svar på tal

Ja då var det kväll, har varit med Anna en sväng och snacka skit :)
Nu ska jag lägga mig och se summerland, har snart sett hela säsong 1, nog för att för typ fyra år sedan såg jag den hundra gånger om..

Iallfall så är det många som frågat mig vart jag ska och ta bort mina födelsemärken, jag ska göra det i luleå hos Hassler (klicka på namnet kommer ni till hemsidan). Jag kan berätta mera imorgon om hur det gick till och ni ska få se bilder:)

födelsemärken

Ja då var det onsdag, jag trodde jag jobbade idag men kollade på mitt schema och insåg att det var imorgon ..
vilket var jävligt typiskt för att imorgon skulle jag och ta bort födelsemärken i luleå och tror inte jag hinner hem,  ska se om jag kan lösa det dära..

Hade faktiskt tänkt ta före och efter bilder så ni får se senare hur det blev när jag tog bort alla hundra tusen biljoners födelsemärken, det är helt sjukt hur många jag har börjat få..
Sen är det inte alls dyrt, kostar som ett vanligt läkarbesök! :)

Jordgubbar

Ja då var jag hemma från farmor och farfar, fick mig en picknicväska som jag har önskat mig och pengar, det är verkligen inte helt fel !

Nu fick jag ett sms att jag fått mitt HM-paket till mamma, blev himla sugen på att fara och hämta det men det känns jobbigt den här tiden..
Imorgon hade jag funderat på att fara till luleå och kolla på en videokamera, men samtidigt kändes det lite onödigt när jag ska dit typ på fredag för att ta bort födelsemärken, jag får se hur jag göra imorgon..

Nu ska jag iallfall äta jorgubbar som jag köpte idag på konsum !

Tjohejhopp

Ja nu sitter jag på jobbet, slutar alldeles snart och då blir det att gå hem, hämta bilen, fara och handla och sen förbi farmor och farfar som ska uppvakta mig, dom kunde inte komma igår för att dom är sjuka..
påtal om sjuk så var jag på VC idag, fick mig nått starkare pencillin som jag ska äta i fem dagar, bara hoppas det hjälper och att det slutar göra ont och vara lock för mitt öra, för nu har jag haft problemt med öra i 17dagar, det är ju fasiken mer än halva månaden..

Iallafall så jobbar min karl natt, vilket innebär att jag är helt själv hemma för B är hos Mamma, ska slå på summerland ikväll när jag kommer hem och äta tårta :)

& just det jaa, inatt gjorde jag en Anna en underbar upptäckt, dock inte lika underbar som vi trodde den skulle vara men ändå ! eller jag menade, underbart_som_fan


& grattis till Linda&Per som ska ha bejbis;)
vilket jag dock har anat i flera veckor :P

Så var det över

Ja då var födelsedagen över, fick en massa fina presenter idag..
Fick dock fruktansvärt ont i hvuddet och ett jäkla illamåeende, tack vare mitt öra som aldrig verkar vilja bli friskt.. Så det slutade med att jag var tvungen att gå och sova och sova till nu, ska alldeles snart fortsätta att sova hade jag tänkt..

Så ni som har ringt ikväll och jag har inte svarat, jag vill inte vara elak, jag har bara jävligt ont i huvudet och orkade inte svara för då skulle jag sprängas.

vem bryr sig om 100år ?

Ja då var sommarkakan i ugnen, väntar på att den ska bli klar och hade tänkt göra nånting åt mitt utseende, ser ut som att jag blivit överkörd av en jäkla buss !

Ni har väl inte glömt att jag fyller år idag :D det är fan inte varje dag, det är bara en gång per år :)

Jag kan ta och berätta att jag hade ett förjävla argt uppvaknade, väck inte björnen som sover för då jävlar! inte ens på sin födelsedag får man sova ifred!


Sångfåglar !

Tänkte jag skulle dela med mig av några filmer från födelsedagsfesten..
Koper han kan det där med att sjunga !

Nu är jag 21 !

Igår, eller egentligen förrgår om man kollar på klockan, iallafall, i lördags hade jag en liten födelsedagsfest i stugan, var jäkla trevlig och roligt, jäkla kul faktiskt !

Idag, måndag alltså, så blir det att bjuda på tårta och fika hade jag tänkt, blir nog bra det :)

Nu är jag 21 iallfall, känner mig genast mycke mycke äldre, mognare och smartare, eller nånting.

Ni ska få några bilder från kalaset, resten hittar ni hära, har även lagt upp lite andra bilder från stunder i Juni ! :)


jag började faktiskt gråta !

japp jag vet, dålig uppdatering för min del.. Men sånt är livet på en pinne.
Igår, alltså torsdag åkte jag och min älskade pojkvän till Umeå, gick på stan, åt god middag och bara hade det trevligt, vi åt även jordgubbar! :)

Idag, alltså fredag, självaste midsommarafton (jaaa jag vet att det egentligen är lördag enligt klockan), så jobbade jag kväll, sen var vi med Johan och Sara en sväng.. Kändes verkligen inte som midsommar idag, men jag har väl börjar bli gammal..

