Menskoppar ?!

Fredagkväll och jag har just bakat lite här hemma, väntar på att det ska kallna och sen ska det in i frysen, måste ha fika till imorgon när vi ska bjuda några på middag :)


Jag och Andreas sitter i soffan här hemma och disskuterar mens, eller rättare sagt så trillade vi över en sida där dom säljer menskoppar, alltså allvarligt talat, det låter bara helt sjukt. någon som provat ?Kommentarer
Annelie

Att använda tamponger tycker jag är helt sjukt - mot både kroppen och miljön :)

2010-11-25 @ 13:38:08
URL: http://menskoppen.se
Linn

Ja jag har haft en i 2 år... har inte använt en enda tampong sen dess!

2010-11-25 @ 16:33:08
sofia

jag har använt menskopp i ett par år och skulle aldrig få för mig att byta tillbaka till tamponger, bara tanken känns korkad.jag har aldrig gillat bindor utan tidigare använt tamponger och nu behöver man inte tänka på att byta efter några timmar, det läcker inte som tamponger kunde göra, jag oroar mig inte över nån tampongsjuka, jag kan sova hela natten, osv.bäst av allt är ändå dels att det blir så mycket billigare. vad kostar ett paket tamponger? 30-40 spänn? och hur många paket köper man inte på ett år? sen känns det också bättre när man vet att man inte bidrar till att bygga på sopbergen lika mycket, det blir ju ändå några tamponger färre under en livstid med en kopp.jag rekommenderar dig att testa. jag var också skeptisk till en början men är nu helt såld.lycka till!

2010-11-25 @ 17:32:22


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0