Snart så

Nu börjar mitt rum ta sig:) ni ska få en sneakpeak hade jag tänkt. Ska ta bättre bilder imorgon med systemkameran :)

Renovering pågår

Här hemma är jag i renoverar-tagen igen. Nu är det mitt rum som ska få sig ett lyft. Ska måla bort den flammigt härliga rödfärgen som pryder väggarna därinne. Mycket jobb och tidskrävande, men samtidigt riktigt kul!

Egen hockeyplan

Kolla in den här mini-hockeyplanen.
Ett måste för hockeyfantaster på sommaren!

Hittar ni här

Skrivare

Idag har det inte hänt mycket här hemma. Tog mig en välförtjänt sovmorgon, åkte och köpte lite färg till lister och annat. Sedan kom jag på att jag ville ha en skrivare, vilket jag pratat om i hundra år. Så sagt och gjort köpte jag mig en:)

Golvdekor

Jag har gjort en golvdekor till Andreas spelrum :)

När jag blir stor..

Hur ska man veta vad man vill bli när man blir stor?! Jag är egentligen redan stor, både till ålder och kroppsbyggnad . Med mina snart 23år och 174cm så står jag här och vet inte fortfarande vad jag vill bli när jag blir stor. Jag har provat massor, jag har jobbat som undersköterska, servitris, skötare, på frasses, bensinmack, nattklubbar, polarbröd och överallt. Jag har gått ut gymnasiet, pluggat efteråt till undersköterska och nu sitter jag vid skolbänken igen och pluggar något helt annat, en massa företagskurser och ska försöka lära mig bokföra, kalkylera och faktiskt kunna driva ett företag. Eller det är väl tanken att jag ska kunna göra det iallafall, att jag klarar det betvivlar jag i nuläget.

Hur som helst, hur ska man egentligen veta vad man vill bli?
Det är så mycket jag vill bli, många saker jag vill jobba med. För jag och säkert många flera vill ju egentligen ha ett jobb där man tjänar så mycket som möjligt och jobbar så lite som möjligt och självklart trivs med det.

Hur kan det vara så lätt för endel, dom vet direkt vad dom vill bli medans andra nöjer sig med ett skitjobb där dom tjänar dåligt och inte alls trivs på jobbet, det är som att dom är nöjd, följer strömmen.. Medans sånna som mig inte har någon som helst aning om vad dom ska bli när dom faktiskt blir stor..

Nya skålen

Jag köpte en ny skål idag :)
Den syns inte sådära superbra, men den är riktigt snygg och finns även i en storlek större som jag är sugen på att köpa och ha frukt i.

Tidsinställt, nu är jag på jobbet.

I need


Det här behöver jag!
Mitt behöver behov kom just fram.

Världens Bästa!

New

Köpte mig en ny ring igår :)

Nu ska ni få höra

Jag lovade att jag skulle berätta en rolig sak, för er är den kanske inte så rolig. Men för mig :)
När jag köpte Baltazar så hade jag ständig kontakt med kvinnan jag köpte honom av, men så blev min mejl hackad och jag var tvungen att skaffa en ny, så jag tappade hennes mejl. Så sedan Baltazar var ca ett år så har jag inte pratat något med henne (han är nu fyra). Men så kom jag på för någon dag sedan att hon kanske har en facebook, vilket hon hade.

Hon har kvar en av Baltazars systrar och det var verkligen jättekul att få se hur hon såg ut. Och det är inte alls stor skillnad på dom. Tänkte ni skulle få se bilder, dock är Baltazar klippt i ansiktet och inte hans syster, det är egentligen bara det som är skillnaden. Det var skrämmande att se en bild på en hund som ser exakt ut som ens egen, Andreas trodde det var Baltazar när jag visade honom. Men dom har samma längd på pälsen, samma täckning och samma virvlar.



Panduro - rea

För några dagar sedan skickade jag iväg en beställning från panduro,
dom har en massa rea och jag beövde fylla på mitt pysselförråd, 42varor för 340kr med frakt. Hittade verkligen hur mycket som helst på rean, kika in den du med.
Det kan du göra HÄR!