Imorgon mina vänner ska jag ha nått sorts födelsedagskalas, inte lika spejsat som alla andra jag har haft, heller inte lika mycke folk som ska komma i och med att många är bort nu när det är midsommarhelgen.. Fyller dock inte år förrens på måndag men det känns ganska fel att ha fest en måndag.

Många har sagt till mig att `du behöver ju inte ha något kalas, du fyller ju bara 21`, vafan, vadå bara 21? Sist jag kollade fyller man 21 bara en gång i livet, så självklart ska det firas !
Jag ska fira alla mina födelsedagar som att jag fyllde jämt, man fyller ändå bara år en gång per år och det är olika år varje gång, så varför inte fira stort ? !

Och vad det gäller min öroninflammation, nu är det 13dagar sedan jag hörde på örat, alltså har jag haft lock för örat i 13dagar och det har inte släppt en enda gång, jag börjar vänja mig att vara halvdöv..
ska ringa VC på måndag, såklart hade dom inte öppet på midsommar.

Nu iallafall ligger både min sambo och min son och snarkar, jag hade tänkt göra exakt samma sak inom en väldigt snar framtid. Dock tänkte jag bara tipsa om en förjävla bra film först, den var så bra så jag grät som ett litet barn, i och för sig så dom som känner mig vet att jag gråter till jävligt många filmer, men den hära den förtjänade verkligen tårar !

Hachiko A Dogs Story

Coola tröjor

nu ska jag gå och sova, om jag får mig någon sömn vill säga, det finns en risk att mitt öra kommer att ta livet av mig. Baltazar har redan gått och lagt sig, han är nog trött efter att ha varit hos sin mormor :)

Hittade några coola tröjor som jag tänkte dela med mig av !



Bokring

Kolla så söt ring, dock hittade jag ingenstans där den går att beställa än så länge..
Men jag ska lätt ha en när jag hittar vars man beställer dom :)

<3

imorgon händer det grejer mina vänner,
jag och min älskade pojkvän ska på roadtrip ♥

Onsdag

Jaa ikväll har man jobbat, men dock bara till klockan åtta..
Sen for jag och hämtade Baltazar så nu är han hemma:)

Nu sitter Johan och Jon i vardagsrummet och spelar, själv hade jag tänkt göra mig lite middag.

helvete va ont !

Om inte mitt öra sprängs snart,
så spränger jag mitt öra !

Humor

Detta är humor, på riktigt hög nivå, dock inget för små barn så är ni små barn bör ni titta bort !

Anna visade mig en sida igår med en massa härliga ord, jag måste bara dela med mig av några av dom.


Kuksystrar

Förklaring: Den kvinnliga motsvarigheten till männens "buksvågrar". Kuksystrar blir kvinnor som haft sex med samma kille.


Doubleup

Förklaring: Doubleup är när en kille har såpass slapp och lång kuk att han kan dra den bakåt köra sig själv i röven


KESOSTJÄRT

Förklaring: En kvinnlig bakdel med en fantastisk mängd celluliter.

BRUK

Förklaring: BRUK: Står för Brutalt Rövknull Utan Känslor.

Bulldogs-Fitta

Förklaring: När fittan låser sig mitt under samlaget, och killen inte kan få ut kuken ( som käkarna hos en bulldog).

Det verkar aldrig vilja ge sig

det har varit dålig uppdatering från min sida, detta för att jag mest bara legat i soffan eller sängen och varit sjuk och haft sjukt ont i örat.. Själva förkylningen har börjat ge med sig, så även ögoninflammationen men öroninflammationen har inte blivit bättre, jag har inte lika ont men bara mera lock för örat, jag har inget på mitt öra och dom här dropparna och pencillinet verkar inte hjälpa..

Imorgon ska jag iallafall jobba, kväll.. Före det ska jag ringa vårdcentralen och fråga vad jag ska ta mig till med örat när ingenting verkar hjälpa, kanske får mig nått annat pancilin som hjälper..

Nåja, nu ska jag iallafall se film!

Vi såg draktränaren för ett tag sedan, så jäkla söt film ! :)

Ögoninflammation & öroninflammation

det har varit dåligt med uppdatering..

I fredags var jag ju på vårdcentralen, ville bara ha lite salva till mitt öga så jag skulle bli av med rinnandet, det slutade med att läkaren berättade för mig att jag har både ögoninflammation och öroninflammation. Så nu droppar jag både mina ögon och öron, äter även pencillin och jag gör ingenting om dagarna. Jag ligger i sängen hela dagarna och hoppas på att det blir bättre eller att jag dör, för det gör så fruktansvärt ont i örat och huvudet så det känns som att det ska explodera.

