idiot

Jaa och så var det måndag, idag är sista dagen på novmeber och det är en vecka kvar tills jag ska tatuera mig.. Just nu ligger jag i förkylning, eller sitter rättare sagt, har just varit och köpt mig lite glykol till den flygande draken så den kanske ska överleva vintern..

igår var vi på skyltsöndag en sväng, tragiskt men sant.. och lördag blir det utgång, himla trevligt om man räknar bort en stor idiot, tro mig när jag säger stor, ni vet typ xxxl ;)

annars händer ingenting, jag snorar och snorar ..

klockan är snart två

ja och så var det natt och jag är vaken, som vanligt.. jag har börjat att få så svårt att sova (igen), det är så mycket som händer hela tiden så det funkar bara inte att somna rätt tid på dygnet, jag måste först bli sådära otroligt trött innan jag kan somna.. nåväl, jag får väl ligga och stirra på den här idiotdatorn tills den inte vill nånting mera och slår av, då får jag väl ligga och stirra i taket, as usual..

och så gick den också sönder..

och så var man hemma från mamma, åt middag där och träffade alla barnen :) hämtade även hem min egen son som varit där i några dagar, det är så bra för honom för där kan han springa lös och busa hur mycket han vill, här hemma måste han ju mestadels vara i koppel.. Just nu ligger han här bredvid i sängen, Ja min hund får vara i sängen, men oftast vet han när han får vara det, när jag ligger själv i den, direkt Andreas stiger upp på morgonen hoppar han upp på hans plats, för han vet att då kanske han får mysa med mamma en stund innan hon stiger upp.. himla sötprick!

Sen har jag varit och solat nyss, ska hoppa in i duschen snart för just nu luktar jag mest bara bränt fläsk och jag lovar att det luktar inte det minsta gott..

Och sen har min mobiltelefon gått sönder, HELT UNDERBART ! nu har jag ingen kamera, bara sytemkameran som vägrar flytta in bilderna på datorn, min vanliga digitalkamera har gått sönder, min telefon har gått sönder, mitt internet har gått sönder, min tv är cp och jag har en dator som bara fungerar när den själv vill, helt underbart ! Jag vill ha ett jävla jobb så man kanske nångång har råd att köpa saker, men nä, här ligger jag arbetslös och 0kr i inkomst och har räkningar som ska betalas, jaa, livet är faktiskt helt underbart..
hmpf

vart fan är du ?

Jaa och så var det onsdag, är hemma och håller på lite och letar mitt usb-minne som stora lillebror ska låna, men hittar jag det ?! NEJ! det är som vanligt, man hittar aldrig det när man behöver det, jävla skräp..
Ska upp till mamma på ett tag och hämta B och hälsa på dära, sen ska jag även förbi pappa och lämna tillbaka hans internet som jag lånade..

& jag ringde om jobb idag men fick inget svar, så jag får återkomma imorgon och hoppas på mera tur, för nu börjar jag nämligen bli jävligt less på att vara arbetslös och aldrig ha råd att göra nånting..

Sen somnade jag inte förrens kring halv sju imorse, kunde inte sova.. Varför är inte relevant att berätta hära, pratade då iallafall med Anna i två och en halv timma inatt och då kändes det lite bättre..

nåväl, nu ska jag försöka hitta det där jäkla usb-minnet ..

Biingoo !

Ja och så var det onsdag, har varit på Bingo ikväll med farmor, gick då plus iallafall, vann inte direkt nån storvinst men ändå ;)
Annars idag har det inte hänt mycke, har varit med Anna en svängom, gått på byn en sväng och såå..

imorgon ska jag ringa om lite jobb och sen fara förbi mamma och fredag blir det att vara barnvakt.. så ser dom två närmsta dagarna ut i mitt liv..

nu ska jag slå in en julklapp som jag köpte idag :)

TATUERING ! :)

det glömde jag ju berätta, jag ska tatuera mig :) dock inte förrens om två veckor men ändå :)
dom kommer att symbolisera nånting vackert och saknad, mer får ni inte veta just nu faktiskt , lite hemlig måste jag ju få vara ;) den kommer inte vara det minsta stor, men jag hade tänkt att jag skulle göra en liten iochmed att det blir min första..


