Företagare rasar

Varit ett jäkla liv i tidningen i veckan. Vi småföretagare som krigar mot kommunen! "Dom vänjer sig med tiden..." 
Ingen liten företagare kommer vänja sig vid 970kr/h. 

"– Vi hade kunna göra samla till ett möte. Grejen är att vi inte har haft någon bra erfarenhet av sådana möten, för ingen kommer, säger Erika Groth." 
Nej men låt mig förklara för då att ni har heller aldrig gjort dessa kontroller på alla oss, så då kanske det är dags att samla till ett möte nu när det finns något relevant att ha möte om! 

– Det som företagen kanske blir lite sura på är ju på avgifterna de ska betala. Det är ett politiskt beslut. Anledningen till att vi finns är för att de finns, och då ska de stå för notan, säger hon."
Ja lite lätt förbannad för 970kr/h blir man, ja... 

Hon säger även i webbtv-inslaget att detta är något vi måste budgetera för. HUR FAN ska jag kunna budgetera för något som kan ta allt från 2-14timmar och vi vet aldrig när dom kommer, hur ofta, osv?!

I Johanna Stenvalls fall menar hon att det handlar om en rad olyckliga omständigheter.
– Vi fick ett ärende via Myndigheten för samhällskydd och beredskap (MSB). Det gick att göra bomber av de där kemikalierna och då är det vissa regler som måste följas.
Sedan hamnade hon i Projekt barnkoll också – som fokuserar på smink som säljs till barn.
– Så att det blev två på samma år. Hon hade otur, sådana projekt är ju inget man ser så ofta. Nu kanske det tar tio år innan hon har någon mer tillsyn, säger Ingrid Karlsson.

Jävligt otur, dessutom måste ni göra kontroller ang mitt bränsle så vi lär ses betydligt tidigare än om 10år.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0