Nu ska jag fortsätta sova !

vårdcentralen

Ja då var det fredag, tanken var att jag skulle jobba ikväll och sen fara på inflyttningsfest, riktigt så ser väl kanske inte min kväll ut, pratade med min chef angående att jag inte var på lyfttekninen för jag var sjuk, hon tyckte verkligen inte jag skulle jobba ikväll som jag låter. Så nu ligger jag i sängen, väntar på att klockan ska bli tre så jag får fara på vårdcentralen och kolla mitt öga och se om det är ögoninflammation eller vad det är.
Sen ska jag fortsätta ligga i sängen, blir kanske att fara förbi och titta på huset och säga hej på inflyttningsfesten, mer än så blir det då verkligen inte..

Nä nu ska jag bädda ner mig under täcket och vänta på att klockan ska slå.

"du är bara så jävla tragisk"

Ja då har man kommit ur från duschen, jag var helt slut i kroppen så det slutade med att jag satte mig ner i duschen, japp! jag satt och duschade ett tag. Vet egentligen inte hur jag ska orka gå på cirkus ikväll men nu har jag lovat så det är bäst att hålla det man lovar.

Ska snart fara på konsum med dom två små liven, som egentligen inte är så små längre. Det är inte länge tills mina syskon börjar flytta hemifrån och skaffa familj, det gör mig lite mörkrädd att inse att jag håller på att bli gammal snart..

cirkus

Ja då var det torsdag mina vänner, den här förkylningen verkar aldrig vilja ge med sig.
Inatt hostade jag så mycke så jag var tvungen att uppsöka toaletten, men förhoppningsvis är det bättre till imorgon då det står jobb på schemat, jobb freda och söndag, inte lördag för då har jag tagit ledigt för att jag ska på 30års kalas.

Ikväll ska jag på cirkus med Ronja och Anges, kanske A följer med om han hinner hem från jobbet, vilket jag betvivlar, men men.

middag?

Den här förkylningen gör mig galen!

Nu inväntar jag min karl som borde komma hem på typ två timmar, då blir det att göra middag, vad man skulle ha ätit är en annan fråga. Min fantasi är inte direkt på topp om jag så säger.

Nåja, nu nässpray och alvedon, sen middag

Sen, är det nånting jag inte tål så är det människor som alltid ska göra samma sak som det jag själv gör.. Det spelar ingen roll vad det än är, köper jag en sak så har dom samma sak inom bara några dagar, färgar jag håret har dom samma hårfärg inom en månad, tycker jag nånting tycker dom samma sak, sätter jag i löshår sätter dom i löshår, det spelar absolut ingen roll vad jag gör, det ska fan i mig bara härmas hela tiden..
Och det spelar ingen roll för mig om någon annan färgar håret samma färg som mig, men när det går så långt att det inte spelar någon roll vad jag gör, så gör den samma sak, så blir jag fan irriterad, kom på nått eget nångång !!

tänkte bara förklara

Det är så konstigt med folk, tror dom att jag och Andreas inte har nått att göra om dagarna?!
Vi jobbar båda två, jag har två jobb , vi försöker träffa varandra, vilket inte händer ofta förutom när vi ska sova, vi har ett hem att ta hand om, ärenden som ska göras hela tiden och ändå tror många, väldigt många att vi bara sitter hemma.. Ja dom måste ju tro det med tanke på att många klagar på att man aldrig hälsar på, eller hör av sig. Jag hör av mig så mycke jag kan, det kan gå tre fyra dagar innan jag hör av mig och då blir någon sur, stött i kanten..
Men allvarligt talat så har jag inte alltid tid att göra saker, Är det inte jobb som ska göras är det alltid en massa andra saker.
Bara tråkigt att det ska klagas så mycke hela tiden, jag menar jag ska väl inte alltid behöva hälsa på, nån annan kan ju hälsa på mig också. Och bli inte sur för att jag inte hört av mig på några dagar, det betyder väl inte att jag inte bryr mig längre, det betyder att jag har mycke att göra och prioriterar inte ett samtal med er för tillfället för att jag jobbar, när jag kommer hem ska det göras middag och när jag och min sambo ätit middag är klockan ALLTID nio och då är vi trötta, andreas är trött efter en hel dags jobb och ska upp före fan på morgonen och jag är trött efter en halv dags jobb och en massa ärenden..

Ibland vill vi bara rå om varandra, umgås och ha det mysigt på tu man hand, vi menar inget illa att vi inte ringt på två dagar, vi har bara jävligt mycke att göra ibland, fastän vi inte har några barn och fastän jag inte har något fast jobb så finns det saker att göra.

