjort och passar till både tjejer och killar. Man avgör själv sitt öde, det finns flera slut och allting man gör påverkar hur saker sker, om man inte borstar tänderna en morgon, eller inte tar på sig kläderna direkt man stiger upp från sängen kan ha stor påverkan i spelet..



såg nu att om man har själva heavy rain spelet ska man bara kunna köpa till så man kan spela det på move istället för att köpa hela spelet igen, vilket låter great !



Gå in på Heavy Rains hemsida Här!



psst... visst har ni sett att det finns en kategori med tv/data-spel ;)

Playstation Move

Så var det kväll, Linda var förbi en sväng lite tidigare ikväll och jag har just pratat med Andreas ♥
Nu ska jag äntligen prova playstation move och se om det är nånting att hurra för, vi köpte ju resident evil till det så nu jäklar ska här spelas !





Resident Evils huvudperson Chris Redfield leder dig in i den stekheta afrikanska miljön i Resident Evil 5: Gold Edition på PlayStation 3. Du spelar agenten som tidigare tillhörde STARS (Special Tactics And Rescue Service), men som nu har gått över till BSAA (Bio-terrorism Security Assessment Alliance). Och här utreder du de märkliga tilldragelserna i det fiktiva landet Kijuju i Afrika.

I din på jakt på en vapenhandlare med inriktning på biologiska vapen som gömmer sig i området får du hjälp av en av traktens BSAA-agenter, Sheva Alomar. Snart upptäcker du att Kijuju har drabbats av en fasansfull – och dessvärre inte helt obekant – virusstam som förvandlar de drabbade till skräckinjagande och fientliga varelser.

Ikläd dig rollen som Redfield och uppdaga hemligheten som lurar bakom Kijujus infektion. Det dröjer inte länge förrän ni möts av välbekanta ansikten och spöken från det förflutna.

Dumma Mig / Despicable me

Den här filmen SKA jag se på bio.. Jag blev helt kär i den när jag såg trailern och i #d måste den vara bra !


Mitt i en välmående villaförort fylld av rosenträdgårdar omgivna av vita staket står ett hus som skiljer sig från mängden – en svart villa med en död gräsmätta. Vad grannarna inte vet är att dold under detta hem ligger ett hemligt gömställe. Omringad av en mindre armé av hantlangare finner vi här Gru (röst av Steve Carell), mitt i planerandet av den största kuppen världen någonsin skådat. Han ska stjäla månen (ja, månen!) i Universal Studios senaste 3D-äventyr "Dumma mej".

Gru avgudar allt som är ont. Beväpnad med en arsenal av krymp- och frysstrålar samt stridsklara farkoster för land och luft, övervinner han allt som kommer i hans väg. Det vill säga fram till den dag han stöter på den enorma viljestyrkan hos tre små föräldralösa flickor som ser honom på ett sätt som ingen annan någonsin har gjort: en potentiell far.

Världens största bov har just mött sin största utmaning – tre små flickor vid namn Margo, Edith och Agnes.



Svar på tal !


Djurliv

Vad är din hund för ras och hur gammal är han?

Baltazar är en blandras, han är ca25% border collie och 75% Bearded Collie och han blir tre år i januari :)

Har ni skaffat en till hund?
Nej inte det, Knut som brukar vara hära då och då är mina yngsta systrars hund, eller rättare sagt mammas hund, han är bara här ibland och leker med Baltazar..

Har du några andra djur än din hund?
Jag har fiskar, annars har jag inga andra djur för tillfället, men direkt jag flyttar till hus kommer jag skaffa fler djur, djur är det bästa som finns! (förutom andreas). Jag är uppvuxen med exotiska djur och kommer alltid ha djur.

Kärlek

Hur länge har du och din kille varit ihop?

Ett och ett halvt år ungefär.

Bor ni tillsammans, du och din kille alltså?

Jo det gör vi, vi har just flyttat till en annan lägenhet.

Övrigt

Alltså jag undrar hur många syskon har du egentligen och tack för en bra blogg, jag älskar när du lägger upp en massa häftiga saker!

Ja tack tack för det första och sen så har jag fem syskon, tre systrar och två bröder. Sen har jag tre bonussykon som pappas tjej hade innan dom träffades..

Jag läser ofta att du är på skolan eller ska på skolan, men jag undrar vad du går för skola?
Jag läser här på komvux, jag håller på att utbilda mig till undersköterska.

Vart är mattan köpt?
Mattan vi har i vardagsrummet som ser ut som en ryamatta, fast det är en fejk har vi köpt på Rusta, den kostar ungefär 1000kr.


Mer besökare ?
Go here!

Sista chansen

Förövrigt så kommer svaren på frågorna jag fått ikväll, så är det nånting ni undrar har ni fortfarande chansen att fråga:) Nu iallafall ska jag på skolan!

Tredje världskriget i vardagsrummet

Ja då var det tisdag och jag har varit på skolan, haft lektion och skrivit ett prov och det gick bättre än väntat på provet, jag svarade till och med på alla frågor. Ska tillbaka på skolan halv tre för att ha ännu en lektion men just nu är jag hemma och det är krig på mitt golv, det låter som att det är 10hundar här hemma när dom här tjafsar om leksaker.

Annars idag händer det inte mycke, jag ska försöka hinna på biblioteket och låna en bok så jag blir klar med bokrecentionen nångång, sen ska jag städa lite här hemma och så måste jag ju prova vårat playstion move, hann aldrig prova det igår för jag var tvungen att ladda kontrollerna.

Nåja, nu ska jag ut dom här två krigskämparna ut.

Husvagn till hunden

Hur gulligt var inte det här ?
Synd bara att Baltazar inte vill sova i sin egen säng, fast det gör ju Knut åt honom.




Tyvärr är den bara tillverkad i några få exemplar, men ni hittar den HÄRA !

I miss you

Godnatt världen!

Nu ska jag sova, dom två luriva nedanför mig sover redan.. Tur jag har dom iallafall nu när jag inte får sova med Andreas inatt♥



Jag hoppas dom närmsta dagarna går fort så jag får pussa på världens bästa snart ♥

Uppackat

Nu har jag packat upp alla påsar och väskan. Hundarna ligger på golvet och sover och jag ska läsa lite snabbt på ett prov som är imorgon och sen ska jag nog prova att spela vårat nya spel resident evil till playstation Move!

Här får ni en bild från Umeå när vi var på stan :)

Home

Nu är jag hemma, efter många timmar så är jag hemma!
I Umeå var jag in på lite affärer innan jag börja åka hemmåt, hittade två julklappar och lite nödvändigt till hemmet, sen stannade jag även i piteå och månadshandlade. Så nu har jag handlat mat för hela långa månaden, det är bara mjölk och liknande som måste köpas eftersom..
När jag anlände till Älvsbyn så hämtade jag Baltazar hos mamma och Knut fick också följa med hem, så nu ligger dom och bråkar om några nya leksaker som Baltazar har fått nu när jag varit borta.

Titta vad jag hittade idag, schampoo och balsam, dom var riktigt söta :)
Batterier är där bara för att ni ska förstå hur stora dom faktiskt är.

Nu är det slut

På min lilla semester här i umeå. Nu ska jag packa ihop mina saker och sen bege mig hemmåt, känns tråkigt att lämna Andreas hära men jag har inte så mycke till val. På lördag kommer han hem och då har han ledigvecka, vilket innebär att jag får ha han hemma i åtta dagar..

Här får ni lite bilder från helgen!


Söndag

Då var det söndag. Idag har det inte hänt mycke vettigt alls, vi har varit en sväng på media markt och sen bara legat på hotellrummet. Nu har vi just ätit middag här på hotellet och snart ska vi se en film.
Imorgon åker jag hem till lilla skitälvbsbyn igen, har ju nämligen skola på tisdag så jag måste hem imorgon.





Tillbaka från stan

Ja då har jag varit på stan en sväng, köpte mig en kofta och ett linne för 79:- tillsammans, köpte även ett par leggins för 60:- och ett påslakanset med Clint eastwood, jag har redan kuddfodralet till det :)
Sen köpte jag mig en sminkväska också så Andreas slipper klaga på att mitt smink ligger överallt .





Sen köpte vi Playstation Move, tror faktiskt det är himla kul så det ska jag spela när jag kommer hem :)

nu drar jag ut

Nu ska jag bara föna mitt hår sen ska jag ut på stan. Och förövrigt är det iskallt på vårat hotellrum, det skulle nog vara varmare att vara utomhus än här inne!

