Projekt på projekt

Jag har en bild i mitt huvud på ett projekt jag ska göra, jag måste bara leta här hemma och hitta material i och med att det mesta jag bygger eller gör är återvinning..
Det här projektet är gaska stort och jag måste bygga, vilket jag inte är sådära superbra på, men jag har ju lyckats bygga en koja som än så länge står på plats och inte har rasat ihop efter alla flyttar den varit med om.

Sen hade jag även tänkt sy en vimpel till lekrummet, men jag betvivlar att jag har tyg som passar in dit, så jag måste rota igenom hela min tygkartong och se vad som finns :)

Har ju även målat en lampa till lekrummet som jag glömt att visa, så den får ni se senare ikväll då jag tänkte tömma kameran.

Ni kanske har insett det, men jag måste alltid ha något att göra när jag är hemma, jag kan inte bara sitta och glo in i väggen utan måste ha projekt att hålla på med, pyssla, bygga, måla, sy eller något liknande. Därför är det ju perfekt att jag fått ett stort rum (som egentligen är två rum där man slagit ut en vägg). På ena sidan av rummet har jag mina kläder, smycken, smink och allt sånt tjaffs och andra sidan är pysselsidan med skrivbord och allt mitt material :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0