Semester!

Nu är vi hemma! Har inte berättat det men vi har varit på semester, vi valde att inte berätta det någonstans då det finns så mycket idioter här i världen och det är som att be inbrottstjuvar komma och göra inbrott..

Har varit och kört husbil 200mil genom sverige, en liten smekmånad med lilla familjen. Lilly har varit superduktig och vi har haft riktigt trevligt. Mer om detta senare, kom just hem och nu ska vi bädda ner oss i sängen, den yngsta i familjen sover redan.



Kommentarer
Carro

Hejsan. Om jag inte minns fel så kunde bara Lily sova på dig. Tänkte fråga hur gammal var hon när hon kunde sova i egen säng och hur gjorde ni för att det skulle gå? Har nämligen en två månaders kille som bara kan sova på mig, och har fått många kommentarer på att jag skämmer bort honom pga det..

Svar: Jag har skickat mejl åt dig, då jag sällan sitter vid datorn och det är svårt att svara på alla kommentarer :)
Johanna

2013-08-23 @ 11:22:45
Carro

Helt rätt man får passa sig för vad man skriver i bloggar och på facebook för man kan ta me tusan inte lita på nån... Hoppas ni har haft det toppen!

Svar: Nä det gör ju inte det, finns alldeles för mycket idioter därute! Jo det har vi, skönt att komma bort lite från husrenovering och få umgås lilla familjen :)
Johanna

2013-08-23 @ 13:14:03
URL: http://nilssonphoto.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0