Också har jag tagit kort på nästan alla mina julklappar som jag slagit in;)
jag tänkte ni skulle få se och få magknip för att ni har så många kvar att köpa ;)
haha

Snart färdigt !


tisdagkväll då, håller på slå in julklappar, har nämligen varit till stan idag med Andreas och mamma, himla trevligt och jag fick en jättesöt klänning av mamma :) hon är ju världens bästa mamma, kom ihåg, världens ! :)
handlade lite julklappar så snart är jag klart med det, har nån kvar att köpa bara, känns himla bra.. Också handlade jag en julklapp till Anna, den ska vi ha roligt med till ;)

haha jo just det ja, tog upp lite saker från förrådet lite tidigare ikväll och hittade då en massa gamla dagböcker sedan jag var liten, hade tänkt att det skulle bli min kvällsunderhållning, men jag hittade även en annan bok där det stod allt möjligt, blandannant en massa saker sedan `Jo&Jo-tiden`, haha oj vad jag skrattade, helt sjukt !

& idag är det en måndag till Jul!
tyvärr är det också en månad sedan E lämnade jorden..

Men iallafall, nu ska jag fortsätta läsa min kvällsunderhållning..

_______


saknar du inte mig om jag försvinner,
så har du ändå aldrig älskat mig

organism12 - diamanttårar

Snart är det ju jul !

Jaa och så var det måndag, vi har varit hos mamma ikväll en sväng och hälsat på henne och alla barnen, haft det trevligt och ätit mat och fika, inte dumt ! :)

Ligger och tittar på lite julklappar på internet, har ju faktiskt snart klpt klart alla, är uppe i drygt 50 st julklappar snart;) För ni vet att imorgon är det exakt en månad kvar till jul så det närmar sig ;)


såhär såg det ut förra året vid den här tiden ;)

julklappar

Ja och nu har jag gjort om min bloggdesign, dock inte klart men iallafall, ska väl fortsätta med den senare, men nu ska vi tydligen fara iväg till piteå en sväng ..

& just det ja, det glömde jag ju berätta.. jag har nu 45 julklappar :) det går frammåt ! snart klart, ska väl köpa klart som sista till helgen..

nåväl, nu ska jag vidare..

pissinternet !

ja och så var det sndag, har just varit hso farmor och farfar och lånat deras mobila internet, för mitt har ju nämligen gått sönder, är det inte datorjäveln så är det internet, så nu måste jag till piteå och lämna in det och ofta jag har råd att fara till piteå bara för ett jävla internet . .

nåväl, sånt är  livet och jag hatar elektronik !
i helgen har det inte hänt mycket alls,
i fredags var begravningen, fin men jobbig och igår var vi bara hemma och tog det lugnt ..

men nu ska jag gå till mina två karlar en lite mer lurivg än den andra..

min dator är bajs !

ja och så var man utan dator också, har lånat andreas nu en snabbis bara så att jag ska kunna informera er om att jag inte har någon dator, den är inlämnad men det blir en gåta att se hur jag ska ha råd att hämta ut den ...
nåväl, allt löser sig med vatten, typ ..

I helgen händer det inte mycket alls, imorgon är det bergravning ..

julklappar

ja och så var det onsdag, idag har det inte hänt mycke, varit barnvakt hos mamma en sväng, dock var det inte mamma jag barnvaktade som ni kanske förstår :) just nu håller jag på slå in julklappar, är redan uppe i mer än 20 stycken, ska räkna dom sen när jag är klar för ikväll :)

nåja, nu åter till julklappsinslagningen..

ingen vet vilken bil vi tar, ingen vet hur mycke öl vi har

jaa och så var det kväll, har umgåtts med Änaa ikweel! mycket trevligt fastän vi inte gjorde mycke alls, hittade lite nästan blomjord på armo, lyssnat på en massa gamla låtar och svammlat :) precis som Äna änd Jåwhäna kvällarna brukar vara med andra ord..

Nu snart blir det väl att slå på en film och natta kudden, min kära pojkvän ligger här bredvid helt inne i sin iphone och har ingen aning om vad jag skriver.. jase karlar och teknikprylar, nåväl..

Såja

såhär ser jag ut i håret nu för tiden

lite bilder

Ja och så har jag sovit middag, har så fruktansvärt ont i huvudet så jag skulle gärna fortsätta sova tion.. men nu går ju kanske inte det.. Har iallafall tömt min kamera och tänkte dela med mig av lite kort, mera kort kommer ni hitta på www.johannaastenvall.pixbox.se


Hemma hos mig


Här spelas det bingolotto !

