Nattprat

Klockan är snart halv två på natten, Lilly sover här bredvid och resten av huset sover också. Det enda ljudet jag hör är tv;n och ibland är det väldigt skönt. Att vila kropp och själ i några minuter. Jag hade en tanke på att också sova, men ryggen värker och Lilly tjorvar så jag väntar bara på att hon ska vakna för det kommer hon göra inom dom närmsta minutrarna om jag känner den damen rätt.. 
Tidigare ikväll hann jag med att pyssla ett tag, dock hade jag Lilly i knäet halva tiden då hon inte alls ville sova själv i vagnen. Men det fungerade det med och mina underlägg blev då klara omän det tog lite längre tid. Hade tänkt visa er en bild på det imorgon när jag har laddat batterierna och kanske har en bättre dag än vad jag haft idag.. Har varit så trött och slut i kroppen hela dagen, det blir nog så när man inte har sovit en hel natt på snart fem månader, oroar sig för Lillys huvud och har en bebis som inte alls har varit på sådära jättebra humör. Nåväl, nog om det och godnatt!
 
En bild från i påsk


Kommentarer
Natalie - Mamma till Liten <3

Åh hoppas sömnen blir bättre för er båda snart. Hon är så otroligt vacker er lilla tjej. Så fina stora ögon <3 Tänkte bara fråga och hoppas du inte tar illa upp, mena inget illa, men när tror man att Lilly "växt ikapp". Antar att hon Under en lång tid kommer att vara liten men när räknar man att hon rent utvecklings mässit och vikt/längd är någorlunda som gämåriga. Hoppas du förstår att jag inte menar något illa :) !! Foto väggen blev jätte bra! Ska också ha en i vårt nya hus sen. Det blir så personligt hem då :) kramar <3

Svar: Jo det hoppas jag med :) Klart jag inte tar illa upp :) Man vet faktiskt inte riktigt, det är väldigt olika från barn till barn, endel ligger aldrig efter vad det gäller utveckling och storlek, medans endel gör det i flera år.. Lilly ligger som det ser ut nu ungefär en månad efter, alltså ligger hon normalt med tanke på när hon skulle varit född :)
Läkarna tycker ju dock att hon går upp för lite i vikt och vill att hon ska gå upp mera så att hon hinner ikapp, hur det ska gå till har jag bara svårt att förstå. Men man ska väl inte förstå allting :)
Johanna

2013-04-03 @ 10:34:38
URL: http://www.liten2013.wordpress.com
Mallan mamma till Milo:)

Ja det är jobbigt när dom vaknar på natten.. Milo äter ju 1-2 ggr på natten än.. Jag har inte sovit en hel natt på typ 1år och 2 mån.. Man sov ju inte allt för bra sist veckorna man var gravid..

2013-04-04 @ 22:40:53


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0