Hotellfrukost

Ja då var det lördag och jag vaknade för ett tag sedan. Har hunnit äta lite hotellfrukost men alla som känner mig vet att jag hatar att stiga upp på morgonen och jag hatar att äta frukost, jag måste vara vaken flera timmar innan jag får i mig någon frukost så jag åt melon och drack juice till frukost.


Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag ut på stan en sväng medans Andreas är på jobbet..

framme !

Jaa mina vänner,  sedan några timmar tillbaka så är jag framme i umeå, nu sitter jag på hotellet och ska snart gå och dricka en öl med pojkarna hära.

Har iallafall varit på stan en sväng, ätit på allstar och sett Resident Evil Afterlife i 3D, helt okej film :)



Nåja, jag återkommer nu ska jag dricka en öl

hejdå

Ja då har jag varit på skolan, fick även tillbaka ett prov jag gjorde förra veckan och det kändes skönt att jag klarade det. Ett bekymmer mindre.

Nu ska jag packa det sista, sedan beger jag mig neråt landet, jag lämnar till och med norrbotten kommun, haha :)

Med denna bild

Nu ska jag sova, så med den här bilden säger jag godnatt!

i hate my life and i wanna die, i ain´t got a iphone

Facebook har gett upp hoppet om liv verkar det som och jag har just städat färdigt..
Så nu ska jag läsa lite inför provet och sen ska jag spela BC2 :)

Imorgon är det skola, börjar åtta på morgonen och efter skolan drar jag neråt landet!

så gonatt

kniven mot strupen

Jag sitter och tittar på kniven mot strupen, jag blir irriterad när jag ser det.
Det är en restaurang som påstår att dom har hemlagad mat, dom gör ingenting själva utan värmer det bara i micron, fattar ni så tragiskt ? Folk går ut och ska äta och får mat som restaurangen har köpt på konsum, helt sjukt! Bearnaisen är i pulverform, pajen är köpt på affären och ja ni hör ju själva..

Här bor vi

Såhär ser det ut hemma hos oss. dock har vi inte hunnit få upp alla hyllor, gardiner och sådant. Men sånt är livet..


Låt oss börja med köket!





Sedan har vi ju våran hall


Och sovrummet
(här inne är det dock ganska mycke saker kvar att göra, vi ska sätta upp gardiner och sådana saker)



Ett vardagsrum har vi också såklart. Men här inne saknas det lite saker på väggarna och det är lite ouppackade saker.



OCH SIST MEN INTE MINST!
MIN ÄLSKADE GARDEROB:)




i want this

Jag skulle verkligen inte tacka nej till det här !



allt finns på H&M

städdax

Tänka sig att jag faktiskt städar för tillfället, hade tänkt att det skulle vara fint här hemma när jag kommer hem på söndag eller när det nu blir..

Hade även tänkt visa lite bilder senare på hur vi har det här hemma, men det beror på om jag hittar laddaren till kameran. Nu iallafall ska jag återgå till mitt städande.

En tavla

Då var jag hemkommen från mamma och hela den familjen. Baltazar fick stanna där i helgen så imorgon efter skolan drar jag iväg :)

Gjorde en tavla till mamma idag,
det står

Inte ens tusen rosor kan visa min kärlek till dig, tack för att du är världens bästa mamma. Jag älskar dig..

(jag vet att det är en dålig bild, det är för att det är en mobilbild)

Ibland behöver föräldrar höra det och det kostar inte mycke att göra nånting sådant, lite fantasi och tid och hips vips har du förgyllt någons dag.

Jag behöver vinterdäck, såklart

Inatt drömde jag att det snöade, vilket fick mig att inse att jag måste ha vinterdäck till min bil.. Det är då bara utgifter på utgifter hela jäkla tiden och fasiken vad less jag blir. Och varför är det inte löning för mig imorgon som det är för typ alla andra ? jag blir så less..




Ska ringa mamma och fråga om Baltazar får vara där i helgen eller om dom ska bort, för kan hon ha honom så åker jag iväg över helgen :) Har bara inte bestämt mig om jag ska köra bil eller åka tåg, tågen gick inte riktigt den tiden jag ville dom skulle gå och det skulle vara skönt med bil när man kommer fram. Bara lite tråkigt att köra bil själv men det ska nog gå bra ändå :)

Torsdag

Ja då var det torsdag och jag har ingen aning vad jag ska göra..
jag borde göra lite nytta hära hemma och söka lite jobb, men det är så svårt att söka jobb när jag inte vet vart jag ska ringa.. Får se om jag löser det.

För övrigt kollade jag vad jag får för lön på måndag, trodde jag skulle få typ tre kronor för jag hade jobbat så förbaskat lite, men mer än tre kronor fick jag och fa-an va glad jag blev !

Till spelnörden

Tänkte tipsa om vad man kan ge till spelnörden :)

Häftiga tvålar !



Nintendoplåster



Eller kanske en cool t-shirt ?



ni hittar alla sakerna HÄR!

Hot dog

Nu har jag spelat, vunnit och förlorat (mest förlorat om jag ska vara ärlig). Ska lägga mig och se hot dog på tv nu, har ingen aning om den är bra eller dålig, den är svensk vilket oftast innebär att den inte är så bra. Johanna Sällström är med, det är det enda jag vet.



22-åriga konstnärinnan Josefine har bytt ut Stockholm och en massa dåliga minnen mot ett nytt liv i Köpenhamn. I Köpenhamn bor hennes bästa vän och gudmor, 40-åriga galleristen Emma. Under ett besök på en av Emmas krokikurser träffar Josefine Elvis, en ung, glad och intelligent dansk kille. Tycke uppstår genast och redan efter en kärleksnatt har Josefine berättat mer för Elvis om vad som rör sig i hennes hjärta än hon gjort för nästan någon annan. Att öppna sig så skrämmer henne och hon reagerar gemast med att såra sin nya vän. Till råga på allt dyker Simon upp. Det var han som krossade hennes hjärta och var anledningen till att hon flyttade från Stockholm... HOT DOG är ett romatiskt drama av debuterande regissören och manusförfattaren Alexandra-Terese Keining. Manuset skrev hon under sin studieperiod i USA där hon gick till final i Steven Spielbergs manustävling. Filmen handlar om att vara ung och bräcklig, om kärlek och rädsla.

Jag vill ha !

Alltså kolla in dom här soffborden, så jäkla coola & jag vill ha dom !





Dom här tv-bänkarna får gärna flytta hem till mig, men dom är lite väl dyra.

Jävla uppdateringar

Alltså, playstation 3 är jättebra, det är bra med internet, bra spel, hela skiten är bra..
Förutom när det kommer till dessa uppdateringar som jag jämt råkar ut för, det tar ett liv innan dom är klara och jag hinner ju för fasiken somna innan jag ens hinner börja spela..
Istället för att det ska stå 40% kvar så borde det stå;

Hej! den här uppdatering är beräknad att ta ungefär ett ljusår, så du har mest troligt hunnit gå i pension innan du får börja spela ditt jävla BC2 !

För jag har ingen Iphone

precis så här känner jag! Jag vill också ha en himla iphone.

Till alla Iphone-nördar !

Jag och min lilla nörd här hemma gillar annorlunda saker, saker som är kopplade till tv-spel är hur häftigt som helst.. Andreas ringde mig idag och frågade vart jag hade hittat dom där iphone kuddarna för han ville ha sånna..

Så nu tänkte jag visa några iphonesaker jag har hittat, vi får väl se om någon trillar ner hos oss inom kort.


En söt iphonekudde!



Söta kuddar med iconerna från iphone



En telefon till Iphonen, haha!





Iphone underkläder
Ett häftigt klistermärke som man fäster på baksidan av iphonen så den ser ut som en kamera, skitcoolt!


Sängkläder (dom finns på Ellos men är för tillfället slutsålda)



Eller kanske ett par söta magneter?

Snygga underkläder !

Jag råkade snubblade över en sida som har snygga och coola underkläder!



Eller vad tycker ni ? :)

Bad Company 2

Ja inte blev det att städa ikväll, jag råkade somna och vaknade över att jag drömde en mardröm, tror det var efterlyst fel för jag hade den kanalen igång insåg jag senare.

Nu ska jag gå och duscha, sen bädda ner mig i soffan och kanske spela lite BC2, om jag får igång internet på playstation3 vill säga, jag kan inte alls med det där jäkla playstationet.. Man måste alltid vara så himla teknisk nu för tiden för att klara av saker, snart vet jag väl inte ens hur man får igång en tv..