Här är lillAnton :)

hemma från badhuset

Ja och så var det tisdag, kom just hem från badhuset, har varit och badat med lilla lillasyster, gick faktiskt bättre än förväntat :) sen var jag på gymmet, men bara ett tag, kände att jag inte hade orken att träna, usch! får bli mer nån annan dag, börjar bli så långtråkigt att träna själv..
nåja, annars idag händer det väl inte mycke, kanske ska vara med Anna ikväll om jag känner mig piggare, skulle borda städa här hemma också men det tar jag nån annan gång..

Nu ska jag nog beställa lite julklappar tror jag :)

mamma till en mördare

Ja och så har jag varit och solat en svängom, har även varit och handlat lite mjölk till mamma och varit upp till henne och hälsat på, var där ett ganska bra tag, satt och svammlade och hade det trevligt ! :)
nu håller jag på med fotoalbumet som snart är klart, hoppas bara dom som ska ha det blir nöjda..

Annars ikväll händer inget, sitter och tittar på `mamma till en mördare`, inte sådära superfantastikt bra men jag har inte så stort utbud av kanaler så det får duga..

Och just det ja, jag har ju färgat håret och har glömt att visa er bilder, hade tänkt göra det nu men jag hittar inte min kamera så det får bli ett lite senare projekt..



... för varje snöflinga som faller denna vinter, så kommer jag undra varför

måndag

måndag då, idag har det inte hänt mycket alls av värde, nog för att det gör det kanske inte så ofta heller, A är och skulle se hockey och jag känner verkligen inte för att vara med, tråkigt om du frågar mig, speciellt när dom ser de på tv.. Hade tänkt hålla på lite här hemma och sånt dära, kanske knata iväg till gymmet också, det skulle behövas, men jag ska dit imorgon på morgonen också, ska nämligen och titta när minsta lillasyster ska bada och sen tänkte jag vara hurtig ett tag på gymmet ..

Sen blev jag då så jävla irriterad idag, vuxna människor som inte kan bete sig och tänka på barns bästa, det är fan i mig skamligt ! hur kan endel få bli lärare ?



nåja, nu ska jag se johan falk..

städning

Ja och så var det söndag, är hemma och städat lite i min garderbo och har satt i sista hårfärgen nu..
annars i helgen har det inte hänt mycket alls, i fredags blev det bara lugnt, så även igår.. var upp till mamma en sväng och hälsade på där och så..

ikväll händer det heller inte mycket av värde, ska vara här hemma och hålla på ett tag, sen blir det nog att vara hos andreas..

nåväl, nu ska jag återgå¨till mitt städande..

spykalas

Det känns som att det var fredag nyss, men ja ska inte klaga..
Hade tänkt fara till luleå en sväng idag och köpa julklappar men det är osett ännu, har nämligen en liten Baltazar som inte är riktigt frisk och har legat och spytt i förmiddags, han har nog ätit nånting olämpligt, men hade tänkt vänta och se så det har gått över helt innan jag far någonstans..

annars i helgen har jag då ingen aning om vad man skulle ha gjort, det händer inte så fruktansvärt mycke här i lilla älvsbyn..

sovgott !

gonatt och sov gott ! :) för det har nämligen jag tänkt göra, nu ska jag krypa ner bredvid min snygga pojkvän och pussas för att slutligen somna ! :)


städning av trapphus

ja och så har man varit och hämtat baltazar och städat trappuppgången i ett av pappas hyreshus .. Nu pratar jag med världens bästa Anna och snart ska jag nog färga håret och städa lite här hemma..

Annars händer det inte mycke, baltazar ligger här på golvet och biter på sin boll och verkar inte vara så ledsen över att inte vara hos mormor sin, kanske han saknar att få vara ute och springa hur mycke han vill och all vanlig husmanskost..

nåja, nu städa lite..

jobbsökande

Ja torsdag idag och tiden går så jäkla fort, tanken slog mig imorse att imorgon är det helg igen.. Nog för att helg eller vecka inte spelar så stor roll, det händer inte så mycket mera i mitt liv..

Har iallafall ringt om nå jobb, men två av dom skulle inte återkomma förrens imorgon, så då blir det att ringa då, bara försöka komma ihåg det, jag har ju bra minne, men fruktansvärt kort..

