Söndag

Kan någon fixa fram den där sommaren som borde existera just nu. Det är kallt, regnigt och tråkigt väder nästa dygnet runt. Jag blir galen! 

Nåja, håller på att färga ur mitt hår. Så numera är jag blond med gröna toppar. Ja det blåa vill inte riktigt släppa från håret. 





Kommentarer
Mikaela

Hej! Jag läste ett av dina inlägg om att ta bort leverfläckar. Jag bor i Sthlm och gick till en specialist på konsultation ang ett platt brunt (cirkelformat) födelsemärke på ena knät. Hon sa att man måste skära bort det, båtformat snitt, för att få bort det. Jag vill göra det för att jag stör mig på den bruna färgen, men vill inte få ett ärr som även det är småbrunt eller ser konstigt ut. Fine om det bara blir ett vitt/lätt rött streck men man vill ju inte göra "operationen" om ärret blir fulare än vad själva födelsemärket var från start. Så SNÄLLA SNÄLLA tips och råd kring det, läste att du gjort med snitt. Hur blev det och vad var det för slags födelsemärken (platta lr upphöjda)? Behöver alla råd och tips innan jag gör det i september men svårt att hitta bra info... Tack på förhand! (skrivit in min mejladress som du hemskt gärna får svara så skulle jag vara jättetacksam :-))
MVH Mikaela Isaksson

2015-07-05 @ 20:40:26


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0