Jag hänger inte ut någon person, jag är inte arg på någon, det här handlar om många många människor i våran närhet som verkar tro att vi inte bryr oss om dom. Men så är det inte, vi bryr oss om er, men vi försöker bry oss om oss själva i första taget.
Det här är bara lite fakta, så slipper nu undra varför vi senaste hörde av oss var för typ fyra dagar sen..

& sen, berättar jag inte allt för dig, acceptera det bara.

onsdag

Ja då var det onsdag, idag är det nästan värre än vad det varit, jag håller på att bli tokig på den här jävla förkylningen och jag lovar att jag håller på att få ögoninflammation också för det rinner ur ett öga så det står härliga till..
Imorgon ska jag på cirukus med Ronja och Anges, bara hoppas att det blivit lite bättre då.

Nu ska jag slå på en film och invänta världens bästa sambo och pojkvän :)

förkylning

Idag är det tisdag, om jag minns rätt..
Jag funderar på att dö om ett litet tag, det rinnger snor och jag har så ont i halsen att jag lätt skulle kunna gråta, till råga på det har jag fått lock för ett av mina öron och hör knappt vad jag tänker.. Jäklar vad less jag blir, nu ska jag gå och fortsätta sova för jag orkar inte engagera mig i livet med den här förkylningen..

snart slut för idag

Ja då sitter man på jobbet, ikväll jobbar jag på hemtjänsten, slutar på drygt tio mintuter, då blir det att fara hem och hämta Andreas, sen fara och handla lite mat.. Om nu Andreas har kommit sig hem från jobbet vill säga, det återstår att se.

Jag började ju mitt sommarjobb idag, nog för att jag har ju jobbat hära snart två år men idag började jag gå på mitt underbar schema, bara kvällar och helger dom första fyra eller fem veckorna, helt underbart ! Speciellt när jag jobbar sex dagar då andreas har sin lediga vecka.

Imorgon blir det förflyttningsteknik i två timmar, sen måste jag även på skolan och fråga om dom är full eller går på droger med tanke på att jag fick ett brev i fredags där det står att jag är antagen till kurser jag redan har gått, bra koll där älvsbyns gymnasium/komvux. Måste även förbi mitt andra jobb och prata med min chef dära..

morgonrock

Söndag. Imorgon börjar mitt sommarjobb, jävlar vad roligt (eller nå)..
Ligger i soffan med morgonrock på, har inte en endaste tanke på att klä på mig idag, jag ska bara ligga här och göra ingenting..

de ska ni skita i

ikväll har vi varit på 40års kalas, jag har inte kunnat skriva om det här iochmed att det är min mamma jag har ordnat kalaset för och hon brukar läsa min blogg. Hon blev iallafall lurat bort från sitt hem och jag for dit och gjorde i ordning och sen var det fest med en massa roliga leker och grillning. Mycke mer än så tänker jag inte berätta, nu är jag hemma, trött, besviken, ledsen och lite halvt arg, men varför det ska ni ge fan i och när jag säger ni så menar jag alla, varenda en..

Nu tänker jag sova !

Baltazar har skaffat sig en kompis

Klockan är två på natten och jag sover inte, har varit vaken drygt 37timmar nu, konstigt nog känner jag mig inte trött för tillfället..
Iallfall när jag hade jobbat klart kom jag hem till min älskade son Baltazar, som var på verkligen bushumör, vilket hans mamma inte var och man såg rikigt hur han tänkte "jävla kärring, lämna mig hemma ensam i flera timmar och när du kommer hem är du bara trött och fet", men mammahjärtat tog sitt sunda förnufta till fånga och tänkte fara till stugan en snabbis så han skulle få springa lite, men när jag väl kommer till stugan är det folk dära för att dom har miniracingtävling imorgon (alla som vill se, det är bara fara dit, helt gratis i högheden fast inte där rallycross och folkrace är, utan om man fortsätter efter vägen en bit står det en skylt på höger sida sett från älsvbyn, där svänger man in, kass beskrivning men...) iallfall åter till ämnet, i stugan var det även en hund, ras har jag ingen aning om men i samma storlek som Baltazar, en söt liten tik som också var sugen på leka, så dom lekte och bada och svammlade på där, jag tror nästan dom leker än för gud vad dom höll på, sprang hit och dit, simmade fram och tillbaka.. Så då blev det att stänna längre i stugan , typ två timmar längre än planerat bara för att jag tyckte det var så kul att Baltazar hade hittat sig en lekkamrat, för ingen jag känner och umgås med har en hund i hans storlek som han kan leka med..
När jag väl kom hem var det hundra saker att göra och jag tror att jag har lyckas göra i princip nästan alla hundra saker, det återstår att se sedan vad jag missat att göra..