Just nu

Sitter jag och B på golvet och myser:)

Shopping

Köpte mig en ny T-shirt idag, egentligen bara för att Andreas älskar Star Wars :)

Tavlorna

Den roliga saken kommer upp här imorgon :)

Här är mina två nya tavlor som jag är supernöjd med, dom fick ta plats i köket. Ska dock köpa något mer i samma stil att ha därinne.

En kul grej

Det blev inte så mycket fynd idag, två tavlor, kritor, 2t-shirtar och lite småsaker. Men det jag skulle ha följde med hem och det är huvudsaken. Ska visa er tavlorna senare också.
Och justja! Ska berätta en rolig sak senare ikväll:)

Jag och Andreas idag i Luleå.

 

Iväg och vidare

Nu åker vi vidare mot stan:)

 

Blogg.se

Nu hoppas jag den har blivit bättre och att man kan kommentera:)

Staan!

Nu är det dags för skola, inget mindre än Matte B.
Sedan åker jag och Andreas vidare mot Luleå, vi hade tänkt åka iväg på lördag men då fick jag jobb hela helgen så det får bli idag istället..
Ska komma ihåg att köpa kristor när jag ändå ska till stan, hade tänkt prova göra en tavla jag tipsade om tidigare. Ska även titta efter sänglampor så att vi kan läsa när vi ligger i sängen utan att vara tvungen att tända taklampan.


iloveyou

Inspiration - Barnrum

Nu när Viktoria och Daniel fått sin bejbis (som jag egentligen inte bryr mig det minsta i) så hittade jag ett ypperligt tillfälle att tipsa om lite barnrum. Finns verkligen hur många fina barnrum som helst i den här världen.


Elsas Värld

Tänkte tipsa om en serie på tv3 play, Elsas värld.
Jag vet egentligen inte varför jag tycker den är bra, men den är lättsam på något sätt. Jag tycker helt klart ni kan kolla in den, den är såklart gratis också :)


Mode, kärlek, kändisfester och catfights. Det är bara några av ingredienserna i nya dramaserien Elsas Värld. Serien baseras på Sofi Fahrmans populära bok om Boråstjejen Elsa som startar en blogg för att erövra Stockholms modescen.

I rollerna ser vi bland andra Joakim Nätterqvist, Samuel Fröler, Ewa Fröling och Tilde Fröling.

Varje torsdag kl 18.00 på TV3Play.

Nyborstad

Slutade jobba halv sju och då bar det av hemmåt och äta middag, för att sedan ha pälsvård på Baltazar.

Så nu är han nyborstad med en tofs i pannan:)

 

Jobb

Just nu befinner jag mig på jobbet, men har matrast. Känns riktigt skönt att jobba på hemmaplan och slippa pendla:)

 

Innan jag dör

Innan jag dör ska jag bla:

 

Nya naglar

Har äntligen fått hem ny gele, blir intressant att se om den här är bättre och sitter längre :)

 

Work

Ikväll har jag bakat bullar här hemma, så vi har just ätit varma bullar och mjölk.

Fick idag även veta att jag ska jobba lördag och söndag, även imorgon men det visste jag redan.
Ska bli så himla roligt att få jobba i helgen, blir bara intressant att se hur mycket jag minns kanske har jag glömt allt som har med kassan att göra. Ja så ni vet iallafall att det kanske blir lite dålig uppdatering då jag jobbar från 07.00-19.00 på lördag.

Så kan det gå

Haha jobbigt för dom!

 

Pillows

Som den kuddälskare jag verkligen är så borde dom här få flytta hem till mig :)

Väggringar

Jag har fått frågor vart ifrån våra väggdekorer i vardagsrummet kommer ifrån,
dom har vi köpt hos MIO.
Dom finns även som fyrkanter och kostar 299kr

Bästa!

Timglas

Mio har fått in en massa härliga nyheter som jag verkligen ska kolla in.
Det här timglaset ska komma i mina ägo, 89kr var helt klart överkomligt



Cookie

Nu ska jag också prova dessa kakor som alla har pratat om.