Fast det hade varit roligt om någon jag kände också ville spela Bad company2 med mig, men tyvärr så gör jag inte det så jag får spela själv..


Tänka sig att Andreas har hittat en tjej som älskar tv-/dataspel, det är helt sjukt hur roligt det faktiskt är och nej jag är inte det minsta omogen eller töntig som många tycker att man är när man gillar sånna saker, jag har bara hittat en sak som jag tycker om att göra..
när Andreas är hemma brukar han sitta i vardagsrummet med sitt playstation3 och jag ligger i sängen och spelar Thesims på min tv. Måste se lite roligt ut.

Barnen i afrika har ju iallafall varandra

Ja då var jag hemma, utan hundar. Båda två stannade hos mamma så nu hade jag tänkt passa på att städa här hemma och hänga upp mina kläder i garderoben för det hände ju en olycka för ett tag sedan då hylljäveln rasade och alla kläder hamnade på golvet och en massa saker gick sönder.. I och för sig hade jag inte förväntat mig något annat med min tur.

På tal om tur och otur så kom mitt papper från Csn idag, men såklart var jag tvungen att fylla i ytterligare papper och skicka in innan mina små lusören börjar komma in på kontot. Hann precis på skolan och fick då veta att det var något fel med papprena så då var det bara ringa Csn IGEN! och vänta i femhundra år i telefonkö..



Usch vad less jag är vuxenlivet, jag vill bara spy åt allt pappersjobb, pengaproblem, räkningar och hur svårt dom alltid har skrivit allting. Det går aldrig att förstå papprena man får för allting står på "vuxenspråk", det vore fan enklare om det stod på arabiska.

nu ska jag tycka synd om mig själv, hoppas att vi vinner några miljoner på Lotto ikväll och städa.
Idag känns det som att jag är världens mest ensamma människa, min sambo jobbar borta och kommer inte hem förrens om en och en halv vecka, min bästa vän har flyttat och japp, det är jävligt synd om mig!

Nu drar vi vidare !

Nu ska jag ta dom två lurviga och fara upp till mamma..

Här har ni några dagsfärska bilder på lurvbollarna.





humor på mogen nivå ;)

Okej jag erkänner att jag har dålig humor, men det här tyckte jag var kul, tillochmed så att jag skrattade, hör du det Andreas!
Olika sorters fyllor:

Askungefyllan:
Du kommer hem och har tappat en sko och kläderna hänger i trasor.

Den fula ankungefyllan:
Du vaknar upp med en äkta hälft, men det är inte din, den här är snyggare.

Rödluvefyllan:

Du vaknar upp med mormor i samma säng.

Kejsarens nya kläder fyllan:
Du vaknar helt naken i rännstenen och upptäcker en pekande folksamling.

Snövitefyllan:
Du vaknar upp med 7 främmande män i sängen.

Törnrosefyllan:
Du vaknar upp efter 100 år av att en okänd man som tagit sig in via trädgården hånglar med dig.

Lilla Sjöjungfruns fyllan:

Dina fötter klibbar ihop och luktar fisk.

Stålmannefyllan:

Din kropp är både röd och blå, och folks viskningar låter som höga skrik.

Microsofts fyllan:
De flesta av dina kroppsfunktioner krånglar, och du vet att du inte hinner fixa till dig innan svärmor kommer, men du vägra erkänna att det är ett problem.

Joakim von Anka fyllan:
Du vaknar och har en stor hög med pengar, men inga byxor.

Kalle Anka fyllan:
Du vaknar hes och byxlös, och börjar skälla på alla i din omgivning.

Stora Stygga Vargen fyllan:
Du har så dålig andedräkt att du skulle kunna blåsa omkull ett hus.

Tarzan fyllan:

Du vaknar halvnaken i skogen och undrar varför du är så hes.

Du har plats en miljon, beräknad väntetid är två liv.

Jag sitter i telefonkö, som vi alla vet är det helt underbart och tar inte alls långt tid.. Ska försöka få tag i csn och fråga varför jag inte hört av dom angående min studiehjälp.

Du har plats en miljon, beräknad väntetid är två liv.

Helt underbart att telia, csn, försäkringskassan och alla andra verkar ha en anställd som tar emot samtal, seriöst anställ fler människor. Man är ju förbannad redan innan man kommer fram för att det tar en evighet och lite till..

Onsdag

Ja då var det onsdag, det är krig på mitt golv och knut verkar ha övertaget, fastän han väger ungefär 20kg mindre än Baltazar. Idag ska Knut hem till mamma, men först ska jag göra lite saker här hemma innan jag skjutsar hem honom.

Annars händer det inte mycke alls i mitt liv, jag ska städa lite här hemma. Börja leta efter en bok jag ska läsa och skriva om till social psykiatrin, kändes jobbigt men det är lika bra att göra bort det så det är klart.

Till er som ska resa

Det kan vara endel problem med att hitta sin resväska på flygplatsen ibland, men här har ni den ultima lösningen, ni kommer känna igen eran väska direkt och folk kommer även att titta lite märkligt på er. Men det är faktiskt riktigt häftigt!



En suitcase sticker är inte helt fel!

PS. i love you ♥

Idag är det 508dagar sedan jag såg honom första gången, 489 dagar sedan våra läppar möttes första gången. Jag minns det som att det var igår, jag minns det som att hände nyss, men det var mer än ett år sedan..
Mer än ett år sedan jag såg allt jag ville ha, allt jag velat ha och tillslut fick.

Våra ögon möttes första gången  på den där parkeringen den andra maj och nu, mer än ett år senare står vi här, sambo, lyckliga och kära.

Jag älskar dig ♥



Jag längtar
efter dig
varje sekund
jag andas

Jag bara älskar dom ♥

Man kan inte annat än älska Glada hudik-teatern, dom är så jäkla söta, charmiga och roliga!
Ett gäng utvecklingsstörda som gör teater, helt sjukt vad jag älskar dom och jag lovar, man kan verkligen inte göra annat än älska. Har ni aldrig sett det, måste ni kolla in det på den HÄR länken.


Nytt väggord !

Titta vad sött "väggord" jag har skaffat mig till hyllan i sovrummet :)

handling

Nu har jag varit och handla och fyfan vad dyrt det är med allting! Jag hatar vuxenlivet, allting bara kostar och kostar.


Allt detta kostade mig näramre 400kr, det är inte mkt mat alls, det är nästan ingenting och hundmaten kostar under hundra kronor, helt jäkla sjukt, men men..



Fick mig iallafall ett varuprov på hundmat, ska se om det duger åt någon av dom här små filurerna. Gratis är gott har jag ju hört:)

Johanna Dissar


- Valet! kan inte det där valet, alla partier och allting som har med det att göra dö eller nånting. Jag är så less prat om det, disskutioner, reklam och allt allt allt, försvinn! Tack gode gud för att det bara är vart 4;e år den här skiten håller på.

- Onepiece´s mjukisdress! alltså snälla någon, jag hatar dom där dresserna. Dom är fula, sjukt fula och alla i hela världen verkar helt plötsligt ha börjat älska att ha en "sparkdräkt" för vuxna, på barn är det gulligt, på vuxna är det töntigt.


- CSN! är det svårt att behandla papper nångång eller? ska jag vänta tills jag läst klart min utbildning innan jag får något svar från er?! har ni mycke att göra kan ni väl anställa fler, vi som studerar vill gärna ha våran studiehjälp, TACK!

Dags för handling

Ja då var jag hemma från skolan och har just haft främmane av mamma och lillasyster 1&2. Knut stannar här till imorgon och nu ligger dom på varsin sida av rummet och sover. Hör och häpna så hade dom inte haft hundfest när jag var på skolan, när jag kom hem från skolan satt dom som två tända ljus i hallen och tittade på mig, vilket egentligen måste innebär att nånting har dom gjort, men jag har bara inte sett vad ännu.


Ska alldeles snart fara och handla, måste handla lite mat till mig och hundmat. kändes bara jobbigt och dyrt att fara iväg, varför ska det vara så dyrt med mat? Tur att Baltazars favoritmat är billig iallafall.



time for school

Nu ska jag vidare mot skolan, vi får väl se om dom här två har haft fest när jag kommer hem eller om det ser ut som när jag lämnade det.

Var iallafall ute och gick med båda två i koppel, tar ett tag innan man lär sig att gå med två hundar och två koppel som lätt tjorvar ihop sig, men efter många om och men så gick det bra..

Egennyttig

Ja då var det tisdag. Baltazar och Knut ligger på golvet, B har alla fyra hundben bredvid sig och Knut får inte smaka, en egennyttig hund har jag med andra ord..