Men nu mina vänner, nu ska jag krypa ner i sängen, slå på en film och förhoppningsvis somna, vakna kring sex när andreas kommer hem och Baltazar blir överlycklig.

Arslet fullt

ja idag har det inte varit någon uppdatering, detta för att jag har rent ut sagt haft arslet fullt, jag sov inget inatt, inte en enda minut, jag hatar att det är ljust på nätterna..
Klockan tjugo i sex kom andreas hem från jobbet, då gjorde vi oss klarar och for till luleå med bilen, jag fick köra så andreas skulle få sova lite, trött som en gris så lämnade vi in bilen, och funderade vad vi skulle göra i luleå halv åtta på morgonen, så vi gick omkring tills alla affärer öppnade klockan tio, eller vi tog en fika på BO kring nio. Bilen var klar kring ett så då for vi hem snabbt som attan så vi skulle få sova båda två någon timma innan vi båda skulle jobba kväll. jag körde och andreas sov påväg hem från luleå, jag släppte av honom hemma och skulle bara snabbhandla och sen hem och sov drygt tre timmar. Så ringer min chef och säger att jag måste komma på en gång för det är mycke folk, så jag snabbar mig på konsum, springer upp till lägenheten och snabblagar en lunchlåda åt andreas och springer till jobbet, ja jag faktiskt sprang..
jag har inte hunnit andas idag och är trött som fan !

Nu sitter jag på jobbet, är i koma och vet att när jag kommer hem är det hundra tusen saker jag måste göra innan jag får lägga mig och sova, men sen ska jag sova skönt nått så fruktansvärt..

inte mycke sova inatt

Nä inte en enda timma faktiskt, har inte kunnat sova, det är så jobbigt när det är ljust dygnet runt..
Iallafall så ska jag och Andreas infinna oss med hans bil i luleå på två timmar och tjugo minuter, vilket innebär att när andreas kommer från jobbet hinner vi pussas sen ska vi fara..
Sen kommer det ta hela dagen med bilen så vi får väl se hur vi gör, först tänkte vi fara lite senare så vi kunde gå på stan och sånt hela dagen och fördriva tiden tills bilen är klar, men ingen är ju öppet sju på morgonen, ingenting vettigt iallafall, fick veta att fixa bilen skulle ta jävlat hela dagen och vi måste vara hemma innan fem då både jag och andreas börjar jobba så därför far vi så tidigt.. usch så jobbigt, men snygg kommer den bli efteråt!

Nu ligger jag och Baltazar i sängen (japp han får sova med mamma när pappa är och jobbar), tänkte slå på en film, kommer somna och sova typ tjugo minuter och vara arg för att jag inte får sova mera, jag har sånt härligt morgonhumör, bara fråga min sambo eller mamma ..

Ja det är tur facebook finns

jag undrar vem det är som orkar göra alla dom här iqbefriade testen på facebook, men det är ju tur dom finns för dom verkar veta mer än jag själv vet ofast..

Melissa Horn

alltså denna kvinna är underbar !





Det finns ingen som aldrig sviker

Är det bara jag eller har ni nångång haft någon i erat liv som aldrig svikit er ? skitsamma om ni förlåtit dom eller inte, men har ni nångång varit med om att en människa aldrig svikit er ?

tatuering(ar)

Jag glömde ju berätta att jag har tatuerat mig idag, snart är min tatuering klar.. Men det blir inte förrens till hösten som jag kommer fördigställa den, för i sommar vill jag kunna bada och sola och det ska man helst inte göra förrens två veckor efteråt.
Gjorde även min stjärna bakom örat, ska bara göra tjockare konturer senare såg jag nu när jag kom hem :)



Fick inge bra bild på stjärnan så den kommer senare !

torsdagnatt

Ja då var det torsdagnatt typ, jag har Baltazar har just varit ute på en kvällspromenad, träffade lite folk på byn..
Tidigare ikväll var jag hos Linda en sväng där det var några andra söta flickor.
Annars idag har det varit fullt upp, som det har varit som två senaste veckorna, men sånt är vuxenlivet..

Just ja, fick mitt paket från blue box idag :)

Nu ska jag iallfall lägga mig i soffan !

