Bara några dagar kvar

Imorgon kommer bvc på hembesök, då ska vi även få låna hem en våg så att vi kan väga Lilly hemma nu under juletider. Annars händer inte så mycket, Lilly är arg /ledsen största delen av den vakna tiden, mest troligt är det magen som ställer till det, hon har ju som sagt börjat med sina järndroppar och dom kunde ge lite magont, men det är bara bita ihop och hoppas att det blir bättre, Minifomet hjälper inte det minsta så jag ska höra med bvc imorgon om det finns något annat dom tycker vi ska ge.
 
Sen närmar det sig jul, jag har så svårt att förstå att det bara är några dagar kvar tills det är julafton. Har verkligen inte hunnit med i år. Vi har inte ens köpt klart alla julklappar, jag som alltid brukar vara klar innan det hunnit bli december. Nåja, det vi inte hinner, det hinner vi helt enkelt inte.
 


Kommentarer
annaAnnans

Hej. Vår lilla kille fick också minifom och sempers magdroppar men tyckte inte det funkade. I början gav jag 20droppar av minifom. Men under en av alla gånger vi låg inne på 56:an så började dom gr honom 2,5-3ml minifom. Vart lite bättre men han var inte så hjälpt av det tyvärr.

2012-12-21 @ 04:00:11
URL: http://Annasofiagustafsson.blogg.se
Johanna

Vi kör både på Minifom och Sempers magdroppar för ser gardera upp mot magknipen.

2012-12-21 @ 04:20:11
URL: http://thepeachylifeofjo.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0