Lill(y)hjärtat

Måndag och veckorna verkligen springer iväg. Tänka sig att Lilly blir fyra månader (okorrigerat) på fredag, i fyra månader har hon funnits i våra liv. Snart är hon tio år och man undrar vart tiden har tagit vägen. Hon blir starkare i nacken för varje dag som går och idag somnade hon själv i vagnen, efter lite tjorv med tutten så somnade hon själv! inomhus! Det har inte hänt många gånger, om det någonsin hänt. Det går framåt och det är det som är huvudsaken. Hon har dock fortfarande väldiga problem med sin mage och har ont i det ofta, men det börjar också bli lite bättre. Hon skriker mindre på nätterna men har fortfarande ont på dagarna och kvällarna och man hör hur det bråkar därinne.
 
 


Kommentarer
Anonym

Måste lilly fortfarande få ersättning eller har hon gått upp nog bra nu? Jag kikar bara in här ibland så det är svårt att hänga med ibland.

Svar: Nä hon har aldrig fått erstättning, utan hon fick sondmatas pga av att hon inte orkade äta så mycket som hon behövde. Så det var bröstmjölk hon fick i sonden med lite tillägg i form av pulver. Men det slutade hon med i December och nu så ammar hon bara :)
Johanna

2013-03-11 @ 19:11:44
Elin Olsson

Hej!

tänkte ge tips på ont i magen, om du inte använder de redan. Minifom, använder de på min lilla tös och de funkar kanon! Vill inte att hon ska behöva ha ont i magen, så de får hon innan varje måltid(ammas).

2013-03-13 @ 11:27:32
URL: http://www.foretjugo.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0