Om drygt en timma blir det skola, känns förjävla tråkigt men sånt är livet, till jul är jag ju klar så det är bara hålla ut.

Nu ska jag ta dom två lurviga djuren och gå ut på baksidan, kasta lite boll och försöka hålla någon ordning, när dom är ute tillsammans får båda knäck i öronen av någon anledning.

Nu blev jag less

Nä nu är jag less, min hjärna är överbelastad med allt möjligt skit om imobilisering, demens och bara skit skit skit och åter skit! Tror jag ska lägga mig i sängen och spela The sims 3, hundarna sover sedan ett tag tillbaka och det är tyst här hemma.

Först måste jag bara ut med dom två små djuren, skönt att bo på bottenplan och slippa alla dessa trappor, tråkigt dock att det har blivit höst och kallt.

Pluggdax

Här hemma är det hundfest, det finns fyra hundben på golvet men såklart ska det bråkas om samma ben, efter några sekunder sover båda två och så håller det på här hemma. Faktiskt himla mysigt med två små lurvbollar som tjafsar, busar och myser. I framtiden blir det helt klart en hund till, eller så om Ronja&Agnes blir lite äldre och inte har tid för knut får han flytta hem till mig och min familj :)

Nu måste jag plugga, prov imorgon och jag känner på mig att det kommer gå fort att skriva det, inte för att jag är snabb på skriva eller särskilt smart, utan för att jag inte vet vad jag ska plugga på och kommer kugga.

Picture

Från idag!


Mitt hår

Jag tänkte att ni skulle få se en bild så ni kanske förstår hur röd/rosa min lugg egentligen är.
Den här bilden är inte redigerad eller något, det här är orginalet!

jag måste då få yttra mig !

Det här är töntigt, rikigt jävla töntigt mina vänner och ickevänner..
Absolut är jag besviken att dom röd-gröna inte vann valet för att jag ville det, men inte går jag och blir arg på folk som röstat på nånting annat.

Det är hur töntigt och omoget som helst att säga upp kontakten med folk för att dom har en annan åsikt än en själv, alla har rätt till en egen åsikt och alla ser på saker på olika sätt för att alla lever olika liv med olika mängd pengar, olika mål, värderingar och liknande.

Allvarligt talat, att bli arg på någon för att dom röstade på sverige demokraterna är bara töntigt, dom har sina anledningar till varför dom röstade på dom, endel av deras åsikter kanske dom höll med om.
Jag personligen har inte röstat på dom, men jag klandrar inte eller blir arg på människor som har gjort det.
Jag förstår till viss del hur dom tänker angående invandringen, jag stöttar dom inte, men jag förstår till viss del.
Samma sak med moderaterna, jag förstår till viss del varför endel människor röstar på dom.

Man får rösta på det man själv känner skulle ge en något, men jag tycker det är töntigt med människor som inte kan berätta vad dom röstat på, är det för att ni skäms över erat val?
Skäms man över sitt val, var det verkligen smart att rösta så då ?

nä jag var bara tvungen att få det här sagt, jag kommer inte be folk ta bort mig som vän på facebook bara för att dom röstade på något jag inte skulle rösta på, men då är jag ju heller inte som alla andra.

två lurvtussar på fötterna

Nu har jag och Baltazar varit upp till mamma!
Med oss hem följde Knut, så nu har jag två lurvbollar på golvet som ligger och kelar. Sen är det första gången Baltazar ska ha sovfrämmande också, det kommer bli intressant:)

Jag, Ronja & Agnes har tagit höstbilder idag, det är en tradtion som jag gör varje år med dom..
Men dom kommer upp lite senare idag.

Dom här två ligger nedanför min fötter♥

Lär er rösta rätt !

Ja då var det måndag, har just skjutsat in karl till piteå för jobb, så han ser jag inte förrens om två veckor. Helt sjukt hur tråkigt det är att han alltid är och jobbar borta två veckor och hemma en, usch!

när jag var in till piteå iallafall sprang jag in på djurmagasinet och köpte mig en ny mal och en ål, får väl hoppas att dom får leva och inte blir dödade som alla andra, dom där scalarerna är fina, men fan inte att leka med..

Nu ska jag och Baltazar fara upp till mamma & knut för att hälsa på, var ett tag sedan hundarna fick busa och förövrigt fick vi vårat internet idag, bra telia, bara ett halvt årtusende tog det.



Varför röstade så många fel ?

i love my hair

My hair !



Söndag

Ja då var det söndag!

Ikväll har vi bjudit Linda och David på middag, trerätters:)
toastskagen till förrätt, baconlindad fläskfile till middag och pannacotta till efterrätt, ett är så säkert att man blev förjäkla mätt.

Nu sitter jag och drömmer mig bort till sims expansionpaketet som jag måste ha!

Ny hårfärg

Idag har jag hunnit mycke, färga håret, vara in på glasbanken, städa lite här hemma, fara på kallax och hämta hem Andreas och nu är vi hemma, väntar på att Tony&Malin ska komma och hämta upp oss sedan drar vi mot luleå på allstar för att se hockey, luleå-skellefteå! Kommer nog bli himla roligt.


Fredagkväll

Ja då var det kväll. Tidigare idag var jag till Luleå en sväng, hittade dock i princip ingenting, köpte några nya blommor som jag ska sätta i krukor när jag orkar också köpte jag några julklappar.

Nu ligger jag i soffan och ser dödligt vapen, vilket jag hade tänkt fortsätta med. Baltazar ligger och rullar runt på golvet tillsammans med ett hundben och ser allmänt utvecklingsstörd ut, vilket innebär att det är som vanligt här hemma:)

vi ses i grannkommun

Nu drar jag vidare, halsduk och mössa är på och jag är redo!
Jag vet inte vars jag ska, jag vet inte vad jag ska göra men jag blir knäpp av att bara sitta här hemma så nånting skoj ska jag väl komma på:)

Är faktiskt sugen på att gå på stan en sväg, så vi får väl se..

jag vill göra nånting kul

det bara regnar och regnar ute och jag håller på bli knäpp, det går inte att vara utomhus utan att bli blöt som en fisk. Jag vill göra nånting kul, imorgon ska jag göra nånting kul, men jag vill göra nånting kul nu också. Jag vill shoppa, jag vill gå på stan, varför har vi inte en massa affärer i den här jäkla byn?

Nu ska jag gå och dusha, spela musik på alldeles för hög volym och mysa med mig själv, hunden får stanna utanför toaletten .

Fredag

Ja då var det fredag och jag är just hemkommen från skolan..
Skrev provet i social psykiatri och mer än så säger jag inte, blir bäst så.

Jag har inte den blekaste aningen om vad man skulle ha hittat på ikväll, det finns mycke att göra men det finns lite fantasi. Imorgon däremot så drar jag och hjärtat till luleå med Malin&Tony för att se hockey, kommer nog bli great!

nåväl, nu ska jag iallafall ut med Baltazar

Vårat nya köksbord ♥

Nu ligger jag i soffan och ser reprisen av Idol och pluggar till provet imorgon, ska alldeles snart slå igen mina bruna ögon för att stiga upp kring sju och gå ut med Baltazar för att sedan fara på skolan.

Jag köpte nytt köksbord och matta tidigare i veckan, vad tycks ? :)
Soffan ni ser i bakgrunden ska inom kort målas och kläs om.

Kolla vad jag gjort !

Som sagt fick jag den här idéen av en annan tjej, hur jäkla coolt som helst, nu ska jag bara fundera ut vad jag ska använda som till mer än skålar :)

Jag har hundra ideér på saker jag ska göra med dom, jag måste bara komma fram till vad som är coolast eller snyggast.

En cool grej

Jag satt just och kollade runt på facebook i min pluggpaus och fick en lysande ide när jag såg vad en tjej hade gjort..
Så nu ska jag plugga lite, sen slå igång ugnen och lyckas jag så ska ni få se nånting jag personligen tyckte jag skitcoolt :) Tror faktiskt min sambo också tycker det är häftigt, fast han är borta, just nu sitter han på en buss i köpenhamn.

Pluggdax

Ja mina vänner, det känns bra att vara tillbaka :)

Ikväll var jag till farmor och farfar som hjälpte mig med taklampan och sy upp gardiner, ni kan ju gissa vem som gjorde vad. Sen kom Linda förbi en sväng och nu sitter jag i soffan, ska plugga inför ett prov som vi har imorgon i social psykiatri, faktiskt rätt så intressant kurs.

