Frukt-/matnapp

Är det någon som har provat denna napp till sina barn och kan ge ett utlåtande? För er som inte vet vad det är så kommer en förklaring under bilden. Jag kan tycka att den verkar rätt så bra, men jag har aldrig testat den och känner heller ingen som gjort det (vad jag vet).
 
 
Frukt- och matnappen hjälper ditt barn att äta själv utan att sätta i halsen. Mycket praktiskt - inget kladd! Perfekt att ha med på resan till exempel. Silikonnappen är BPA-fri och enkel att rengöra och sterilisera. Se till att rengöra nappen noga efter användning. Frukt- och matnappen passar till barn från ca 6 månader.


Kommentarer
Johanna

Jag har provat den och tycker den funkar bra. Har kört med gurka och plommon. Bra sätt att underhålla dem och man behöver inte passa så de inte sätter i halsen.

2013-06-23 @ 08:17:08
URL: http://thepeachylifeofjo.blogspot.com
Sara

Ja vi hade en sådan till Melissa! :) Kanonbra! Hon kunde sitta jättelänge och suga i sig lite päron och sådant av den. Päron och banan. De hårdare frukterna gick lite sämre (som äpple)

2013-06-23 @ 09:09:00
URL: http://saraah.blogg.se/
Sara

Ja vi hade en sådan till Melissa! :) Kanonbra! Hon kunde sitta jättelänge och suga i sig lite päron och sådant av den. Päron och banan. De hårdare frukterna gick lite sämre (som äpple)

2013-06-23 @ 09:22:55
URL: http://saraah.blogg.se/
Angelica

Vi har typ en sådan, fast med ett nät alltså inte i sillikon (den är från märket sassy)och jag tycker det är jätte smidigt. Har lagt i apelsin,jordgubbar och vattenmelon och det är kul, hon kan smaka utan att sätta bitar i halsen, dock förstår hon inte att hon ska hålla den själv riktigt. Men jag gillar den, gav henne en jordgubbe utan och hon råkade suga bort en bit och få den i halsen så då tog jag den där ist :P

2013-06-23 @ 09:26:01
URL: http://mammangelica.blogg.se
Josephine

Den är jättebra! Perfekt som underhållning när man själv äter middag och bebis oxå vill ha nåt att äta på!

2013-06-25 @ 07:58:05
URL: http://mammajosephine.blogg.se
Emma

Har också funderat på en sådan, Noel har än så länge fått smaka på fruktbitar när vi hållit i dem. Annars har jag gett honom stora bitar gurka och morot som han inte kan få in i munnen att pilla med men den verkar onekligen smidig.. behöver man inte oroa sig för att de ska sätta små bitar i halsen!

2013-06-25 @ 11:09:41
URL: http://mamagran.blogroom.se
Ylva

Nämen vilken smart napp! Vart finns den att köpa? :)

2013-06-27 @ 10:55:08
URL: http://sunshiine86.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0