Onsdag

Idag har varit en rätt så lugn dag, vi har pratat med läkaren som gjorde kejsarsnittet och fått lite information om hur det blev såhär, varför vet man inte men man vet att flödet i navelsträngen var försämrat..

Vi fick också veta att när Lilly ska få ett syskon så kommer dom hålla ett extra öga och vi kommer få gå på fler kontroller och ultraljud, vilket känns himla skönt då man kommer vara extra orolig.



Kommentarer
Denise 23 - mamma till Kevin 6 och tjejen i magen

Skönt att veta att de följer upp mer nästa gång. Det blir ändå en traumatisk upplevelse när allt sker så snabbt som det gjorde för er. Men ni ser ut att ha klarat detta toppenbra i alla fall. Och ni har ju fått världens sötaste lilla tös på köpet =)

KRAM!

Svar: Jo precis, känns tryggt att veta att det blir extrakontroller :)
Johanna

2012-11-21 @ 20:41:01
URL: http://familyportrait.blogg.se
EN MÖLNBOBOS LIV - TRE BLIR FYRA

Vår son föddes i v 34+6 och vägde 1715g, flödet i hans navelsträng var också dåligt. Växte inget på 2v och sen var tydligen om jag minns rätt blodflödet dåligt och då blev det akutsnitt. Den här gången så har de inte gjort några speciella uppföljningar men jag sa att jag ville ha ett TUL vilket jag tydligen var beviljad oavsett då jag hunnit med att göra en GBP operation (magsäcksop).

Läser ikapp lite i din blogg nu därav kommentarer på "gamla" inlägg :-)

Svar: Men vad läskigt att dom vägde i princip lika mycket och var födda samma vecka, dom pratade om att blodflödet var dåligt för oss också. Jag pratade med min läkare och hon sa att det blir extra kontroller vid nästa gravditet, men det är kanske olika från ställe till ställe.. .

Och Välkommen till min blogg :)
Johanna

2013-01-05 @ 22:40:46
URL: http://www.annakarlsson.se/blogg/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0