Bärsele

Vi har tänkt köpa en bärsele då Lillys största hobby är att bli buren. Så nu tänkte jag fråga er om ni har någon erfarenhet av bärselar. Någon som är bra eller mindre bra?  Det är ju verkligen en hel djungel med olika modeller och märken, så då tänkte jag att ni kanske har mera koll än vad jag har.
 


Kommentarer
Sofia

Vi har Ergobaby med spädbarnsinlägget o jag älskar den... Alicia verkar gilla den oxå.

2013-03-03 @ 22:22:52
Jennie

Jag har också en ergobaby till Julia. Tycker spädbarns inlägget är lite krångligt annars tycker jag selen är bra. Skönt när tyngden hamnar på min högt istället för axlarna.

2013-03-03 @ 22:38:59
Erica

Jag har en babybjörn som jag avskyr, klarar att ha min dotter på 4,5 kg i den Max 10 min sen är smärtan i ryggen olidlig. Vet flera som har det likadant. Ergobaby har jag hört gott om.
Sen har jag en bärsjal också. Den älskar både jag och dottern. Ergonomisk för både henne och mig, och det finns oändligt många olika sätt att knyta på (vagga, mage mot mage, höft, rygg osv) det gillar jag! Rekommenderar en sån starkt!

Svar: Men vabra att veta! Har en bärsjal sedan tidigare men tänkte att den bärsele kan vara bra när man är utomhus och sådant :)
Johanna

2013-03-03 @ 22:56:04
Mathilda

Har du möjlighet så prova gärna innan du köper. Vi upptäckte att bärsele inte funkade alls för oss eftersom jag fick ont i ryggen. Men jag lånade en bärsjal av en vän och den var jättebra så jag köpte en egen.

My

Jag har en ergobaby och en bärsjal. Jag har använt bärselen en gång tillskillnad från sjalen som var oumbärlig där ett tag. Jag ÄLSKADE sjalen. Den var definitivt bekvämare än ergobabyn och jag hade den också när jag var utomhus med henne. Men det är nog en smaksak det där. Min kille till exempel vägrade ha sjalen utan föredrog bärselen :)

2013-03-04 @ 07:02:06
URL: http://myjernkrok.blogg.se
Tessan

En ergonomisk är att föredra iaf :) Jag fick hem min som jag beställde från Pognae förra veckan, testade den bara nån timma igår men var en otrolig skillnad mot Babybjörnen som jag har. Den kan jag ha i 10 min max innan axlarna värker! Pognaen lägger tyngden på höfterna vilket är mycket skönare :)

2013-03-04 @ 10:11:58
URL: http://www.mhiloy.blogspot.com
Sarah - Mamma till Julia, 130207 ♥

Vi har bärsjal som jag och dottern älskar men annars har jag bara hört gott om ergobabys selar. Babybjörn ska man helst inte ha har jag fått lära mig, barnet sitter inte ergonomiskt rätt och det blir inte rätt för den som bär heller. En sele där barnet sitter i s.k grodposition är bäst för både barn och bärare :)

2013-03-04 @ 10:59:01
URL: http://sarahclasson.blogg.se
Mli - Husägare & blivande mamma ♥

Vi köpte den första där på bilden, har hört bra om den :) Köpte dock på blocket för en ynka 200, så bara testa å se om det är något man själv trivs med och bebis :) Många bebisar trivs ju inte alls att sitta i dessa.. så jag kände nog att någon större summa vill vi inte lägga.

Men jag har då hört bra om den där babybjörn, många som har den ju, riktigt populär!

2013-03-04 @ 18:33:17
URL: http://idamli.blogg.se
Carro

Hej. Vi har en babybjörn miracle. Den anser jag är bättre än dom andra babybjörn modellerna då du kan ställa in att du tar vikten mer på höfterna än ryggen och kan variera. Men pröva i affär olika sorter :)

2013-03-05 @ 09:11:40


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0