Annars idag vet jag då inte vad som händer, har just packat gymväskan och hade en tanke på att gå och träna en sväng och sen sola.. känns som att det behövs..

nåja, nu först ska jag då äta lunch ..

prinskorv ;)

onsdag då, har varit till haparanda en sväng idag, köpte inget speciellt och mycke pengar gick det inte heller.. köpte mig ett nytt diskställ, ljus, duntofflor, handdukar, vas, skålar och lite annat :) det kommer bilder senare, men kameran är hos andreas och ingenting är uppackat ännu..
Ska städa lite här hemma hade jag tänkt, dammsuga och diska, har faktiskt inte mycket disk alls men det är bra att ta tag i det i tid..

Nu håller jag på göra prinskorv och potatis, så himla gott !

saffransbullar

söndag och farsdag idag ! har varit och grattat båda mina fäder och ätit lite tårta och annat gott :)

och nu har jag just varit och solat och nu ska jag baka saffransbullar hade jag tänkt, himlar vad gott ! ska bara vänta på A som ville hjälpa till :)

men nåja, nu ska jag gå och duscha och sen blir det att baka..

jävla pisslördag

Lördagkväll och jag ligger i soffan, funderar på att gå ut i snön, gräva ner mig och kanske, men bara kanske, tina fram till sommaren.. Jag har varit och köpt godis och en Solotidning där man tydligen ska få veta varför män är otrogna, FÖR ATT DOM ÄR DUM I HUVUDET KANSKE ? vad vet jag ?!

nåväl, jag ska ligga här med min sambo Baltazar, kanske gå ut och skotta snö, fattar ni att jag har det så jävla tråkigt så jag funderar på att gå ut och skotta snö och till råga på allt, jag bor fan i hyreshus !!

nåja..

Julmusik ! <3

nu ni mina älskade läsare, det luktar doftljus och en massa bak i min lägenhet, det spelas julmusik för fulla muggar och jag håller på baka, blandannat knäck och morotskaka :)

& snart får jag besök av Ronja & Agnes, dom skulle sova hos mormor två trappor ner och undrade om dom fick komma och hälsa på mig, såklart dom får ! :)


Här har ni mitt kök där det bakas för fullt ;)


här har ni vardagsrummet där det poppas julmusik för fulla muggar ..


bakning på G !

ja då var det fredag, kom just hem... Har varit och handlat lite mat och sånt dära :) hade tänkt att jag skulle gå till köket och baka, det var ju som ett tag sedan !
sen ska jag även slå in en present och lite julklappar som ligger och väntar, har faktiskt börjat köpa julklappar för ett rikigt bra tag sedan så man ska ha råd, har ju trots allt fem syskon och tre bonusar och två famlijer så :P

nåja, nu bädda sängen sen köket ..

Hej dagboken

ja och så var det torsdag, igår var vi upp till mamma och gratulerade Emil som faktiskt fyllde hela sexton år, shit vad tiden går fort alltså !
Sen idag steg jag upp halv sju, skjutsade Emil till piteå, sen hem och åter igen till piteå, men denna gång med Andreas, gick på stan en sväng och svammlade på :) & ligger jag i andreas säng, tittar när han håller på med sitt ps3, har faktiskt även hunnit träffa världens bästa annakå ikväll, men bara en snabbis, råkade ju somna när jag egentligen skulle träffa henne, men men, shit happends..
baltazar ligger här på golvet och äter sitt älskade hundben och jag tror jag ska pussa lite på andreas och be honom slå på en film ..

nåväl, gonatt !

här har ni några bilder från igår :)


Smörgåstårtan

födelsedagsbarnet

Ronja och Agnes fick så dom kunde bowla :)

och syskonbilden, vi tog drygt tio bilder och det är alltid nån som ser mer eller mindre rolig ut på någon av dom :)

grattis !

Onsdag idag och inte vilken onsdag som helst utan den 4:e november, vilket innebär att stora lillebror fyller år och så även Erik :) så grattis till er ..

ska upp till mamma senare idag och gratta lillebror och äta smörgåstårta :) Nu har jag ju hittat min laddare till sytemkameran, så hädanefter blir det nog lite mer bilder på min blogg, är ju som lite roligare att läsa då, tycker jag iallafall..

men nu ska jag bege mig mot duschen och fixa mig lite så man inte ser ut som en skabbräv varje dag ..

såja

Tisdag idag och imorgon fyller stora lillebror år, så då blir det att gratta honom.. Men idag har jag ingen aning om vad som händer, ska gå ut med baltazar alldeles snart, måste bara klä på mig lite kläder först..
Sen har jag tvätt i tvättstugan som jag nog ska ta och ta upp och vika in, sjukt tråkiga sysslor men dom måste ju göras..