Lackhylla

Tänka sig att det blev uppdatering idag med, vårat internet har inte börjat funka ännu men just nu sitter jag på mobilt skitinternet som är ungefär lika långsamt som modemen var när jag var liten..


Jag skulle behövt en svart lackhylla, är det ingen som har en till övers?
ni kan få byta den mot en vit om ni hellre vill det :)

Hej världen

Det har varit dåligt med uppdatering, eller rättare sagt så har det inte varit någon alls..
Just nu har vi inget internet, det håller på att flyttas och vi vet alla att telia är dom mest utvecklingsstörda, vilket innebär att det tar ungefär en evighet att flytta internet till våran nya lägenhet där vi nu bor på heltid..
Den gamla är tömt och vi har lämnat över nycklarna.

Vi har snart fått klart här hemma, bara lite småpix och sen ska ni få se bilder på hur det ser ut..
köpte mig ett nytt köksbord igår också, svart! riktigt snyggt vart det..

Men nu har jag inte tid med det här, nu ska jag och Baltazar ut i regnet och sen fixa lite här hemma.

Den nya lägenheten !

Visst är det  städat och fint i våran nya lägenhet ? :)



Hallen


Hallen


Köket


vardagrummet


Och kom ihåg, jag har inte ens tagit tredjedel av alla saker till den här lägenheten ännu..

en massa kartonger med andra ord

Det har varit dålig uppdatering idag, jag har helt enkelt inte hunnit med.. Jag har packa ner i kartonger, packat upp ur kartonger, burit kartonger, varit arg på kartonger och jag lovar att jag kommer drömma om dom..

Har lyckats få iväg fem billass med saker och två släpvagnslass, som tur är hjälpte stora lillebror mig med ett släplass så det gick lite fortare, annars har jag gjort resten själv.. Ganska duktig är jag.

Nu måste jag verkligen skriva klart mitt arbete om Bipolär som ska redovisas imorgon.

Visst är det fint i våran gamla lägenhet :)

kartonger

Ja då var det torsdag!
Jag ska fara med lite saker till den nya lägenheten för det ser förjävligt ut här hemma.. Men det kändes jävligt jobbigt med alla dessa trappor.

nåja, nu ska jag ut med Baltazar

The Proposal

Jag kunde inte sova, vilket jag inte kan nu heller men iallafall..
Har legat och sett The Proposal, faktiskt en bra film, lite mer en tjejfilm men helt klart sevärd, jag skrattade, jag grät och den var allmänt bra.

jag kommer och hälsar på

Jag ska spara alla mina pengar och köpa mig ett par vingar,
så jag kan hälsa på er där uppe i himlen ♥

du säljer din lögn för att bota din ensamhet

2010 känns som en dålig repris av 2009 förutom det faktum att vi blir ett år äldre..
mitt pekfinger följer konturerna av dina tatueringar
från handleden upp mot axeln och över till andra armen...
och jag undrar när allting vänder


min nya klocka

Snart trillar den här skönheten ner i min brevlåda !

Jahaja

Ja det är märkligt.. jävligt märkligt faktiskt.
man slutar aldrig att förvånas, man slutar aldrig att tröttna.




Sen får man väl säga grattis och önska lycka till, till Emelie och Per som har fått en liten tjej idag!
Fick just ett mms med lilltjejen:)
All lycka till dom♥

Don't trust a ho, Never trust a ho, Won't trust a ho, Won't trust me.

Den här låten spelas om och om igen här hemma, jag har fått den hjärnan!

Kartongjävlar

Packa mina kartonger för fan!
det är så tråkigt att jag snart spyr i dom, jag lovar att ni ska få se bild sen ikväll hur förjävligt det ser ut här hemma, det är saker överallt, stökigt och bara usch!

Har iallafall varit på konsum och köpt sopsäckar så jag ska börja packa ner kläder och liknande, var ävne förbi Linda och Anton en sväng och bara därför får ni en bild på snyggungen, bilden är från i måndags.

Mums !

Alltså hur gott ser inte det här ut ? :)
Ska göra det när vi har flyttat färdigt och installerat oss i den nya lägenheten.



ni hittar receptet HÄR !

jag känner mig som hundra år

Pust stånk och stön, det är förjävla tråkigt att packa ner saker i kartonger, helt sjukt.

Jag har tagit mig en paus, ligger i soffan och ska vila middag för jag känner mig inte det minsta kry, halsen gör så jäkla ont och rösten sviker hela tiden.

Nu skulle jag än en gång haft den där slaven som hjälpte mig, synd att Baltazar inte kan packa ner i kartonger för han har ju energi till tusen.



Och lycka till, till Emelie och Per :)

Ny lägenhet

Nu ska jag och Baltazar gå ut en sväng, sen far jag och hämtar nycklarna till våran nya lägenhet och sen far jag hem och börjar packa ner i kartonger. Så det mesta är klart när Andreas kommer hem så det bara är att frakta alla saker. Ska bli himla kul att få nånting nytt fastän jag bott där förr, det blir himla bra för Baltazar också då han får en egen liten tomt att svammla på .

Nyckel till lägenheten

Godmorgon!

Nu är det onsdag och jag kan knappt prata, när mäklaren ringde imorse så måste han ha trott att jag är dum i huvudet för det pep bara från min hals.

Hur som helst blir det ingen lägenhet i piteå nu, vi ger upp med budgivningen som enligt oss spårade ur redan igår och idag ska jag ringa och fixa nyckeln till våran andra lägenhet som vi ska flytta in i, blir kul med lite nytt fastän jag har bott i den för ett år sedan :)

söta barnsaker

Dom här örngotten är hur söta som helst om ni frågar mig, frågar ni inte mig så bryr jag mig inte :)

Dom har även lite andra söta saker på deras hemsida som ni hittar HÄR!


Kom ihåg att ni kan titta i kategorin Barnkläder/saker där ni hittar en massa saker till barnen :)

Nära att få en hjärtinfarkt

För ungefär två minuter sedn var min puls uppe i maxfart.
Jag kollade mitt Lotto från förra veckan som jag glömt att kolla, dom första fyra numrena överenstämde och jag kände hur jag började bli nervös, tänk om jag vunnit iallafall 20tusen, men nej, fyra rätt sen fick det tydligen räcka.. 21kr rikare blev jag, men fan inte mycke lyckligare.

Påtal om att jag uppenbarligen inte har tur i spel, jag har iallafall tur i kärlek och snart kommer den här snyggingen hem :) Bara några dagar kvar nu !

Utestängd

Då var det natt, Baltazar sitter och muttrar för att något pucko smäller i bildörren klockan halv ett en tisdagsnatt. Påtal om Baltazar så gjorde han det igen! han låste ut sig själv på balkongen, han lyckas stänga dörren ibland fastän man låst fast den, man märker att det blir alldeles för tyst och alldeles för lugnt.
Idag märkte jag ingenting faktiskt för jag hade fullt upp med annat, jag råkade bara se att dörren var stängd när jag tittade mot sovrummet, nog för att han inte mådde det minsta illa, han låg och sov med en boll framför näsan.

Nu iallafall ska jag gå och borsta tänderna, ringa och säga godnatt till Andreas och sedan bädda ner mig i soffan och se på tv, imorgon är jag ju ledig hela dagen så jag får väl se vad som händer, ska ringa lite samtal på morgonen bara..

IDOL!

Jag älskar att man kan se filmer, serier och liknande på internet när man har missat det på tv!
nu ska jag se idol som jag missade ikväll :)
Egentligen gillar jag inte Idol, jag ser det oftast bara när dom har uttagningarna för det är alltid roligast att se dom som är sämst!

Ni kan kolla in det Här !

Till min besvikelse

Ja då var jag hemma igen då, jag och Baltazar har varit upp till mamma en sväng där även min moster var och hälsade på, hon hade med sig lite gamla filmer sedan vi var små och det är nästan så man skäms, haha!

Sen for jag på konsum för att handla så jag kunde göra min varma mackor, ost och bröd för skinka hade jag hemma.. Jag handlade mat och for hem, upptäcker att skinkans datum har gått ut och vara nära på att börja gråta, precis som en gravid kvinna med cravings efter choklad och chokladen är slut..
Jag blev djupt deprimerad och rostade istället brödet och smorde på creme bonjour mjukost med extra vitlök, sjukt gott!


ilöveyou

det är lustigt, jag har inte alls långt till Coop, jag ser faktiskt affären från mitt fönster i vardagsrummet.. Men ändå så tar det emot att gå dit, jag är en latmask, en äkta latmask! Och nu är vi där igen, varför har jag inte en liten slav här hemma? måste be Andreas jobba övertid så vi har råd med en liten slav som gör allting som är sjukt tråkigt..