Riktigt snygga tavlor

Jag visade er för ett tag sedan när man gjort målningar med hjälp av att blåsa med varmluft på kristor,  riktigt häftigt och absolut något jag kommer att prova direkt jag köpt kritor.
Hittade även dessa tavlor som är gjorda på samma sätt men dom har även målat figurer på dom, riktigt häftigt.

Pinterest

Återstår att se

Då var provet i finansiering och kalkylering gjort, nu inväntar jag organisation och ledarskap sedan är denna skoldag slut. Fick mig även jobb senare i veckan, så det känns faktiskt riktigt roligt, får väl se om man minns kassan eller hunnit glömma allt.

Hellre lite trångt för benen än en bruten nacke.

Det här borde alla småbarnsföräldrar se och tänka efter hur dom har barnen i bilen..
Jag personligen kommer att ha mina barn bakåtvända tills dom är kring fyra år gamla, hur ni andra gör är självklart upp till er, men jag tycker ändå att man ska se filmen och tänka efter. För visst det ser jobbigt ut att sitta med böjda ben, men dom dör inte utav det, bryter heller inte nacken pågrund av det. Så tänk efter, såg nämligen för inte allt för längesedan ett barn som inte var mer än två år som satt framåtvänd i sin bilbarnstol och det tycker jag personlighet är alldeles för tidigt..
Eller vad tycker ni?

Hellre lite trångt för benen än en bruten nacke.

Tisdag

Idag står det skola och prov på schemat, kommer bli riktigt intressant att se om jag förstått något av detta eller om jag bara trott det. Hur som helst, det händer inte  så mycket här hemma, när Andreas är hemma så blir det inte så mycket gjort då jag hellre hittar på saker med honom än pyssla och renovera.

Grilllning

Nu åker vi vidare för att åka madrass och grilla :) Vi får väl se om jag överlever, kanske bara bryter ett ben om jag har tur.

Smarta lösningar

Här kommer två smarta lösningar som jag hittat, perfekt när man har lite ont om plats och samtidigt vill ha ordning på saker.

pinterest.com

Big Brother

Ikväll den 19 / 2 börjar Big brother om, klockan nio på kanal 11.
Åh som jag längtat till detta, egentligen vet jag inte varför jag tycker det är bra, kanske för att det är helt hjärndött:) Hur som helst så kommer jag även i år att följa det, jag har också köpt 24-7 medans det var på kampanj, så nu är jag redo!

Synd bara att Peter inte vann förra året,
världens bäst Peter.

Randigt eller prickigt?

Tidigare idag så var vi och hälsade på Malin&Tony, deras bejbis har inte velat komma ut ännu så det dröjer några dagar till innan jag får se h*n. Hur som helst, dom har alltid fint hemma och bra smak när  det kommer till inredning, dom hade en matta i köket som jag blev kär i och skulle vilja ha i köket. Mycket för att jag tror den skulle passa bra in till tapeten, eller så blir det bara för mycket. Mattan är av märket pappelina och det bästa av allt är att den är av plast, precis som våran andra köksmatta. När man har hund måste det vara det bästa som finns, enkelt att tvätta av, måste även vara bra om man har barn antar jag.
Hur som helst, tror ni den skulle passa in i köket fastän våran fondvägg ser likadan ut?!



Eller så kanske det blir den här, har länge velat ha en randig matta därinne.

Utedag

Just nu sitter jag och Baltazar och tittar när dom spelar hockey utomhus :) eller Baltazar leker i snön och jag tittar.

Hair

Man kan inte göra annat än älska dessa människors hår.



Pinterest.com

Ekulf night guard

Jag hade en gång en bettskena, men den åt Baltazar upp och jag vägrade köpa en ny då dom kostade lite mer än 2000kr. Men nu har dom kommit med en bettskena man gör själv, kostar ca 250kr på apoteket och jag har sett den på reklamen, så idag köpte jag mig en och ska prova göra, återstår att se om det är så enkelt som dom påstår.

Give it to me

Insåg just att jag måste förbi Gina Tricot nästa gång jag åker till stan :)

Love it

Det går så fort

Onsdagkväll då.
Veckorna har en tendens till att gå alldeles för fort när Andreas väl har ledigvecka. Jag har egentligen inget vettigt att berätta, så då är jag nog tyst istället och låter bli att ta upp eran tid.

