Namnsdag

Igår hade Lilly namnsdag, visst ni inte om det? Jag kan göra er lugna med att säga att det visste inte Lillys föräldrar heller. Jag brukar ha koll på födelsedagar, namnsdagar och allt vad man kan hålla reda på. Sedan Lilly kom till världen så ska jag vara glad om jag vet när det är jul, om det är morgon eller kväll och om det är sommar eller vinter. Hjärnan är lika kaosartad som våran låda där vi kastat ner alla kablar vi inte använder.
 
Vi satt på altanen igår när grannarna kommer över för att säga hej (trodde jag) dom tittar på mig och säger grattis på namnsdagen. Jag tänkte direkt att nu måste jag läggas in någonstans, jag har ju namnsdag i Juli, är det inte september nu?! Eller är jag två månader fel i tiden. Det visade sig att det var våran avkomma som hade namnsdag, jag mumlade fram något i stil med "johoo, det har hon jaa.. host mummel".
Nåja, jag kan inte hålla reda på allt som sker här i världen.
 
Men grattis hjärtat, jag lovar att jag ska försöka komma ihåg din namnsdag nästa år. Men jag kan inte lova nånting.
 


Kommentarer
Mli - Nybliven mamma till Elton ♥

Jaa, var ju faktiskt in på Happy och såg några från pippis märke :) Men då hade jag ingen börs med mig, haha! Näe precis, i lilla byn där går dom kanske inte åt på samma sätt :)

Grattis Lilly på namnsdagen i efterskott :)

2013-09-07 @ 13:01:41
URL: http://idamli.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0