Ny vecka

Ny vecka, nya tag! I veckan jobbar jag dom flesta dagarna. Om nu min medicindelegering blir klar vill säga. Maken är hemma med Lilly och får prova på att vara "hemmafru". Förutom jobb så är det lite beställningar som ska göras klara. 

Lilly har fortfarande problem att somna på kvällarna. Vi har provat allt utan resultat. Hon somnar kring 00-01, somnar hon före det så vaknar hon efter bara en liten stund, för att sedan oftast vara missnöjd tills hon somnar för natten.. Jag hoppas det här vänder snart, har varit såhär länge och det känns i kroppen. Man hinner aldrig varva ner när hon somnar samtidigt som en själv. 




Kommentarer
Caroline - Fotograf & Mamma

Vad kul för dig att få komma ut och jobba lite och såklart inom det bästa området! :D Är du nåt på Almen? :)

Svar: Nä är "bara" på björkgatan, poppeln och som personlig assistent :)
Johanna

2013-11-25 @ 14:44:14
URL: http://nilssonphoto.blogg.se
Anna

Hur mkt sover hon på dagen och ungefär vilka tider?
När vaknar hon på morgonen?

Ester sover oftast 2ggr på dagen, ca 30-45min på fm nån gång mellan 8.30-10, och 30-60min på em nån gång mellan 13-15. Efter 15 får hon inte sova och vi nattar henne 19. Sover oftast till runt kl 7.00.

2013-11-25 @ 21:14:22
URL: http://heuteitsmeintag.blogg.se
My

Det står ju att ni har provat allt, men jag måste ändå slå ett slag för 5 minuters metoden. Jag var väldigt skeptisk till den först, men nu somnar vår dotter (lika gammal som Lilly) på någon minut jämfört med tidigare då det kunde ta timmar.. Så om ni inte har gjort det så tycker jag att ni ska ge det ett försök! Annars är det nog bara en period som mycket annat när det gäller barn, men man blir ju tokig haha ;)

Svar: Jo vi har provat den, tyvärr utan resultat.. Men tack ändå för tipset :) Alltid bra med tips! Helt plötsligt kommer det ett tips som vi inte prövat :)
Johanna

2013-11-26 @ 13:00:26
jenny

hej johanna! hur känns det att börja om att jobba..vart har du börjat jobba? såg att du börjat jobba som personlig assistent, är de privat?
ha d bra!

Svar: Det känns väl sådär, både roligt och tråkigt. Kul att träffa folk och dra in pengar men tråkigt att vara borta från Lilly.. Jag jobbar som vikarie på tre olika ställen med förståndshandikappade. Två boenden och ett som personlig assistent, allt är inom kommunen.
Johanna

2013-11-27 @ 15:39:40


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0