Vi håller på här hemma, har gjort lite småsaker i Andreas rum som jag ska visa senare och annars så pluggar jag, har prov nästa vecka i finansiering och kalkylering och det låter lika intressant som det är.

Tårtfigurer

Jag har hittat våran figurer till vårat bröllop (nej vi ska inte gifta oss nu vad jag vet iallafall). Alltså dom har var helt underbara och jag vet bara inte vilken jag skulle vilja ha, kanske får ha många tårtor och många figurer, tur jag har tid på mig att fundera.

Sopsortering

Gjorde två rör till tvättstugan, en är gamla glödlampor i och den andra gamla batteriet. Vi har alltid haft problem vart vi ska lägga allt när vi sopsorterar, men nu är det ett problem mindre iallafall.

Inspiration - Svart&Vitt

Tänkte dela med mig av några inspirationsbilder.
Dagens tema blir Svart&Vitt




Sköna Hem

Gonatt

Nu är det färdigpluggat för ikväll, känns skönt att lägga bort böckerna ett tag:)

Pluggdax

Det här är vad jag ska roa mig med ikväll medans mannen ligger i soffan och ser film.

Ringar

Vi hittade dessa ringar hos MIO, passade perfekt i vardagsrummet.
Vi har funderat länge på vad vi ska ha på den väggen, men nu är det problemet löst:)

 

Annanas

Direkt jag såg den här tänkte jag på min vän Malin,
den dagen jag hittar vart men köper den kommer jag ge den till henne :)
Egentligen vet jag inte varför jag alltid tänker på henne så fort jag ser en annanas, jag vet att nångång i våran ungdom så köpte hon en hel annanas som insisterade på att vi skulle äta den, det tog dock längre tid att skära den än själv ätandet.

Att bli sviken

Lösenordsskyddat inlägg
(klicka på länken för att komma vidare, användarnamn & lösenord krävs)

Sunday

Söndag då. Jag har ett berg med läxor som måste göras, men dom ligger fint här i en hög så det kan nog vänta ett litet tag till. Känns roligare att vara med Andreas nu när han äntligen är hemma. Nu ska vi iallafall åka vidare och göra lite saker.


tänk att ett förlåt & förklaring är så svårt..

Color bug

Jag som gillar att färga håret och gärna ha i någon annorlunda färg borde verkligen ha color bug.
Jag säger som en liten herre brukar säga "Jag behöver den".

Kolla på klippet så förstår ni att ni också kommer att behöva en sådan.

Takfläkten

Jag har glömt bort att visa våran nya takfläkt som vi köpte till vardagsrummet. Är ett måste när vi eldar i kaminen där inne, annars står all varmluft stilla och det blir inte varmt överallt.

Men det här är faktiskt en av få takfläktar som vi tittat på som inte var ful, dyr var den inte heller.

Nytt hår!

Ikväll har jag färgat håret och satt i löshår. Klippte det 15cm då jag inte vill ha överdrivet långt så det ser onaturligt ut. Klippte även upp det och klippte ihop med mitt egna. Blev faktiskt himla nöjd, nu slipper jag min hockeyfrisyr :)

 

Tre rum på två veckor

Jag kan berätta för er att på två veckor så har jag renoverat tre rum. Mer eller mindre, jag gjorde lekrummet förra veckan där jag målade om och fixade garderoberna. Också Andreas rum onsdag-torsdag och fredag tapetserade jag köket. Snacka om att vara beroende av att alltid ha projekt.

Men det är riktigt kul faktiskt, jag älskar att ha något att göra och pyssla på här hemma.
Nu ska jag bara skriva nintendo, start och select så är den klar.

Andreas Rum - Spelrum/Pojkrum

Nu kan jag avslöja vad det för något projekt jag höll på med tidigare i veckan,
Andreas rum!
Men det var en överraskning åt honom, han har pratat så länge om att måla och fixa där inne men aldrig haft tid. Så jag tog mig tid och jobbade två dagar dygnet runt (tro mig det var verkligen dygnet runt) och nu är det klart, eller nä det är det inte, det saknas en ny bäddsoffa och tv. Men det mesta andra är klart :)
Jag blev faktiskt riktigt nöjd, har målat väggarna svart, sytt gardiner till väggen och fönstret, gjort golvdekor och fixat lite andra småsaker.
För er som inte vet om det så är det ett spelrum/pojkrum.