Och ja! vi är lite lätt utvecklingsstörda

all in

Min telefon pep just och jag skrek ut en ful ramsa här hemma. Om några minuter kommer mäklaren ringa mig och säga "nu har buder stigit som du ser, hur vill ni göra?"

Kanske man ska svara "jo tack jag ser det, jag vill beställa lite sprängmedel och spränga skiten ur dom andra budgivarna". Men jag väljer att säga, all in ;) typ så, eller kanske inte..

Hur som haver så ska jag nog gå på konsum och köpa ost, blev så himla sugen på varma mackor i mackjärn:)

Coolt Akvarium!

Jag har ju glömt att visa vårat nya snygga akvarium, jag är helt kär i det! så är även min sambo, men sanden lyser mer på riktigt än på bilden, detta för att bilderna är tagna med mobilen.

Lägenheten

varsågoda !

På nålar

Jag måste erkänna att det är spännande med budgivning, varje gång telefonen piper så hoppas man att det inte är från mäklaren som säger att det kommit ett nytt bud, man sitter som på nålar och ikväll hoppas vi på svar :)

Det enda som är tråkigt är att som det ser ut så kommer vi inte få flytta in förrens i december om vi nu vinner budgivningen, men men..

Det är ganska många som frågat vilken lägenhet och det tänker jag inte berätta! för om ni får se den kanske ni blir intresserade och vill ha den, så ni som vill veta, får veta när budgivningen är över:)

Nu är det förklarat krig

Ja då var det tisdag, har varit på skolan hela dagen och ska nog börja med mitt arbete ikväll som vi fick idag, ska vara klart på fredag och det kan ju vara skönt att vara klar med det lite i tid..

Sen är det förklarat krig mellan oss budgivare, mäklaren sa att det nog kommer vara klart ikväll vem som får köpa lägenheten. Den som lever får se och just nu ligger i med högsta budet.

Det är så roligt med Andreas hur insatt han låter när han egentligen inte har någon aning alls, det är jag som har tittat på lägenheten och det är jag som pratar med mäklaren, haha :) jase dessa pojkar.

Än så länge ligger vi på topp ;)


Tänkte bara meddela att än så länge leder vi budgivningen på lägenheten !



Om vi får den här lägenheten har jag så fruktansvärt mycke ideer som bara sprutar ut genom alla kroppsöppningar, okejdå det där var äcklig, men ni förstår hur jag menar kanske..

Ska iallafall ha en fototapet, dom är så fruktansvärt snygga att det är helt sjukt! Det enda problemet är att det finns ungefär hundramiljoner stycken som jag vill ha, men det funkar ju som inte att ha fototapet på alla väggar, golv och tak, så jag får nog sansa mig lite och bråka med min karl om vilka tapeter vi ska ha, vi är envisa och väldigt bestämda båda två när det gäller sådana saker.

Tänkte ge er några exempel så att ni kanske förstår min beslutsångest över tapeter




Däremot har jag hittat en fototapet som nog faktiskt aldrig någonsin skulle få komma upp på mina väggar, det är inte det att den inte är vacker för det är den, det är det att det är Andreas jobb.
Först är han borta två veckor och bara hemma en, sen att ha fanskapet på väggen, nä usch !



Baltazar & Knut ♥

Här kommer lite bilder från vistelsen hos mamma och knut ♥

Nytt halsband

Idag fick jag ett av mina halsband som jag har beställt :)
hur gulligt som helst!


äntligen hemma

Ja då var jag hemma, har varit hos mamma idag, där Baltazar och Knut lekte med varandra, sen var det av till Linda&Anton där jag var en stund och sedan vidare mot stugan för att hjälpa pappa och ulrica med ved, alltså ved måste vara bland det tråkigaste som finns.

det kommer blir bilder senare, nu ska jag prata i telefon

Ut med Baltazar

Jag måste leta fram några skolböcker, men att hitta något i denna röra är lättare sagt än gjort.
Måste även ut med Baltazar en sväng innan jag beger mig mot skolan. Det måste vara jobbigaste med att ha hund, spelar ingen roll vilket väder det är eller vad klockan är, dom måste ut!

Sen blir det skola till ett, efter det ska jag fara och köpa mig ett nagellack.

Än så länge leder vi budgivningen;)

Just nu ligger Baltazar och sover, som vanligt på ett olämpligt ställe, i dörröppningen mellan toan och hallen, smart hund! du kan inte stänga toadörren och han vägrar flytta sig

Budgivning

Nu är det spännande!
mäklaren ringde just och vi är dom första som är intresserade av lägenheten och nu är det budgivning, bara hoppas det inte spårar ur alldeles för mycke :)

Ska gå ut med Baltazar och sen göra sig klar, blir skola om en stund. Drömde om skolan precis innan mäklaren ringde och jag hoppas det går bättre än i drömmen iallafall !

i miss you

Jag saknar mina två favoriter, A & A ♥

( Andreas & Anna )

Godnatt ♥

Nu ska jag sova, sova tills min klockan ringer klockan tio om nu inte mäklaren ringer och väcker mig.
måste även ringa mamma imorgon och fråga om jag fått någon post och hämta min valsedel så jag kan rösta när det är dags!

Baltazar ligger redan nedansför mina fötter och sover, han ser så lugn och fridfull ut och ser ut att vara världens lugnaste hund, men skenet kan bedra..

Billiga barnkläder

Visst vet ni om att ni kan klicka er in på mina kategorier här till höger om det är nånting speciellt ni söker.
Har iallafall legat i soffan och tittat runt på internet och hittade några riktigt söta barnkläder, som faktiskt inte alls var sådära farligt dyra som jag annars tycker barnkläder har en tendens att bli.

Dom hade trepack bodies för 69:-, helt klart värt priset!


Alla kläder här nedanför kostade under hundralappen! såklart finns det en massa fler kläder, det här är bara ett urplock.




Ni hittar allting på den Här sidan, dom har även kläder för mamma och pappa där :)

söndagkväll

Ja då var det kväll, en söndagkväll innebär att man gör ingenting.. Jag ska gå till köket, göra mig en macka och bädda ner mig i soffan. Baltazar har just varit ut och ligger på mina fötter, så även han är tillfredställd ikväll, han ska få sig ett hundben så han också får lite söndagsmys.

Imorgon ringer mäklaren, så då får vi höra hur det går med lägenheten också ska jag på skolan, har bara en lektion så det känns otroligt skönt!

Just det ja, Malin&Tony far utomlands ikväll, eller dom har redan farit men hon ringde mig tidigare ikväll och frågade om jag kunde hämta dom när dom kommer hem, klart jag kan!
Bara hoppas jag kommer ihåg det, haha:)

La ink

Ja då var det söndag och Andreas for just iväg och jobbade, inte ens 24timmar var han hemma, tråkigt när han måste ha ett jobb där han är borta mer än vad han är hemma..

Nu ligger jag i soffan, ser LA ink, ska nog ringa och boka tid för att tatuera mig tror jag, måste fylla i några av dom gamla också har jag en ide på en ny, bara jobbigt att det blir så dyrt i slutändan..

Lördag

Ja då var det lördag och jag har legat i soffan hela dagen med en sprängandes huvudvärk, nu är snart Andreas hemma så det är väl bästa jag hoppar in i duschen och gör mig klar för ikväll.

När Andreas är borta sover jag aldrig någonsin i sängen, jag sover jämt i soffan. Känns det så tomt och ensamt att sova i våran stora säng..

lika färg på hjärtat

godnatt, nu ska jag sova och avslutar allting med en bild från en toadörr från när vi var på semester, hur söt som helst!

Rosa Hår

alltså förstår ni att för tre år sedan hade jag den här hårfärgen, bilden är inte redigerad eller nånting, det är exakt färgen som jag hade. helt sjukt, men jäkligt coolt färg, skulle nog vara snyggt med en slinga av det där i luggen.

Tack för frisbeen mamma

Jag köpte ju en frisbee till Baltazar, har köpt flera stycken men varenda en har han slaktat direkt. Nu köpte jag en som var speciellt för hundar och jag hade verkligen hopp om liv när vi gick ut för att kasta, men det skulle jag inte haft.


Ska prova köpa en som är gjord i tyg för hur tjock plasten än är så dödar han dom, en riktig krigskämpe det där, en krigskämpe med adhd är verkligen ingen lek..