När jag bli snygg

om jag någongång i mitt liv skulle bli smal och smäcker, vilket låter helt overkligt och otroligt men det så länge det finns ett kanske så finns det liv.. Nog för att jag har hört det sägas att mulligt är gulligt, men har ni nångång hört en smal snygg tjej säga det? Nä just det, det är bara vi små knubbisar som säger det för att inte ha lika mycke ångest.
Men om jag skulle gå ner i vikt så skulle jag förmodligen tappa mina bröst och då måste jag ju ta bort mig själv eller operera mina bröst för jag skulle aldrig kunna leva med A-cupor efter att ha levt med större och med handen på hjärtat mina läsare, om ni skulle tappa två/tre storlekar på era bröst, skulle inte ni operera dom om ni hade råd?
Ja det skulle då jag göra! hade jag inte råd fick jag väl lov att ha en massa hemmafester så jag sedan kan panta burkarna och få råd.
Men iallafall, åter till ämnet, om jag nångång skulle bli smal skulle jag klicka hem dom här kläderna fortare än Emelie och Per byter bil ;D
Nog skulle jag kunna beställa dom här kläderna nu, men jag tycker inte dom ser ut att passa på en heffaklump så jag väntar ;D haha



Kläderna hittar du Här !

Korsett

Hur söt var inte den här korsetten ?
Den trillar ner i min brevlåda nästa vecka, under 200kr med frakt, vilket klipp !

Gissa vem ?

Gissa vem som kommit hem ?
Jo ingen mindre än världens bästa hund, min baltazar♥
Var upp till mamma och hälsade på en sväng och bestämde mig för att Baltazar ska få komma hem för nu saknar mamma honom, så nu sitter man ute på balkongen och försöker kommunicera med någon annan hund låter det som.. Bäst jag går och hämtar in honom.

Städning

Nä nu måste jag verkligen ta tag i städningen här hemma, det var någon som skulle ta tag i diskningen idag, men han glömde nog bort det verkar det som, eller så ville han vara snäll och överlåta det till mig..


Hur gulligt var inte det här paraplyet ? :)

Dekorer Toalocket

Den här funderar jag på att sätta på toalocket :P

Onsdag

Ja då var det onsdag, slutade jobbet klockan fem, då for jag förbi farmor och farfar och hälsade på, sen förbi mormor en sväng och nu är jag hemma. Trött som en gris är jag och jag borde verkligen göra en massa saker men jag orkar inte känner jag.. Kanske lägger mig och ser en film och ser om jag får nya krafter senare..


Idag kom även skattepengarna in, satt som fisken i vattnet, alltså jävligt fint ;)

Nintendofreak

Hur söt var inte den här då ? :)

Behöver ni en ny snygg mobil ?

Den nya iphonen, ser riktigt snygg ut !



Det bästa med den här måste vara att dom äntligen har förbättrar kameran och satt dit en blixt, det är nämligen nånting jag har saknat på Andreas Iphone som är modellen innan den här.
Jag lovar att min älskade nörd här hemma kommer att äga en innan hösten kommer.

T-shirts med attityd

T-shirtar med Attityd !

BC2

Nu ska jag lägga mig i Andreas puff och spela lite BC2, sen borde jag sova så då är det väl bäst man gör det.

älskling

Det är tomt här hemma när Baltazar är hos hans mormor, jag måste nog hämta hem honom imorgon eller torsdag för nu saknar jag verkligen honom :)

behöver eran hjälp !

Jag tänkte be er om lite hjälp med roliga lekar till kalas ?!
Som ni alla vet så ska ja snart ha mitt årliga kalas och behöver lite ideer med roliga lekar, såklart ska spikstafetten vara med i år igen efter förra årets succe..

Så vet ni av några roliga lekar är det bara säga till, jag tänkte mig, spikstafett, säckhoppning, norsk kareoke och såklart nånting mera !

favorit i repris

det är roligt med pengar

Nu hade jag faktiskt tänkt ta mig några nya värktabletter, se om värken ger med sig och sätta mig på golvet och pyssla. Ikväll blir det en tidig kväll känner jag, hela kroppen värker och jag måste orka jobba imorgon, sen ringde även en av mina chefer nyss och det blir att jobba fredagkväll, egentligen lät det inte vidare roligt men det är ju alltid roligt med pengar !

beställning

Imorse skickade jag en beställning på dom här två söta sakerna från bluebox, fick just ett sms där det står att dom har skickat det med posten så imorgon eller torsdag borde jag ha mina grejer. tummen upp till Bluebox!


Det här har jag velat ha länge och äntligen tog jag tummen ur röven och skickade efter den, placeringskort med roliga saker man ska göra.


och den här listan, 50st likadana blad, jättegulliga och när jag får dom ska jag börja med att kryssa för picnic och ge till andreas :) Tror ni han tackar ja ?

Solariet

Då har jag varit på solariet, solade 20minuter och det känns faktiskt bättre i min rygg och mage, men hur länge det håller i sig får vi väl se. Ligger i soffan och smider planer, fast jag känner på mig att jag snart kommer somna om jag ligger kvar här så det är väl bäst att försöka göra nytta hemma, nångång måste det ju också göras.