Ni får lite före-bilder så ni förstår vilken skillnad det blev.



Efter-bilder

Dekoren på golvet är en nintendo 8-bitars kontroll och den har jag gjort helt on my own. Droppoint och gamezone har vi beställt från internet. Dörren där det står droppoint är till toaletten, våran humor är verkligen på max.
Garderobsdörren har jag tapetserat med tidningsutklipp från tatueringtidningar. Även den lilla linslusen Baltazar kom med :)

Innan jag dör

 

 

MILF

Den här borde alla barn ha :)

Transformers 3 (D)

Den här har Andreas fått av mig i 30-års present, lite försenad men det har inte släpps förrens nu. Transformers 3 Dark of the moon, 3D blueray. Själv är det en Collectors edition, därför ser fodralet ut som det gör. Men den var betydligt snyggare i verkligeheten än på bilden.
Vi såg den här filmen i 3D på bio och den är riktigt sevärd om man gillar den typen av filmer, ska bli roligt att se den på 3D här hemma:)

Äntligen är en av världens mest framgångsrika filmserier tillbaka. Hela jorden står som slagfält för de föränderliga robotarna. Upplev 3D när den är som bäst.

Autobots och dess ledare Optimus Prime är tillbaka och tar sig an de onda Decepticons som är fast beslutna att hämnas deras nederlag i "Transformers: Revenge of the Fallen". I denna del blir Autobots och Decepticons involverade i ett rafflande rymdrace mellan USA och Ryssland och än en gång måste Sam Witwicky hjälpa sina robotvänner. Den nya karaktären Shockwave, en gammal Transformers-karaktär regerar över Cybertron medan Autobots och Decepticons kämpar mot varandra på Jorden.

Så himla skönt!

Känns riktigt skönt att det börjar ta sig här hemma. Äntligen har jag blivit av med den där fula färgen som vi hade i köket, Anna sa att det var lattefärg, jag tycker bara det var otroligt fult..
Men det saknas som sagt fortfarande lister i köket, men det kommer bara karln i huset kommer hem.

Jag tänkte visa er lite före och efter-bilder.
Jag älskar verkligen våran prickiga vägg, jag blev kär i den där tapeten första gången jag såg den på en blomaffär och äntligen är den uppe :)

FÖRE:



EFTER:

Tapetsering

Ikväll har jag tapetsera köket, bara lister som saknas nu :)

 

Underbara Barnrum

Här kommer någar helt underbara barnrum.



http://pinterest.com/

Trädgårdsslangar

Trädgårdsslangar är riktigt fula, fram tills nu!Det finns nämligen trädgårdsslangar som är snygga och färgglada, precis allt som jag begär. Dom ligger ändå framme hela sommaren, så varför inte ha en snygg då? Det är företaget gardenglory.se som ligger bakom dom här lite mera färgglada och stilrena slangarna som har tillbehören i olika färger. De finns till att börja med i färgerna vit, svart, rosa, turkos & faluröd.
Priset kommer att hamna på 1325kr vad jag har sett hittils.

Fullt upp

Då var det dags att bege sig mot skolan och ha matte, känns väl inte sådära jättetrevligt, speciellt med tanke på att jag inte sovit inatt. Håller nämligen på med en sak här hemma som jag inte kan berätta så mycket om förrens när Andreas kommit hem och sett det för det är nämligen till honom. Det är så typsikt mig när jag börjar med något så kan jag inte sluta förrens det är klart eller jag blir så trött att jag inte orkar mera.

Igår tog jag sista twinrix-sprutan på jobbet, jag dog inte så det var ju bra. Om inte annat kul för dom som bryr sig:) Var även in till stan en sväng, handlade i princip ingenting förutom nödvändiga saker, som glödlampor och sånt trams.

Nåväl, nu är det bara drygt ett dygn kvar så kommer äntligen Andreas hem!