Tv-Bänk

Den här tv-bänken kommer att bli min inom en snar framtid !
jag är så jäkla kär i den, bara vi nu får flytta så kommer jag köpa den.




sen funderar jag på att köpa den här med, mest bara för att den passar så himla bra i mitt liv och den skulle göra mig lite lyckligare :) är ju alltid snyggast om man kan matcha allting.

Jag har världens vackraste man ♥

Imorgon kommer världens bästa hem ♥
Dock stannar han inte ens ett helt dygn men det gör ingenting, bättre det än ingenting !
Då ska vi pussas, kramas, fara på grillkväll, pussas lite mera och bara älska sådära som bara vi kan!



PS. i love you ♥

Snart dags för val

Mina vänner det är snart dags för val, nånting väldigt viktigt och nu har vi tillfälle att försöka förändra och få det till det bättre. Kom inte och säg att ni inte ska rösta (ni som har rösträtt vill säga), röstar ni inte, får ni heller inte klaga på hur vårat samhälle ser ut.. Vet ni inte vad ni ska rösta kan ni rösta blankt eller nej, se för tusan till att rösta rätt!
Det här handlar trots allt om våran framtid, så dom minuterna av erat liv kan ni ju offra och ta reda på fakta om partierna och sedan ta eran vackra valsedel och rösta :)

Ni får rösta på vad ni vill, men röstar ni fel måste jag nog slå en spik genom foten på er.

Jag vet vad jag ska rösta, vet ni ?

Bara för att inte ens 50% av dom som läser min blogg har någon som helst aning om politik, ni vet säkert inte ens vem våran statsminister är eller vad något parti står för, så då tänkte jag dela med mig av fakta som aftonbladet publicerade för ett tag sedan, dock har jag inte tagit med allting utan bara det som är lite mera intressant för många av er och ni kan läsa hela artikeln hära! Kom ihåg att jag lägger intte bara upp saker som är bra, utan mycke tycker jag är skit som dom ska göra.

Jag skippar min egen åsikt för det kan bli så våldsamt då, jag ska rösta rött är det enda jag orkar berätta. PUNKT!


Det här är lite av vad alliansen vill:
införa lärlingsprovanställning
Halvera arbetsgivaravgiften för ungdomar
Höja rätten att kvarstå i anställning från 67års ålder till 69år
höja studielånet med 500kr i månaden
införa betyg från årskurs sex
Införa en lex Sarah i skolan – skyldighet att anmäla missförhållanden
Öka antalet undervisningstimmar i skolans lägre årskurser
Höja skatten på alkohol och tobak
Införa en miljöbilspremie på 40 000 kronor per bil för de bilar som släpper ut allra minst koldioxid
Satsa på att förkorta väntetiderna vid akutsjukvård
Utveckla vården i livets slutskede
Skärpa straffen för dem som lagförs för flera brott samtidigt
Skärpa straffen för dem som köper sex av en person som är utsatt för människohandel eller på anant sätt är särkilt utsatt
Korta utredningstiderna för de brott där barn och ungdomar är offer
Tillföra 500 miljoner kronor per år till svensk idrott
Satsa på att digitalisera biograferna

Det här lite av vad dom rödgröna vill:
sänka tjänstemomen i restaurangbranschen
förändra a-kassan - det ska max kosta 80kr i månaden att vara med och ersättningsnivån ska höjas
införa ett ungdomsavdrag, där hela arbetsgivaravgisten tas bort för den som anställer en arbetslös ungdom
Höja studiebidraget med 400 kronor och studielånet med 200 kronor i månaden
Öka lärartätheten i grundskolan – nio lärare per 100 elever
Sänka maxtaxan i förskolan
Garantera alla barn ska 30 timmar per vecka i förskolan
Sänka skatten för pensionärer
Höja skatten på alkohol
Höja bensinskatten med 49 öre
Ta krafttag för att få bort farliga kemikalier i kläder, leksaker och mat
Förlänga den avgiftsfria tandvården från 19 år till 24 år
Öka antalet kvällsöppna vårdcentraler och hemläkarbilar för äldre
Ersätta polisutbildningen med en högskoleutbildning
Införa fri entré på museer
Satsning på digitalisering av kulturarkiv

Dance

är det nånting jag verkligen skulle vilja kunna så är det dansa, det är häftigt, fruktansvärt häftigt med människor som är duktiga på dansa och då spelar det inte så stor roll vilken dans det gäller, är dom duktiga är alla danser häftiga.

Den här killen bäst! alltså jag dör lite varje gång jag ser det här klippet !




Den här killen är sjukt bra, inte bra bra utan sjukt bra !



jag älskar den här killen, han är hur härlig som  helst!


Det coolast är dom som kan skaka rumpa, alltså på riktigt skaka rumpa, dock har jag nästan aldrig sett en vit tjej göra det sådära sjukt bra.

Goo goo dolls

Varför har ingen berättat för mig att ett av världens bästa band har släppt en skiva i år? jag känner att jag blir lite smått förbannad att det var spotify som berättade det för mig.
Jag menar.. hur fan kan jag ha missat att goo goo dolls har släppt en ny skiva, det får inte ske!

Vanilla sky

Har ni hört talas om bandet Vanilla sky?! Det hade inte jag gjort förrens jag klickade mig in på youtube och råkade ramlad över dom.. Döm dom inte bara pågrund av namnet, vanilla sky filmen är ju helt värdelös som många av er redan vet, men dom här är faktiskt bra, har gjort några riktigt bra covers, så jag tycker helt klart att ni ska ge dom en chans.




Klocka

Jag tror jag ska se till att den här ramlar ner i min postlåda, den var verkligen hur söt som helst !

vad trevligt :)

Nämen titta vad trevligt :)


Jag tänkte mest bara höra om det är nånting speciellt ni vill läsa om eller få tips om?

Det sägs att pengar inte gör en lycklig, men nog är det jävligt nära..

Fy bubblan jäkla trasbanan vad tråkigt det är att packa ner saker i kartonger, hade jag varit miljonär hade jag haft en liten asiat som gjorde sånt här åt mig, den hade fått bo i ett av mina polackrum. I och för sig, hade jag varit miljonär hade jag inte bott här, då hade jag bott i en fläskig villa ute på landet med pool och hela skiten, glastak i sovrummet, haft en hundkompis till Baltazar, folk som städade åt mig och gjorde allting som var tråkigt..
Självklart hade jag haft en enhörning som kan flyga också.

Men tyvärr är fallet inte så, jag bor istället i en liten men söt lägenhet, har en hund som har någon bokstavskombination som ingen har kommit på än, en uppgradering av adhd och en karl som jobbar borta. Bilen går sönder då och då, alltid när det är som minst pengar på kontot och man får böna och be för att få jobba.. Ja visst är det underbart med vuxenlivet ?!
Med andra ord jag är en helt vanlig svensson som försöker ta mig in i vuxenlivet och nej man får inga vuxenpoäng för att man lyckats tömma en diskmaskin eller hängt tvätt.



Det sägs att pengar inte gör en lycklig, men nog är det jävligt nära..

Citat

‎"jag vill slita ut mina ögon och skicka det på posten till dig så du ser hur fint det är!"


du är bra söt du Anna ;)

Några tips på hur man söker jobb !

Det råder stor arbetsslöshet i vårat land, därför tänkte jag dela med mig av några extremt smarta knep hur man får jobb!

♣ Ligg med chefen, sängvägen är alltid ett säkert kort, dock kan man bli lite slapp efter många jobbsökningar..

♣ Få någon att skriva illa om chefen, skvallra sedan till chefen så att personen i fråga tappar jobbet och ta över dennes jobb ! Se bara till att inte skriva nånting illa om chefen, det är fort att man hakar på själv..

♣ Hota chefen, att får du inte jobb där så spränger du hela skiten. Då är du faktiskt så snäll att du ger denne ett val.

♣ Skicka fyratusen CV;n åttahundra brev och besök dom varje dag, ställ dig på gnä, gråt och dra den där historien om hur din mormor är sjuk och du måste ha det här jobbet för att kunna ge henne mat på bordet.

True story

tro gör man i kyrkan
går åt hevlete för det i verkliga livet

kartonger sökes !

Ja då har jag varit i piteå och kollat på lägenheten, förövrigt är det tredje gången jag är i piteå den här veckan..
Vi får veta mera om hur det blir på måndag, då ringer mäklaren och blir det inte den så flyttar vi i ett parhus här på byn tills vidare, känns lite skumt att flytta tillbaka till parhuset som jag bodde i för ett år sedan, mycke fram och tillbaka, haha :)

Nu ska jag iallafall vika upp kartonger och börja packa ner lite saker som vi inte använder, så är det någon som har kartonger till övers kan ni ju höra av er !