Det här bli min död

Ja då var det tisdag, jag har just tagit mig upp ur sängen, den här mensvärken kommer nog mest troligt bli min död. Det var tänkt att jag skulle på skolan idag och ha en lektion, men allvarligt så tog jag mig inte upp ur sängen, om någon kunde spränga bort min rygg och mage så skulle det gå mycke bättre. jag hoppas den har gått över till imorgon då jag ska jobba på hemtjänsten, men med min tur så har den såklart inte gjort det.

Nu borde jag verkligen städa här hemma, men först ska jag lägga mig i sängen, ta en värktablett och lägga nånting varmt på magen .

"klockan är fan snart sex på morgonen , jag är vaken och pratar chipsk*kar"

Andreas sa att han skulle komma hem kring fem på morgonen, men ingen Andreas dök upp då så jag väntade och väntade, ingen svarade när jag ringde och jag hann fantisera om hur dom hade kört åt helvete med den där fula Enerconbussen med hans jäkla skånekompisar, men så fick jag veta att han kommer hem klockan sex istället och tjurig som jag är så är jag vaken..
Men jag har inga barn & ska inte upp förrens kvart i tolv och är över 18år så jag kan ju vara vaken hur länge jag vill, trallalalalalala!


jag älskar mitt hår hår hår !

klick klick

I väntan på min sambo gjorde jag en beställning på H&M, kan inte säga allt jag beställde för jag beställde även födelsedagspresent till en liten kille som snart blir ett helt år :)

Men jag beställde iallafall ett nytt kuddfodral, jag har fått kuddfodralssjukan och älskar kuddar, i våran säng är det typ åtta kuddar och i soffan har jag tre prydnadskuddar nu och sen kommer den här också !


Även det här klickade jag hem & en sak åt Andreas.

Men det randiga linnet skulle inte komma förrens i mitten av juli, men men .
Alla sex saker plus frakt kostade 287kr, inte dumt !

Picture

Nu har jag skrivit klart arbetet och skickat in läxan som var till på torsdag, duktiga jag !
Nu är klockan fyra på natten och jag hade tänkt sova, eller så är jag vaken en timma så är jag är vaken när mitt hjärta kommer hem från jobbet :)

Jag tänkte iallafall att ni kunde få någon bild från helgen


Lite storleksskillnad kanske ?


ily*


Såhäääär kul hade vi :)

min gamla vanligt tur

Ja då var klockan två på natten, jag sitter i soffan och renskriver mitt arbete om Vattenskalle som jag ska redovisa och lämna in imorgon, mycke roligt måste jag få säga.

Idag ringde Anna och ville ha skjuts till Luleå, klart jag skjutsade henne så jag tog mig nya bil och for, bara efter någon kilometer skulle jag hissa ner min ruta med min världsbästa elhiss och ruta, pang lät det bara sen lossnade rutan, ännu ett bevis på hur tur jag har i livet.. Så jag fick köra med helt nervevad ruta till och fråga luleå, försökte få tag i nya grejer till bilen men killen på mullers bil var otrevlig och det var alldels för dyrt för min lilla börs, så då blev det att fara till världens bästa stora lillebror som hjälpte mig med rutan så nu är den tillsvidare fixad, tur jag har min alldeles egna mekaniker !

Andreas jobbar natt och efter jag har renskrivit klart det här hade jag tänkt lägga över lite bilder på datorn och sen sova.

mensvärk

Ja då var det strax natt och jag ska fortsätta med det jag gjort i några timmar nu, nämligen sova.
Jag har så fruktansvärt mycke mensvärk så jag skulle lätt kunna hänga mig känns det som, iallfall så var vi på bio ikväll och såg Kommisarie späck, helt okej film, mycke mer än så har jag inte att säga..

Imorgon blir det brandstationen med skolan, känns jävligt tråkigt men sånt är livet.

Finbil ;)

Söndag och vi tog en lång och skön sovmorgon, nu ska vi plocka upp tvätten och sen åka finbil ;)
Sen ikväll blir det bio klockan åtta, kommisarie späck!

Tänkte lägga in lite nya bilder på datorn senare ikväll .

visa tuttarna så får du popcorn

Så var klockan snart halv tre, jag och Andreas har varit till piteå, dock ganska lite folk men sånt är livet.
Nu ska vi lägga oss under täcket, mysa och slå på en film !

Den här låten spelades ikväll i piteå och ja fick den på hjärnan, så varsågoda

Klänning

Åh jag hittade denna söta klänning som jag lätt skulle kunna äga !

tvättlina

Ja då var tvättmaskinerna igångslagna och mina grannar använder alla tvättstreck, förhoppningsvis har dom tagit bort sin tvätt när min är klar, annars kan jag bli lite lätt irriterad..

Jag hade en tanke på att städa, men längre än till en tanke kom jag inte så lade jag mig i sängen. Borde verkligen städa om vi ska få främmande ikväll, jag borde iof göra fruktansvärt mycke så vi får väl se.