First aid kit

Andreas tipsade mig för ett tag sedan om två tjejer som är riktigt bra på sjunga. Så jag tänkte göra detsamma och tipsa er om dessa två, First aid kit heter dom och har ni inte hört dom så tycker jag verkligen ni ska ge dom en chans. (dom finns även på spotify)



24-7

Vet ni vad jag har gjort?
Jo jag har nämligen köpt Big brother 24-7, så nu jäklar är jag laddad! Förra året var det årets höjdpunkt, programmet är så patetiskt så det faktiskt blir bra. Sen att ge ett gäng muppar instängda i ett hus i hundra dagar, det hör väl vem som helst att det är underhållande tv.

Tio dagar kvar.

Klänningar värda att dö för

Några av dom snyggaste klänningarna i denna värld är dom som är rockabilly-inspirerande. Jag älskar speciellt prickiga klänningar och skulle nästan kunna dö för dom här underbara klänningarna.
När jag blir ekonomiskt oberoende så ska jag ha ett helt rum fullt med snygga klänningar!



Smart lösning

Hittade en smart lösning till kablar som har en tendens att leva sitt eget liv.

Annorlunda lösningar

http://pinterest.com

Moa Lignell - When i held ya

Jag lyssnar ofta på radio, problemet med radio är bara det att dom förstör alla bra låtar för att dom spelar sönder dom. Men den här låten blev det tvärtom, jag gillade den inte till en början, men efter att ha hört den x antal gånger på radio så började jag gilla den.
Så jag ger er Moa Lignell - When i held ya

Tisdag

Sådära, nu var sista introdagen gjort för den här gången och det har gått himla bra. Mycket att lära sig och mycket att minnas, men det ordnar sig alltid.
Ikväll blir det städning här hemma, även lite skoljobb måste jag göra.

Jag har tyvärr inget roligt att berätta, mer än att det närmar sig till då Andreas kommer hem. Ska bli så himla skönt att ha honom hemma :)

Super!

Gick jättebra idag på jobbet, fastän det är mycket att lära sig och ta in. Känns faktiskt riktigt roligt, något som känns desto mindre roligt är allt som måste göras  till skolan. Verkligen hur mycket som helst och det vore roligt om man förstod hälften, massor av saker som bara blir mer och mer komplicerade desto mer man läser.

Till Andreas

Tyvärr så minns jag inte vart jag hittade denna bild och enda anledningen till att jag lägger upp den här är för att visa Andreas, vi har planer;)

Nya jobbet

Nu befinner jag mig på skolan, blir hära tills kvart i tre då jag åker vidare för att ha introduktion på nya stället där jag ska bli vikarie:) Känns riktigt kul att prova på något nytt och att det är här hemma i Älvsbyn så jag slipper pendla, nog för att det är värt att pendla till det andra jobbet när jag trivs så bra som jag gör.

Väggdekor

Jag har gjort en väggdekor till Andreas rum:) Kommer att passa perfekt där nere, om han vill ha den vill säga.

 

Saker som stör


Saker jag stör mig på,
listan kan göras lång.


• Dom som inte förstår något och ser ut som en fågelholk när man pratar med dom.

• Människor som slösar på min tid, dom som säger en tid och kommer flera timmar senare, dom som säger att dom ska komma men aldrig gör det..

• Folk som har en blogg..... Men aldrig uppdaterar.

Dom som försöker bestämma över mig och mina val...

• Folk som kommenterar anonymt, alla människor har ett namn och sitter du ute på internet och läser bloggar så har du också en mejladress du kan uppge.

• Dom som är otrogna

• När folk ljuger

• Ex som hör av sig bara för att påminna om att "jag finns, du har väl inte glömt mig, du har väl inte gått vidare", ett ex heter ex av den enkla anledningen att dom används som dåligt exempel.

• När man inte har sändning på telefon, vi lever på 2000-talet och inte 1800-talet.

• När någon lovar nånting och inte kan hålla det.

Lekrum - Väggdekorer

Har fått frågor om vart jag köpt prickarna och dom andra väggdekorerna.
Alla väggdekorer i lekrummet har jag gjort själv i dekorplast, väldigt enkelt men tidskrävande.