Klamydia ?!

Titta vad jag såg på icas anslagstavla :) det var ju mer än vad jag visste, men man slutar aldrig att förvånas, bra dock att dom uppmanar folk att gå och testa sig.

Dregglisar till dom små liven

Jag kan inte sova, jag har ont i magen och det är bara skit på tv. Baltazar ligger på rygg och snarkar nedanför soffan och jag tror jag ska sätta mig och pyssla så jag kanske blir trött..

Jag hittade iallafall dregglisar som inte alls var dyraoch billig frakt med andra ord 35kr st och 12kr frakt! Se dära, jag är inte så ond som jag verkar och jag tänker faktiskt på er nyblivna föräldrar :)

Väggord

åh vad jag längtar tills vi flyttar, det är helt sjukt och jag har så många ideer på saker jag ska göra i den nya lägenheten. känns så himla roligt!

Har hittat några nya väggord som jag ska köpa, vi vet dock inte vilken lägenhet det blir ännu men ideerna bara sprudlar!:) Jag menar, hur söta är inte dom här väggorden?


Jag måste ju lämna kvar dom jag har satt upp i den här lägenheten för dom går ju inte att ta ner, så tyvärr måste jag lämna clintan på väggen, vilket innebär att jag måste köpa en ny för han är ett måste!

Frisyren

Igår var jag ju och klippte mig, blev faktiskt nöjd och tänkte visa bild. Det som är bra med luggen nu är att jag kan ha snelugg och vanlig lugg, därför får ni två bilder :)

shopping

Idag köpte jag två woododockor, en till mig och en till Andreas, tyvärr glömde jag Andreas i bilen så den får ni se imorgon, men ni kan få se min nu:)
Den ska tydligen ge mig tur i förhållande och göra så att alla andra håller sig borta från min pojkvän, haha ! det känns ju bra när han är i umeå, haha



någon som är sugen på lägenhet?

Jaa då var vi hemma, vi har varit och ätit tårta hos Malin som fyllde år idag sen for jag Anna och Baltazar till Luleå, första gången Baltazar var i luleå faktiskt, brukar inte ha med honom i bilen när jag ska dit men nu skulle vi bara in och köpa flyttkartonger så då fick han följa med.
köpte mig tolv flyttkartonger, vilket inte räcker långt men en bit iallafall, så jag ska börja packa ner i dom senare saker som vi inte behöver ha framme.



Imorgon är det skola och sen lägenhetsvisning, får se hur det går. Tar vi inte den där lägenheten så har vi en på byn som vi får flytta in i oktober, då det beror helt och håller på skick och pris på den imorgon.. Men det är då klart att vi flyttar inom tre månader!

Så är det någon som är i behov av en lägenhen, någon måste ju flytta in i våran. Känns faktiskt lite tråkigt att lämna den här lägenheten för jag trivs himla bra hära, men men sånt är livet och vill karln flytta så är det bäst man gör det.

Personlig Almanacka

Just det ja! jag har beställt en personlig almanacka, mycke roligare när man får designa den själv och den innehåller det man själv vill ha.. 275kr kostar en i storlek mellan, helt klart värt om man frågar mig :)


Torsdag

Ja nu måste jag verkligen stiga upp ur soffan, städa ihop lite här hemma och ta en dusch. Anna är nämligen påväg ner på byn och jag ska hänga med henne, sen ska vi nog förbi Malin som fyller år idag:)

Ni ska få se en bild lite senare från när jag klippte mig, just nu ser jag bara ut som ett troll i håret.

& bara jag hittar sladden till mobilen så ska ni få se tv-bänken som jag ska köpa när vi väl flyttar, förjäkla snygg!

Roligare bokhylla

När vi får ett nytt boende där vi rymmer en bokhylla så har jag tänkt göra nånting liknande som dom gjorde här nedanför på bilderna, hur coolt som helst och enkelt bara man har tålamod.

hur jävla snygg är inte dessa kvinna ?

En tjej jag såg upp till när jag var liten, då hon var med i föräldrafällan, var Lindsay Lohan. Jag minns jag hur jag såg den filmen om och om igen och tyckte hon var så söt, när hon blev lite äldre var hon vacker och nu åker hon dit för narkotikainnehav och rattfylla, älskade Lindsat Lohan, vad hände? Du som var så snygg, du förfaller ju.
Hon är snygg på ett snyggt sätt, hon är inte sådära uppfixat snygg, utan det känns ganska naturligt, jag skulle inte tacka nej till hennes utseende iallafall !

ni kan inte säga att hon är annat än snygg !


En annan tjej som också är snygg, naturligt snygg är Hilary Duff! hon passar mycke bättre i mörkt hår, hon ser äldre ut och mer mogen, för att inte tala om snygg !


Hade jag varit kille hade jag haft våta drömmar om dom här två!

klippning

Ja klockan åtta imorse så var jag ju och klippte mig, ble faktiskt nöjd! Ni får se bilder senare, jag orkar inte leta fram kameran nu, iallafall efter klipptiden bar det av till piteå, var snabbt klar dära och sprang även in på Ö&B en sväng, köpte rosa hundbajspåsar, ska jag plocka det där jäkla bajset så ska jag då göra det med lite stil ;)

Men nu ska jag lägga mig och vila, blev bara tre timmars sömn inatt sen ska jag rengöra och fixa våra akvarium som vi ska sälja, måste lägga ut dom på blocket också..

Smink gör skillnad!

Ni som säger att tjejer är lika vackra och bla bla bla utan smink, njaae känner jag människan så tycker jag att den är vacker, söt och liknande utan smink, men endel människor, helt sjukt! dom ser inte ens ut som samma människa utan smink.

Madonna


Jennifer Garner





Angelina Jolie

Födelsemärken

Jag har fått önskemål om att visa före/efter bilder från när jag tog bort födelsemärken, har inte bilder på alla men jag kan visa på två födelsemärken, den syns fortfarande lite, det är lite rött men om jag förstod allting rätt så ska det försvinna med tiden..
måste boka en ny tid där och ta bort några fler som "är ivägen", tillexempel utmed Bh;n så dom inte ligger och skaver.



Om ni har tänkt ta bort födelsemärken nångång så rekomenderar jag att fara till Doktorerna Hassler i luleå, dom går igenom hela kroppen och tittar om några ser farliga ut.. Men (såklart finns det alltid ett men) jag tror inte dom tar bort så många födelsemärken "bara för att", oftast tar dom bara bort för att dom är ivägen mer eller mindre.
Dom jag tog bort på halsen som ni ser på bilden tog jag bara bort för att dom skaver mot halsband, jag skulle inte kunna ta bort alla mina födelsemärken för jag skulle vara tvungen att byta hud då, jag har fruktansvärt mycke födelsemärken och får bara fler och fler, men jag har skickat in några på odling då och då bara för att se så det inte utvecklar sig i cancer.. Men vill ni ta bort, kontakta Hassler, det kostar inte mer än ett vanligt läkarbesök, vilket är under 200kr.

Men man ska även veta att endel födelsemärken är det ingen ide att ta bort med laser för att dom växer ut igen, men man kan också skära bort dom, även det har jag gjort och jag rekomenderar att använda laser, det känns ingenting förutom när man får en bedövningsspruta och det går fort, kittlar lite och kan lukta lite bränd hud, men sen är det över. När jag skar bort dom kändes det ett ganska bra tag efter och jag var öm väldigt länge.

Baltazar och hans BFF ♥

Idag när jag var på byn en sväng och handlat lite mat, eller rättare sagt yoghurt så körde jag förbi den nya frisören och fick ett impulsryck att jag skulle klippa mig. Så imorgon (eller idag) klockan åtta klipper jag mig, jag har ingen aning om hur jag ska klippa mig men det löser sig nog. Sist jag klippte mig hos en frisör var förra året i april, vilket innebär att det var fruktansvärt längesedan.


Här har ni Baltazar och hans nya bästa vän Knut som har flyttat in hos mamma ♥

bloggdesign

Jag har inte hunnit lägga ut någon bild på söta knut för jag har hjälp Sara med hennes bloggdesign. Men nu ska jag leta reda på kablarna till datorn och hittar jag dom får ni se en bild på lilla knut ♥

åh vad jag längtar till fredag då det blir lägenhetsvisningen, hoppas bara inte en käft vill ha den förutom vi :)
RSS 2.0