Och angående min utstyrsel i lördags;) jag har fått insperation i snart ett år när jag har jobbat åt hemtjänsten, kanske var det därför jag vann pris i lördags :) hahah!

Sen, är det ingen som har nån bra ide på nånting roligt man kan göra, är så less på att aldrig göra nånting, alla har gått och blivit så tråikga på senaste..


nåja, nu på med kläder, sen ut med hunden ..

här har ni mig !

Och här har ni mig från halloween, en söt liten tant, eller surkärring ;)
(bilderna har jag snott från Bella)

kom ihåg att jag var nykter :)

Fantasilös

Jag vill göra nånting åt mitt hår, jag är så less att det bara ligger där och ser cp ut hela dagarna, jag skulle vilja ha ljust hår, samtidigt som jag vill ha mörkt. jobbigt det där, sen vill jag har långt hår, men det finns då definitivt inga pengar till löshår, min lön den här månaden var inte så häftig, inte det minsta och jag har ju räkningar och skit som alla andra..
Men iallafall, jag funderar vad man egentligen skulle ha gjort åt detta skabbhår, jag har ingen fantasi just nu, det brukar jag alltid annars ha när det gäller mitt hår, jag brukar ha hundra tusen saker jag skulle kunna tänkas göra med det, men men, jag får nog se ut som en skabbråtta i håret ett tag till..


Jag tänkte iallafall att ni skulle få lite smakprov på hur jag har sett ut i håret dom senaste åren, dock inte alla hårfärger och frisyrer, men ganska många av dom :)


men äntligen !

Måndag, har just kommit hem och varit ute med Baltazar, jag och han sov hos A inatt.. Men just nu är A oc tatuerar sig och jag är bara allmänt jäkla trött..  Vet inte vad man skulle ha gjort, hade kanske tänkt fara och träna lite senare idag, det är då nödvändigt om inte annat :)

Jo just det ja, jag hittade min laddare till systemkameran igår, så nu kan man ju ta kort igen, men det kommer nog inte bli så mycke kort för den är så jobbig att ta med sig överallt, men iallafall..

*

Sail away with me honey..

patetiskt, jävligt patetiskt !

Ja och inte har man gjort mycke nytta, jag orkar inte om jag ska vara ärlig.. har hängt upp julgariner i mitt sovrum ;) och dammsugit lite, mycket mera orkar jag inte göra idag, fastän jag egentligen borde..


Känner mig mest bara less och irriterad idag, kanske jag vaknade på fel sida eller så är det faktiskt så att folk är dumma i huvudet och jag inte orkar med dom och deras rövslickande hit och dit.. Man kan inte tycka om alla människor, det går bara inte, men tycker man inte om dom eller bara helt enkelt inte går ihop, låt denne person bara vara då, sluta slicka deras röv !!! Ni behöver inte vara otrevliga, heller inte övertrevliga, det är bara patetiskt och jävligt genomskinligt !






______________________________________________






sånna som du och jag
vi blir aldrig mer än vårt förflutna

såja

Ja och så har man varit och hämtat Baltazar och hälsar på mamma och dom en sväng :) var ju ett tag sedan..
Sen har jag också varit och handlat och nu ska jag städa lite här hemma, har ett diskberg som jag behöver brottas med och hårtussar lite överallt från min långhåriga sambo på fyra ben..

nåja, nu ska jag städa !

Maskeradfest!

Söndag då, ska snart hoppa i duschen, mitt hår ser rent ut sagt förjävligt ut efter gårdagen, men det var det värt.. Himla roligt var det iallafall ! :)
var i nystrand på maskreadfest hela långa kvällen, mycket folk och framförallt trevligt folk ;) Men ni får inga bilder för jag har ju som sagt ingen kamera, men om ni känner att ni är rika så kan ni ju kanske köpa mig en ny ?! ;)

Nåväl, nu ska jag gå och duscha bort all hårfärg och allt smink, sen blir det att fara och hämta Baltazar..




(jag börjar faktiskt bli jävligt less)
RSS 2.0