Förnya

Jag har nu tänkt ett tag på att färga håret, färgen jag har nu är död och trist..
Har nu bestämt mig för att ljusa upp håret, inte blond med brun med massor av ljusa slingor funderar jag på.
Här kommer några riktigt snygga färger på kort hår.

Someday, someone will tell you about friendship


Lösenordsskyddat inlägg
(klicka på länken för att komma vidare, du måste dock ha lösenord för att kunna läsa)



Babyboom

Jag tror det blir en babyboom om nio månader ;) vad annars ska folk göra i den här kylan? Det blir då ingen babyboom för min del iallafall, jag lägger mig  i soffan under täcket och längtar tills Andreas kommer hem.

För övrigt så stod det om lilla Älvsbyn i aftonbladet, självklart handlade det om att vi just nu är en av dom kallaste platserna i Sverige. Min fråga till mig själv och min sambo är ju då, varför bor vi här?

Hur tänkte dom nu?

Idag har det stått jobb på schemat, kul med jobb men tråkigt med dryga -35. Nu är jag hemma, jag och B ligger och ser tv och funderar över livet.

För övrigt, Sean banan i melodifestivalen, hur tänkte man där? Och Torsten Flinck, prata om att programmet håller på att spåra ur.

Hemma hos oss - Vardagsrum






Tapeter

Hittade den här smart lösningen, klippt upp toarullar och satt runt tapeter. Man kan sätta det runt allt som har en tendens att rulla upp:)

http://pinterest.com

Negativ

Titta vad jag hittade, dom har klätt in lampan i gamla negativ. Måste leta fram några negativ känner jag och prova, har en likadan lampa som ändå bara står och samlar damm :)


http://pinterest.com

Lilla B

Kolla in den här snygga killen (som för ovanlighetensskull är smutsig runt munnen). Stackarn ser knappt något för allt hår, men det är åtgärdat nu. Kan ta och berätta att det är mer än -35 grader ute och Baltazar är inte nöjd alls. Måste hitta hans skor så vi kan vara ute längre än två minuter, visst vet ni att hundar ska ha skor på fötterna när det är såhär kallt?!?

Bokställ

Jag gjorde ett bokställ utav ett kastrull-lock-ställ från Ikea som vi inte använde längre.


Lekrummet - Bildbomb

Jag tänkte ni skulle få några bilder från Lekrummet nu när det har börjat bli lite färdigt iallafall.
Som sagt så är det saker kvar att göra, väggen där kojan är måste få något mera på sig och lite andra småsaker som ska fixas, men jag tänkte att det kanske är roligt att se hur det ser ut just nu.
Om inte annat så är det roligt för Andreas som befinner sig i ett annat land och inte vet hur det ser ut :)







Lekrum - Garderob

Nu är all mälning klar i lekrummet, bara lite småfix kvar och komma på vad jag ska göra på väggen ovanför kojan. Här får ni iallafall en dålig mobilbild på garderoben som jag har målat och fixat nu ikväll, roligare med lite färg än bara vitt:)

Ni ska få se bilder på resten av rummet lite senare, hittar inte kameran eller sladden. Inte det minsta ovanligt för att vara jag, tycker mina kablar jämt springer iväg.

Målning

Tog mig en paus i pluggandet och tänkte måla några tavlor till lekrummet, men fantasin tog slut.

Hela tjocka släkten

Fredag, jag har inte hunnit med att den här veckan snart har passetat, kan ha något att göra med att det är fullt upp för det mesta. Men jag klagar inte, för imorgon är det bara en vecka kvar innan älskade Andreas kommer hem.

Och jag säger då det, tur jag har en lillebror som är färdig elektriker till våren. Har nämligen problem med mitt proppskåp, kan ingenting om sådana saker så lillebror kommer hit och hjälper mig med det lite senare idag.

Det är faktiskt riktigt bra att ha många syskon, stora lillebror är snart färdig elektriker, andra lillebror pluggar att jobba inom vvs, stora lillasyster blandar jag alltid ihop om hon går BF eller OP (dåligt av mig, men minnet håller inte alla gånger), bara hoppas dom två andra systrarna blir något bra, typ en frisör och en målare eller något liknande, då börjar cirkeln bli komplett:)
Hela släkten är full i människor som är bra på en massa saker, snickare, mattläggare och allt möjligt, vilket tur jag har!