Jag älskar mitt löshår !

Skulle ni?

Skulle ni vilja stå typ 80meter upp i luften och bygga vindkraft ?

inte jag, men tydligen min sambo, usch !

on work

sitter fortfarande på jobbet, slutar alldeles snart och då ska jag hem, duscha och tvätta mitt berg med tvätt och mina mattor som Baltazar har smutsat ner..
andreas kommer hem snart också och då ska han och tatuera sig senare ikväll får vi nog främmande verkar det som, det blir nog bra..

Nu ska jag byta om från frassekläder till vardagskläder




skaka rumpa

blir det här en sommarplåga ?



frasses

det blev jobb idag med, så nu sitter jag på jobbet och försöker förstå vad min chef och hans kompis pratar om, vilket är helt omöjligt.
Imorgon var det tänkt att vi skulle på bio, men det återstår fortfarande det se om det blir eller inte, men förhoppningsvis så blir det..
 
nu är det bäst jag gör nån nytta innan hajna blir arg ^^

gräsklippning

Ja då var det fredagkväll, har haft fullt upp hela långa dagen, vilket jag iof har haft hela veckan, jobbade till ett, sprang hem, tog bilen och for och klippte alla gräsmattor, vilket är tre stora och fem små, sen for jag hem och hann precis tillbaka till jobbet för att fortsätta dära, slutade sju och när jag kom hem lade jag mig på soffan och somnade direkt. Det känns att det har varit fullt upp hela veckan, helt slut i kropp och själ..

Nu ska jag lägga mig med min sambo och bara ta det lugnt, mysa och se någon film.

Behöver eran hjälp !

Som ni alla vet så fyller jag snart år, då är det dags för en temafest, men nu behöver jag förslag på en bra temafest?! Ge massor med förslag !



Imorgon kommer han hem :)

Och så var man hemma, nu ska vi sova så vi orkar upp och jobba imorgon, det blir jobb och skola för min del, sen ska jag hämta Baltazar som har varit hos mamma i veckan för både jag och Andreas har ju som sagt jobbat.

Ikväll har vi varit ute och kört bil, bara haft det mysigt på tu man hand jag och hjärtat mitt..

Mjukglass

Hej!

Kom just hem från jobbet, har varit hemma i fyra minuter, väntar bara på Andreas sen ska vi upp till mamma, även lillebror 1&2 och min extra lillebror Tomi ska följa med upp ..

Alltså idag på jobbet, jag har gjort en biljonersmiljarders mjukglassar och milkshakes, om jag inte drömmer om det inatt så är det väldigt konsigt, för att jag tror halva kommunen har varit in idag och köpt det.

pratade även med en av mina chefer idag, ser ut som att det blir jobb i helgen, men ja det är ju pengar och man får ju träffa folk när man är på frasses så..
Sen till veckan ska jag jobba på hemtjänsten och veckan efter det, alltså den 14;onde börjar mitt sommarjobb som varar i åtta veckor och som sagt, sex av dom veckorna jobbar jag helg, bara ledig två veckor på hela sommaren, svinkul! inte det minsta kan jag lova och kom inte och säg att det är pengar för det är en kass lön och jag vill fan inte jobba sex av åtta veckor ! men sånt är livet på en pinne och jag hoppas för gudsskull att det  visar sig på lönen sen.

Rutproblem

Ja då var det onsdag, har jobbat till ett och då for jag till stugan, solade och hade det förjäkla skönt, så skönt att jag somnade på bryggan och trodde jag hade sovit flera timmar när jag vaknade, vilket jag nästan hade gjort, en och ene halv timma hade jag sovit.
sen for jag och hämtade Andreas Passat (som mest troligt imorgon blir min min min min min min min!, han har ju köpt ny bil så jag måste ju också uppgradera mig), iallfall, vi har lämnat in den för att byta framruta, så jag tog bilen efter en massa pappersjobb och när jag far iväg och ska hissa upp sidorutan som dom inte hade lagat eller nånting, bara hissat ner, så funkar den såklart inte.. Så jag for tillbaka och frågade om dom kunde hjälpa mig och dom två söta männen på Edin Glas kunde såklart det så nu har jag lämnat in den igen..
Ska tillbaka på jobbet på fem minuter så det är bäst att göra sig färdig, tur jag bara har 50meter till jobbet :)

humor ?!

fattar ni att dom får betalt för sånt här, jag skulle lätt byta jobb med dom, bara vara sjuka i huvudet på tv..


godnatt

Nu ska jag sova, har inte blivit någon uppdatering idag, har jobbat hela dagen, hälsat på Linda, varit upp till mamma, åkt bil med Andreas och haft fullt upp..

Nu ska jag göra som min älskade sambo, sova !


Här är skorna jag köpte till Andreas förra veckan :)

RSS 2.0