Sju veckor

Idag blir Lilly sju veckor gammal, snart två månader:) Hade hon kommut ut när hon egentligen var beräknad så hade hon varit två veckor idag. Mamma & pappas lilla prinsessa! ♥



Kommentarer
Natalie - Liten i magen <3

Så söt!!! Hon är jätte fin er lilla tjej!! Måste bara fråga om ni konfrenterat er barnmorska då hon inte reagerade på att magen bara vuxit en cm sen förra besöket utan att hon kollade vad som var fel? Eller känner ni att hon gjorde rätt ang att inte bli orolig?

Tack för svar och bra blogg :) !!

Svar: Enligt dom så är det inget ovanligt att magen växt så lite och fastän kurvan gick lite neråt så var den "inom ramarna", alltså längst ner men fortfarande inom dom normala ramarna, Så enligt min bm så kunde man inte ana att bebisen var för liten. Jag personligen tycker det är dåligt av henne att inte ta min oro på allvar då jag bla påpekade att jag tyckte magen växte dåligt och ville ha ett extra ultraljud..
Johanna

2013-01-07 @ 00:48:26
URL: http://www.liten2013.wordpress.com
Natalie - Liten i magen <3

Tack för svaret! :) Ja jag reagerade på att hon inte hade tyckt det var konstigt. Nu gick ju allt bra men tänk om du inte hade reagerat för att hon sa så. Känns så konstigt men jag vet inte vad dom följer för "regler". Aja, ni har iallafall en jätte jätte fin liten tjej hos er nu som mår bra!! :)

Svar: Tack! :)Jo den tanken har slagit mig med, tänk om jag bara väntat någon dag. Läkaren sa att hon visste inte om Lilly hade överlevt i någon dag till eller vecka, men hon hade inte klarat sig till vecka 40 iaf..
Johanna

2013-01-07 @ 22:27:18
URL: http://www.liten2013.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0