Annorlunda väggförvaring



http://pinterest.com

Svarta Lister

Hittade denna bild för ett tag sedan och kände att jag var bara tvungen att visa er.
Det var riktigt snyggt med svart runt fönstrena istället för vitt.
Eller vad tycker ni?

Väggord

Hittade dom här väggorden hos balorina.se. Kommer att passa perfekt i Andreas rum, som såklart är ett pojkrum/spelrum. Dom har en massa fina väggord som jag gärna skulle vilja ha här hemma, men det får bli en annan gång.



Bara börja äta

Läste just piteå-tidningen. Där ser man, där vet man;)

Jätteklädnypa

Jag tänkte tipsa om en jätteklädnypa, skulle faktiskt passa bra i våran tvättstuga. Tyvärr var den lite för dyr för min lilla börs, men har man 950:- till övers så tycker jag verkligen man ska slå till..
Den finns att köpa hos anyhow.se

Perfekt

Fick just ett riktigt bra samtal, intro måndag och tisdag :) perfekt med ett till extrajobb nu när jag går skola:)

I love you



du är färgerna på mina väggar






Målning pågår

Det tar sig sa mordbrännar´n, eller som i detta fall.. Målaren.
Det är riktigt aptråkigt att måla väggar då man måste måla varv på varv och tillslut blir målarblind (ni vet som snöblind fast med målarfärg). Sen att man blir hög på färg och trött i armarna, det är bara en bonus.

Så du levde på Mona Lisas tid ?!

Idag har det varit fullt upp, som vanligt med andra ord. Det har en tendens till att alltid vara hundra saker som ska göras, gärna på samma gång. Bilen är iallafall fixad efter lite krångel med andra saker, skolan har jag varit på, pälsvård på Baltazar har jag hunnit med, träffat Malin, hälsa på mamma som jag inte varit till något i år har jag hunnit bara som snabbast, plugga företagsekonomi och varit arg på debet och kredit, nu återstår bara resten.

Idag när jag var hos mamma satt jag och pratade med mina två yngsta systrar 8 & 10år, vi pratade om personnummer och varför man behövde kunna det utan till. Och jag säger, mitt är 1989för jag är född det året och du är född 2003, då frågar lilla lillasyster
"-så du levde på Mona Lisas tid?!"
Jag: Hmpf, nja riktigt så gammal är jag inte.
"-Men på Vikingarnas tid då?"
Underbart med barn ibland, dom påmminer iallafall en då och då att man börjar bli äldre.

Här är dom skyldiga

Älskade Sommar



Såhär mitt i vinterkylan så kommer saknaden efter sommaren
så ni får en bild på min underbara fyrfotade hjärtevän ♥

Vårnyheter

Här kommer några av IKEAs alla vårnyheter på lampavdelningen som verkligen föll mig i smaken, känns roligt med lite förnyelse då jag personligen är lite less IKEA då det känns som att det alltid är samma sortiment där. 



Vi fpr inte glömma lampan jag visade tidigare. Denna skönhet ska jag helt klart kolla in nästa gång jag åker till IKEA.

Wednesday

Då var det onsdag, i eftermiddag blir det en sväng på skolan för att ha en timmas lektion. Senare ikväll borde jag också plugga, men det återstår att se om det händer eller om jag kanske fortsätter måla i lekrummet.
Hur som helst så ska jag hoppa in i duschen nu och sedan fara ut och ta en fika med Malin, bäst att passa på innan hon ligger på BB ;)

Godnatt Darin

Den här byn är lika tragisk som Darin,
jag tror jag går och sover,
så godnatt älvsbyn
godnatt världen
&
godnatt Darin


Det är tyst på storgatan
affärena har stängt för längesen
&
alla barnen sover


det spelar ingen roll om man sover bort hela dagen
hela livet
för allting är ändå desamma
fastän man blir olyckligt kär
&
får hjärtat krossat
så går alla till jobbet på morgonen
och Konsum stänger ändå

jag är så less på det här
så för ikväll;
godnatt älvsbyn
godnatt världen
godnatt darin
RSS 2.0