Permis

Imorgon får vi åka hem på våran första permis, ska bli så himla skönt samtidigt som det är lite nervöst att ta med Lilly utanför sjukhusets väggar, utan tryggheten från personalen. Men det ska gå bra och dom är ju bara ett samtal bort.
 
Och jag ska få träffa Baltazar, tre veckor sedan sist.


Kommentarer
Kajsa

Skönt att äntligen få komma hem! Hoppas att hon stadigt fortsätter öka i vikt och håller sig frisk :)

2012-12-05 @ 15:45:54
URL: http://mammakajsa.blogg.se
Sandra

Gud så skönt! :) Precis, dom är ju bara ett samtal bort ifall det skulle vara något. Men jag tror nog allting kommer gå jättebra! :)

2012-12-05 @ 16:31:06
URL: http://ssandrao.blogg.se
Mli - Husägare & blivande mamma ♥

Ojoj så skönt för er! Ha en bra resa :)

2012-12-05 @ 17:59:55
URL: http://idamli.blogg.se
Ingela Lindström

Så skönt att Ni får åka hem på permission,och oj vad hon har gått upp i vikt.Visst är det glesare mellan sondmatningarna nu?
Jag minns att när jag låg med min dotter på samvårdssidan ( så som ni har nu ett rum med Tv) när hon hade fött mitt lilla barnbarn 2 månader för tidigt, så skulle han sondmatas varannan timme.
men personalen var underbara där och jag tyckte det var lyxigt med platt-tv på rummet.Äger inte ens en sån hemma.Sen så kunde vi koppla upp en data på rummet också.Roligt att du tar dig tid att göra en bok åt henne när ni ligger där nu.Är så kul att ha kvar sen :) kanske tomten kommer med någon av böckerna lite tidigare, medans du ligger där så passa på och läs böcker,om du orkar.
Kram från mig / Ingela

2012-12-06 @ 12:34:26


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0